Şimdi Ara

28'İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K .LIĞI ANKARA MAMAK (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
8
Favori
385.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla kardeşim bi şekilde organize olabilirsek çok güzel olur. Tek başına boş boş bakınarak girmektense en azından bi muhabbet yaparız konuşa konuşa tanışmış bi şekilde bekleriz içerde. Herşeye uyarım ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawserr

Devrelerim Merhaba,
    Bu gönderi altına "cevap" yada "alıntı" olarak birliğimize katılacağınız günü saati paylaşırsanız isimlerinizi toplayıp bir yolla sizlerle paylaşarak giriş için organizasyon yapmayı planlıyorum. Orada illaki farklı dostluklar kurulacaktır ama gitmeden organize olanların çok daha rahat bir askerlik geçirdikleri aşikar.

çarşamba sabah 10.00 eşref akıncı kışlasında görüşelim beyler :D
  • mawserr kullanıcısına yanıt
    Ben de çarşamba saat 10:00'da katılacağım.
  • quote:

Devrelerim Merhaba,
    Bu gönderi altına "cevap" yada "alıntı" olarak birliğimize katılacağınız günü saati paylaşırsanız isimlerinizi toplayıp bir yolla sizlerle paylaşarak giriş için organizasyon yapmayı planlıyorum. Orada illaki farklı dostluklar kurulacaktır ama gitmeden organize olanların çok daha rahat bir askerlik geçirdikleri aşikar.

çarşamba sabah 10 a kadar teslim olacağım inş.

>>Eğitim Birliği 28'İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) TNK.TB. KH. VE KH.BL./ANKARA MAMAK <<

çarşamba saat 10 da izdiham olcaz orda sanırım:) ne kadar kalaba o kadar kuvvet ve birbirimze destek arkadaşlar:)
    bende çarşamba sabah 10 da ordayım
  • arkadaşlar eitim birliği 28.İNCİ MKNZ.P.TUG.(BARIŞ GÜCÜ) KH.VE KH.BL ANKARA MAMAK
    ESAS EĞİTİM 28.İNCİ MKNZ.P.TUG.(BARIŞ GÜCÜ) LOJ.DES.K.LIĞI KIŞLA HİZ.TK /ANKARA MAMAK

BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR.. AYIN 6 SINDA TESLİM OLACAĞIM ALLAH İZİN VERİRSE
  • guguk88 G kullanıcısına yanıt
    ACEMİLİK AYNI YER KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN
  • hayırlısı66 H kullanıcısına yanıt
    sağol kardeş hepimiz için hayırlı olsun
  • guguk88 G kullanıcısına yanıt
    ŞİMDİ DAHABİR DİKKATLİ BAKTIMDA BİZİM USTABİRLİKTE AYNI KARDEŞİM..
  • 28. Mknz. P. Tug. Tank Taburu Karargah Bölüğünden herkese selamlar arkadaşlar. Şuanda çarşıdayım ancak zamanım kısıtlı ve çok değerli ( gelince anlayacaksınız :) ) olduğundan yazılanları okuyamadım. Öncelikle nasıl askerlik yapacağınız taburunuz, bölüğünüz hatta takımınıza kadar kimlerle olduğunuza bağlı. Herhangi biri şu tabur şöyle kötü böyle kötü diyebilir ama içeride her şey değişir. Bunlara fazla kulak asmayın. Gelince göreceksiniz. Ancak çok güzel bi haberim var, 28. Mknz. Tugayı bu dönem toplamda 650 civarı kısa dönem askeri alacak. Bunun neden güzel bir şey olduğunu anlamayanlar içinde şöyle açıklayayım, şu anda tank taburunda toplamda 11 kısa dönem asker var, toplam mevcut ise 150-200 arası. 353'ler den bu dönem bize 50 kısa dönem geliyor. Biz çektik siz çekmeyeceksiniz umarım :D gelen arkadaşlara bir koğuş boşalttık , birlikte kalacaksınız. Perşembe günüde bir sorun çıkmazsa bu arkadaşları toplayıp konuşma, tanıtım yaparız. Kafanıza birşey takılmasın , kendinizi her şeye iyisiyle kötüsüyle hazırlayın. Ne kadar düşünürseniz ne kadar araştırırsanız araştırın işler her zaman farklı olur. Umarım sorunsuz gelir gidersiniz.

Tabura geldiğinizde poşetler arasında donanım haberden gaashnak kim diye sorarsanız orada tanışırız. Zaten 10 kişiyiz rahat rahat bulursunuz :=) Birde son zamanlarda taburu fena karıştırdık. Gelenler hazır olsun :p

• quote:

Devrelerim Merhaba,

Acemi Birliği : 28 İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) KH. VE KH.BL. / ANKARA MAMAK

USTA Birliği :Birliği: 28 İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) 3 ÜNCÜ MKNZ.P.TB. 2 NCİ MKNZ.P.BL. / ANKARA

Çarşamba günü teslim oolacağım bende,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çarşamba sabahı saat 10:00 ' a kadar teslim olacağım. Salıyı çarşambaya bağlayan gece istanbul -Esenler otogarından gece saat 01:30 da otobüse bineceğim
  • quote:

Devrelerim Merhaba,

Çarşamba 10'da orada olmayı planlıyorum. Arkadaşım arabayla bırakacak.

2.TB 2.BL ZMA
  • 353. Dönem Kasım 2013

Acemi Birliği: 28 İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) KH. VE KH.BL. / ANKARA MAMAK / ANKARA

Usta Birliği : 28 İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. / ANKARA MAMAK / ANKARA

Celp Grubu : 1

İkamet : KOCAELİ
  • Sabah 10'da mamak'ta görüşürüz beyler:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim 353 olarak teslim oldu. Ancak hırbo daha arayıp "ben iyiyim"demedi.
    Ben hangi telefondanona ulaşabilirim. Bizim zamanımızda ankesörlü telefonlar vardı, dışarıdan arayın a çalıyordu, yatakhanenin sağındasolunda varmıdır telefon. Daha önce burda askerlik yapan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sydkrmn

Kardeşim 353 olarak teslim oldu. Ancak hırbo daha arayıp "ben iyiyim"demedi.
    Ben hangi telefondanona ulaşabilirim. Bizim zamanımızda ankesörlü telefonlar vardı, dışarıdan arayın a çalıyordu, yatakhanenin sağındasolunda varmıdır telefon. Daha önce burda askerlik yapan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.

Adini soyadini hangi tabura dustugunu yaz, bi bakalim durumuna.

• herkese hayırlı teskereler.
    buraya uzun dönem olarak gelecek arkadaşım burada mı kalacak, yurt dışına mı gidecek? bu konuda net bir şey var mı arkadaşlar?
  • ACEMİ BİRLİĞİM
    28. MKNZ.P.TUG.(BARIŞ GÜCÜ) K.LIĞI
    ANKARA/MAMAK

MEHMET EMRAH TUNÇEL

Perşembe (22.11.2013) 15:00 gibi ordayım.

Umarım güzel bir yerdir...!
  • yarın sabah 10:00 da ordayım inşallah ...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.