Şimdi Ara

28-04-2015 GECE YARISINDAN SONRA BENZİNE 10KRŞ DİZELE 8KRŞ ZAM GELİYOR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: woodgate

Ne yazık ki bu seçimde de sıralama değişmez diye düşünüyorum.belki son olabilir ama...

oranlar değişebilir ama
    akp %41,25
    chp %33,27
    mhp %10,31
    hdp %10,03

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

indirim yapınca AKP indirmiyor, ama zamları AKP yapıyor
    süperzeka mahsulü fikirlerle muhalefete devam

Petrol fiyatı yarı yarıya düştü benzindeki düşüş 50 kr. Bırak benzin zammını şu Aksaray yeter tek başına muhalif olmak için. Son olarak Arınç'ın sözü: " israfı engellesek vergiye gerek kalmaz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joeblacker -- 28 Nisan 2015; 20:24:11 >
  • Biraz önce 200 tl mazot aldim iyiki almisim :) 4 tl az degil :)

• Pek sıcak fırsatmış. Hadiyin kutluyalım bu zammı. Zevk alır olmuşuz.

• Düşünüyorumda sürekli benzin şu kadar bu kadar diyorum arabamız olmadığı halde bir bakıyorum ''ben hep 50 liralık alıyorum bana birşey olmuyor'' kafasındaki çoğu insan benim kadar bu durumu düşünmüyor o halde ''arabam yok'' 20 tl olsun mu demeliyim?Beni buna zorluyorlar
  • bunlar daha iyi günler, herkes emniyet kemerlerini bağlasın
  • Bunlar daha iyi günlerimiz. 90'lardaki Enflasyon canavarı geri geliyor. Hem de göstere göstere. Ve aksine hiçbir çalışma yapılmıyor.

Enflasyonun gelmesi direk olarak işsizliğin artması demek. Endirekt olarak diğer şeyler. Ne zaman cebinize dokunur; o zaman uyanırsınız tabi...
  • Amerika büyümemizi istemiyor paralel yapı amerikadaki kozlarını kullanıp hükümete baskı yaptırıp zam yaptırıyor

Ayrıca cehape iktidara gelse benzin 10 TL olurdu iyki akp var başımızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetersiz_Bakiye

Amerika büyümemizi istemiyor paralel yapı amerikadaki kozlarını kullanıp hükümete baskı yaptırıp zam yaptırıyor

Ayrıca cehape iktidara gelse benzin 10 TL olurdu iyki akp var başımızda

yerli türk malı petrol üretildi de fiyatlar mı düşmedi ayrıca yani..(!)yerli MALı araba yerli MALı benzin isteriz...Bıktık elin gavurunun MALını kullanmaktan..(!)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pompacılar da onayladı zam geleceğini. Haber veren arkadaşa teşekkürler doldurdum depoyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcan258

Benzinin varil fiyatı 120-130 $ civarındayken benzin fiyatı litrede 5 TL civarıydı. Şimdi varil fiyatı 60$ civarında iken fiyat 4.75 tl. Bazılarının anlamak istemediği sanırım bu.
    130$ iken 5 TL
    50$ iken 4 TL oldu.
    Şimdi tekrar 130 a çıkarsa 5 tl mi olacak sanıyorsunuz. İşte kazık burada başlıyor!

Aynen petrol fiyatları düşmese benzin 10 tl olacaktı bizimkilerin hesabına göre burada 5tl ye alışmış enayi bir millet varken adamlar niye karından vaz geçsin ki... Malum ekonomik açıdan iyice köşeye sıkışınca ilk günden beri yaptıklarını yapıp benzine(halka) binmeye devam ediyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı koyunları da etkileyecek zamdır
  • Toplu taşımaya da bir zam çakarlarsa tam olur, Haydi Tabana Kuvvet
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.