Şimdi Ara

27Mhz kumanda ile RC araç eşleştirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, frekans eşleştirme ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Fotoğrafta da görülebildiği üzere kumandanın içerisinde 27.145 kristal var.


    27Mhz kumanda ile RC araç eşleştirme.


    Kendi kumandası kayıp olan eski bir Digitcon 27 mhz rc aracım mevcut, onun da kartı bu şekilde;


    27Mhz kumanda ile RC araç eşleştirme.


    Acaba bu kumandayı eşleştirmek mümkün mü, ya da aracı kullanabilmek için ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkür ederim.








  • Alıcı ünitede yer alan analog sinyal işleme entegresinin verici ünitede de kodlayıcı karşılığı olması gerekir, sadece frekans tutturmak yetmez. Bu entegreler eşli olarak üretilir, ilgili bacaklar üzerine yerleştirilen kodlama metodlarıyla cihaza özel komutlar üretilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, halihazırda bahsettiğiniz entegreler eşletirilmiş bir şekilde satılıyor mu? Yani çift olarak alıp montaj etsem işimi görürmü acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada hazır rf alıcı verici kitleri bulunabiliyor, kullanacağınız projeye göre uygun kanal sayısında çıkış veren hazır kitler mevcut ama rc bir oyuncağa uyarlamak için orta seviye elektronik bilgisi ister.
    Elinizdeki alıcı kartın entegrelerinden mv seviyesinde çıkan tetikleme sinyalleri ilgili transistörleri sürer, yapmanız gereken o tetik hattını bulup yeni alıcı üniteye bağlamak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, mekanikte çok iyiyim ancak elektronikten pek anlamıyorum. :) Beni aşan bir durummuş, selamlar saygılar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.