Kafam iyice karıştı. Doğrusu aklımda öğretmen indirimli hb benzinli comfort vardı (indirimli 28.750 tl gibi olacak-Tabi bu arabaya bir de tüp taktırmayı düşünüyorum. ) . Dizeller malum sıfırı 38 000 tl nin altında almak mümkün görünmüyor. 32 bin civarına 50-60 bin yapmış trend ler var. Ne dersiniz?
Asıl kafamı karıştıransa 5-6 yıl binilmiş 100 bini geçmiş dizel ile benzinli arasında 2. elde bir fiyat farkı yok gibi. Dizele başta verilen para 2. el fiyatına pek yansımıyor.
selamlar....
bu aralar hep bu soru var, sıfır comfort mu (29-29500tl) yoksa 2.el dizelmi, 2006-2007 model 80-90.000de ghialar var 28-29bine(boyasız temiz)
cevabı belli. sıfır comfort.
Peşinatı verdim, arabayı inşallah alıyoruz. Fiyat 28.750 ( park sensörü, trafik sigortası, ocak taşıt pulu, plaka...vs dahil- anahtar teslim olacak) Araba 1 ay sonra geleceği için ocak pulunu yatıralım dediler. İnşallah sorun olmaz.
hayırlısı olsun yeni aracınız. aracınıza kavuştuktan sonra izlenimlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: burçak
Peşinatı verdim, arabayı inşallah alıyoruz. Fiyat 28.750 ( park sensörü, trafik sigortası, ocak taşıt pulu, plaka...vs dahil- anahtar teslim olacak) Araba 1 ay sonra geleceği için ocak pulunu yatıralım dediler. İnşallah sorun olmaz.
sayın burçak. bu fiyat opak için mi yoksa metalik için mi? çok uygun bir fiyata benziyor..nerden aldığınızı öğrenebilir miyim..teşekür ederim.