12 numarada şu anda konuşuluyor herkesin haberi olsun artık susa susa bıçak kemiğe dayandı.Fenerbahçe sahipsiz değildir.Bunu herkese göstereceğiz.Ali Koç da konuşmasıyla artık sözün Fenerbahçe taraftarında olduğunu belirtmiştir.
Pazar günkü eylem ile ilgili tam kesin bir şey yok.Olduğu takdirde buraya yazarız.Ama ciddi bir talep var.Kesinleşirse istanbulda olup da kadıköye gelmeyen bizden değildir!
bu konu ana başlık olarak kalsın,gelmeyen Fenerbahçeliyim diye burada klavye delikanlılığı yapmasın
@ Cole Phelps gördünmü kimseden tık yok.lafa gelince konuşurlar ama
Şimdi de ne olursa olsun geliriz. Biz laylamcu değiliz. Fenerbahçe yıkılmayan son kaledir!
gelmez olurmuyuz
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiz
@ Cole Phelps gördünmü kimseden tık yok.lafa gelince konuşurlar ama
Bu tip forumlar genelde sanalda kalıyor.Geçen günlerde Taksim çıkartmasıyla ilgili konum vardı 2-3 kişi dışında yorum yapan olmadı.Gideriz, lig tv iptal ederiz, forma alırız diyorlar ama hikaye....
Ben görevimi yaptım en azından vicdanım rahat.Hala o gider bu gider bittik biz düştük üzüntüsü içinde bazılarımız.Aksine dimdik ayakta durma, haksızlığı hukuksuzluğu haykırma günüdür.En kötü gün bugün ise bugün de Fenerbahçe
istanbulda değilim ama gelmek için bütün şartları zorlayacağım. padişahım senden büyük allah var
Yanıma birini bulabilirsem gelirim. Bizim millet çok atıp - tutar ama iş eyleme, yürüyüşe gelince işi çıkar. Daha önce kime dediysem yok biber gazı yeriz, yok dayak yeriz muhabbeti oldu. Madem takımına sahip çıkmayacaksın tutma arkadaş.
@ Cole Phelps gelişmeleri bekliyoruz
12numaraya davetiyesi olan varmı arkdaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Blackicee
12numaraya davetiyesi olan varmı arkdaşlar
+1
Cole Phelps teşekkürler davetiye için
bende davetiye istiyorum
quote:
bende davetiye istiyorum
Bende davetiye olması lazım üye olduğumdan beri kimseye göndermedim ama nasıl atılacak bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: scanh
quote:
bende davetiye istiyorum
Bende davetiye olması lazım üye olduğumdan beri kimseye göndermedim ama nasıl atılacak bilmiyorum.
muratyilmaz82@live.com mail adresim budur.eğer yapabilirseiz yollayın.şimdiden teşekkürler
quote:
quote:
quote:
bende davetiye istiyorum
muratyilmaz82@live.com mail adresim budur.eğer yapabilirseiz yollayın.şimdiden teşekkürler
Gönderdim hocam
quote:
quote:
quote:
quote:
bende davetiye istiyorum
Gönderdim hocam
teşekkürler üye oldum.
tarih saat belli
kadıköy - iskele meydanı izmir - konak ankara - kızılay
saat 14.00
İsteyenlere, mail adresini verenlere anında davetiye gönderilir.13 adet hakkım kaldı.
Sadece Kadıköyde olmaması yerine olmuş. Konaktayız o gün..