Şimdi Ara

27 Nisan Direksiyon Sınavınar Girenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ne yaptınız sonuçlar çıkmaya başladımı bakalım :)

Acemi sürücü olarak herşeyim normaldi, fakat hiç olmayacak birşey yaptım kemeri takmadan başladım sürmeye. :) Habire yavaş git 3. vitese gerek yok diyip durdular.

• kavşağa hızlı girdim. genel olarak hata yapmadım ama bittikten sonra motoru durdurmadan arabadan indim inşallah çok puan kırmazlar.
  • 95
  • Geçmişim sınavı yeni öğrendim hepimize geçmis olsun yalnız surucu kursu 15 gun sonra hazırlıcakmıs dosyaları bıraz uzun degıl mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçmişim şükür.

Eşim benden önce sınavı ve direksiyonu geçmişti, ben bir sınava daha girmiştim. O yüzden ehliyeti almak önce onun hakkı bi ara bende alırım gidip.
  • 95 almışım. sinyallerde kırdılar galiba. kalkışta sola ve bitirişte sağ sinyali yakmadım.
  • Ben 80 almışım, kemeri takmadım artı hız yaptığım için bikaç kere uyardılar onlardan gitti heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90+ Eylül YDS
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende ilk kalkışta bir kere stop ettirdim, kemeri takmamışım, daha sonra gayet sorunsuz gittik. Birde boydan dolayı koltuğu en geriye alırken arkadaki bayan hocayı hafif sıkıştırmışım.. Şimdi geldi sonuç 75 almışım biraz heyecanlıydım sanırım oradan bi 10 puan gitti
  • beyler direksiyon sınavında hoca boyle saga sola geriye don falan soruyor mu yoksa kendi kafasına gore takılıyoz mu bi yere dolasmak falan

• quote:

Orijinalden alıntı: gangstar69

beyler direksiyon sınavında hoca boyle saga sola geriye don falan soruyor mu yoksa kendi kafasına gore takılıyoz mu bi yere dolasmak falan

belirli bi güzergahta olur.

bizim sonuçlarda çarşamba açıklancakmış :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinross

quote:

beyler direksiyon sınavında hoca boyle saga sola geriye don falan soruyor mu yoksa kendi kafasına gore takılıyoz mu bi yere dolasmak falan

kac dakıka dıreksiyon basındaydın

• 100
  • beyler bu belgelerin hazırlanma süresi hakkında bilgisi olan varmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kinross

quote:

kac dakıka dıreksiyon basındaydın

yaklaşık 20 dakika sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matruh123

beyler bu belgelerin hazırlanma süresi hakkında bilgisi olan varmı ?

15 gun sonra belgeleri alıp emniyet mudurlugune teslim edıp ehlıyet alacaksın

• Ehlıyet kursu sabıka kaydı saglık raporu falan ıstemıstı emnıyetten tekrar almam gerekıyor mu ?

• 15 gun cok degil mi beyler? Dosyalari aldiktan sonra birde kagithane emniyetten randevu almak icin bekleyecem.emniyet kac gun bekleticek onuda bilmiyorum..

• hocam daha kısa sürede gelme şansı yokmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.