Şimdi Ara

280 bin tl birikimle ne yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili kardeşlerim öncelikle 26 yaşındayım 8 yaşından beri çalışıorum hep çalıştım garson oldum,amele oldum,inşaatta kürek salladım,kasiyer oldum,güvenlikçi oldum,pompacı oldum,pazarda limon sattım bütün sektörlere girip çıktm her yerde çalıştım 4-5 öğün yemek yemedim 2 öğün yedim sigara içmedim,disco,barlara gidip eğlenmedim,bazen evden uzak kaldığım zamanlar oldu otelde pansiyonda kalmadım camide yattım kısacaa hep çalışmakla geçti hayatım amacım lüks bir araba sahibi olabilmekti ve sonunda başardım 280 bin tl gibi bir para kastım it gibi çalıştım sevgili arkadaşlarım sizce bu parayla bmw 3 serisi bir araç almak mantıklı olur mu nasıl bir araba almalıyım danışmak istedim saygılarımla

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.16-komple-m3-gorunumlu-305899564/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camouflage`` -- 3 Haziran 2016; 1:39:19 >

• Görgüsüz. Olan var olmayan var. Hafta sonunu on lirayla geçirmek zorundayım ben.

Abi bana elli milyon atar mısın?
  • Vadeliye atmadigin icin inanmamizi bekleme o kadar parasi olan mevduat yatirimi yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

Merhaba sevgili kardeşlerim öncelikle 26 yaşındayım 8 yaşından beri çalışıorum hep çalıştım garson oldum,amele oldum,inşaatta kürek salladım,kasiyer oldum,güvenlikçi oldum,pompacı oldum,pazarda limon sattım bütün sektörlere girip çıktm her yerde çalıştım 4-5 öğün yemek yemedim 2 öğün yedim sigara içmedim,disco,barlara gidip eğlenmedim,bazen evden uzak kaldığım zamanlar oldu otelde pansiyonda kalmadım camide yattım kısacaa hep çalışmakla geçti hayatım amacım lüks bir araba sahibi olabilmekti ve sonunda başardım 280 bin tl gibi bir para kastım it gibi çalıştım sevgili arkadaşlarım sizce bu parayla bmw 3 serisi bir araç almak mantıklı olur mu nasıl bir araba almalıyım danışmak istedim saygılarımla

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.16-komple-m3-gorunumlu-305899564/detay

Hoş geldin arkadaşım hayırlı olsun bence z4 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş 280 bin tl ye öncelikle evin yoksa ev al araba olarakta 30 bine kadar bişey al mesela hyundai accent era ford focus 3 gibi

• Arsa al yatırım yap parayı arabaya bağlama o kadar emeğine yazık olmasın sonra üzülürsün diyim

• Bu kadar para harcamayan birisiysen araba almamı önermem. Kaskosu, sigortası, vergisi bakımı, yakıtı bir sürü masraf çıkartır kendinden çok ona para harcamak zorunda kalırsın buda sana dokunur. Hevesim var diyorsan istediğin bir modeli kirala 1 ay veya 2 ay neyse hevesini al paranı ev alarak veya arsa alarak yatırım yaparak değerlendir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimseyi küçümsemem bunada hakkım yok ama Hocam herkesin bir yaşam standartı vardır. Sen paranın hepsiyle araba alırsan bunun yakıtı ve vergisini ödeyemeye bilirsin.
    Bi herkes için böyledir.
    Bir doktor iyi kazanır ama enzoya binemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chinaman -- 3 Haziran 2016; 1:25:47 >
  • hesabında daha önce hiç 4 haneli para görmediği için nokta yerine virgül koymuş
  • CSB
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Em_Onu_

Güzel photoshop çalışması. 284 den sonra virgül değil nokta koyulur, sonraki gelene virgül koyulur.

Evet bide o var .d.d ek olarak bu kadar parasi olan vadeliye atar vadesizde tutmaz baktim enpara hesabima . Olarak geciyor sonra virgul.d.d

• 1 porsche panamera alamassın misal
  • quote:

Orijinalden alıntı: misafirmemo

quote:

Güzel photoshop çalışması. 284 den sonra virgül değil nokta koyulur, sonraki gelene virgül koyulur.

Evet bide o var .d.d ek olarak bu kadar parasi olan vadeliye atar vadesizde tutmaz baktim enpara hesabima . Olarak geciyor sonra virgul.d.d

hocam bangayı aradım şimdi neden benim hesabımda virgül var nokta yok dedim kusura bakmayın efendim yanlışlık olmuş deyip düzelttiler yeniden ekledim hesabı
  • Git iş kur BMW sana para kazandırıp dükkan açtırmaz ama dükkan sana para kazandırıp BMW aldırır.

• küsüratlı yazayımda salladığım anlaşılmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

quote:

Orijinalden alıntı: misafirmemo

quote:

hocam bangayı aradım şimdi neden benim hesabımda virgül var nokta yok dedim kusura bakmayın efendim yanlışlık olmuş deyip düzelttiler yeniden ekledim hesabı

Ziyaaaaaaaaaaaaaaa

• öğeyi denetle vol.998435168159841
  • Ver parayi bana sana bmw alayim ustune her ay maasa baglayayim seni.

• Hemen de açığı bulmuşlar, dedektif gibisiniz:)

Bu gözü açıklıkla size bi şey olmaz da, biz niye böyle safız, herkes işletiyor:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumun alayı şizofren
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.