Şimdi Ara

28.750 ye focus hb sıfır comfort mu? Yoksa 32 bine 2009 sedan trend dizel mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kafam iyice karıştı. Doğrusu aklımda öğretmen indirimli hb benzinli comfort vardı (indirimli 28.750 tl gibi olacak-Tabi bu arabaya bir de tüp taktırmayı düşünüyorum. ) . Dizeller malum sıfırı 38 000 tl nin altında almak mümkün görünmüyor. 32 bin civarına 50-60 bin yapmış trend ler var. Ne dersiniz?

    Asıl kafamı karıştıransa 5-6 yıl binilmiş 100 bini geçmiş dizel ile benzinli arasında 2. elde bir fiyat farkı yok gibi. Dizele başta verilen para 2. el fiyatına pek yansımıyor.

    selamlar....



  • bu aralar hep bu soru var,
    sıfır comfort mu (29-29500tl) yoksa 2.el dizelmi, 2006-2007 model 80-90.000de ghialar var 28-29bine(boyasız temiz)
  • cevabı belli.
    sıfır comfort.
  • Peşinatı verdim, arabayı inşallah alıyoruz. Fiyat 28.750 ( park sensörü, trafik sigortası, ocak taşıt pulu, plaka...vs dahil- anahtar teslim olacak) Araba 1 ay sonra geleceği için ocak pulunu yatıralım dediler. İnşallah sorun olmaz.
  • hayırlısı olsun yeni aracınız. aracınıza kavuştuktan sonra izlenimlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burçak

    Peşinatı verdim, arabayı inşallah alıyoruz. Fiyat 28.750 ( park sensörü, trafik sigortası, ocak taşıt pulu, plaka...vs dahil- anahtar teslim olacak) Araba 1 ay sonra geleceği için ocak pulunu yatıralım dediler. İnşallah sorun olmaz.


    sayın burçak. bu fiyat opak için mi yoksa metalik için mi?
    çok uygun bir fiyata benziyor..nerden aldığınızı öğrenebilir miyim..teşekür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.