Şimdi Ara

279 LİRAYA ANDROİD TELEFON FIRSATI..TURKCELL-T20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon bayağı oldu çıkalı fakat fiyatına göre donanımsal özellikleri bence fena değil...

mutlaka düşünen çıkacaktır..paylaşması benden....

http://www.ereyon.com.tr/urun/huawei-turkcell-t20-cep-telefonu.aspx?utm_source=emarsys&utm_medium=email$&utm_campaign=Telefon+Kampanya+14%2F05&utm_term=Telefon+Kampanya+14%2F05&emst=PWHjp5bI5N_6062_103564_23#Details

• başarılı bir telefon. fiyat performans alınabilir
  • 600 mhz islemci,256 mb Ram,512 ROM Bu devirde boyle donanım mı kaldı? Bu telefon android ten sogutur insanı,paranızı çöpe atmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 14 Mayıs 2013; 11:55:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu paraya senin daha iyi donanım önerini de duymak istersiz öyle bedavaya ban yok
  • "ÇÖP" diyen çıkmamış henüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü telefon ya bende var
  • Bence avea intouch2 daha iyi.
    Eger kontrat ile alirsaniz hemen hemen ayni paraya geliyor, ben 24 ay 12tl taksitle aldim.
    Tarifem ise super ikili 4gb (her yone 1000 dk, 4gb internet 29 tl).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 12 64gb TR CİHAZI SIFIR
    4 yıl önce açıldı
    1000 TL ye android telefon
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ürün çöp, üye banlansın, forum silinsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Ürün çöp, üye banlansın, forum silinsin

katılıyorum hatta sıcak fırsatlar bir ay süreyle kapatılsın
  • iş telefon olunca millet parayı bulup alıyor bir şekilde, benim gibi ucuz olsun'cu biri bile beğenmemişse bu telefonu görüntü olarak, fiyatına bakıp alan az çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

iş telefon olunca millet parayı bulup alıyor bir şekilde, benim gibi ucuz olsun'cu biri bile beğenmemişse bu telefonu görüntü olarak, fiyatına bakıp alan az çıkar.

Arkadaşım aldı hergün sövüyor telefona :)

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Arkadaşlar telefon bayağı oldu çıkalı fakat fiyatına göre donanımsal özellikleri bence fena değil...

mutlaka düşünen çıkacaktır..paylaşması benden....

http://www.ereyon.com.tr/urun/huawei-turkcell-t20-cep-telefonu.aspx?utm_source=emarsys&utm_medium=email$&utm_campaign=Telefon+Kampanya+14%2F05&utm_term=Telefon+Kampanya+14%2F05&emst=PWHjp5bI5N_6062_103564_23#Details

Buna ios yükleme yönteminimi buldun naptın? Anti androidciye yakışmayan hakaretler bunlar

• http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/VODAFONE/858-Black-Android-Smart-Telefon-p-63971-c-12.htm

bu teli bir ay önce 110 tl felan aldım bu fiyatın üstüne bu ilanlar hic sıcak gelmiyor
  • Telefonda oyun durumu nasıl. Kuzenim uygun fiyatlı ve oyun oynanacak telefon arıyor.
  • arkdaslar şuan t20 de yaziyorum hiçde öyle cöp filan degil yabi 300 liradan s4 performansi bekliyorsaniz bilmem ama fiyatina göre gayet iyi bir telefon tabi rootlayip turkcell romdan kurtulmaniz gerekiyor yoksa insani cileden cikarabilir cesaretimi toplayip yeni rom kurmam alti ayimi aldi :))
    şimdi keşke daha önce yükleseydim diyorum şidedle tevsiyem turkcell romdan kurtulun

• quote:

telefonu ne yapalım amirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

telefonu ne yapalım amirim

Telefon bende kalsın ben onu cöpe atarım

• Öyle çöp falan değil, uygun fiyata iş görecek bir telefon işte. Rom atarsanız performansı fena olmuyor. Onun dışında kullanımı falan rahat, güzel telefon. Aynı özellikteki htc wildfire s den daha stabil çalışıyordu. Aynı oyunu ikisinde de açardım ama t20 daha güzel çalıştırırdı.
  • çöp amaiyi fiyat

• walla Turkcell T10 kullanıyorum çok da güzel işimi görüyor, canım sıkıldıkça rom da atıyorum, tel sayesinde iyice öğrendim androidi... bence iş görür ama fiyatı nasıldır bilemem...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.