27'' ips monitör almayı düşünüyorum. Bu iki monitör arasında kaldım. Özellikleri hemen hemen aynı fakat fiyat olarak asus 200 tl fazla. Monitörü genel olarak film,dizi izleme ve nadiren de oyun oynama amaçlı kullanıcam. Bütçem olarak max 1100 tl'dir. Kullanan arkadaşlar sizce hangisi daha makul veya bu bütçe ile daha farklı model önerirsiniz?
Benq XL2720Z yada RL2755HM alabilirsin ancak oyun için alacaksan bu ürünler iyi ve fiyatları uygun vatan stoklarında ürün var. Eğer illa ıps istersen GW2760Hs alabilirsin.
Mx279 da alabilirim internette daha uygun fiyata buldum. Teknik özellikleri panelleri iki ürünününde aynı. Siz asus demişsiniz asus'un sizce öne çıkan artıları neler daha detaylı açıklarsanız
quote:
Orijinalden alıntı: butterfly0803
Merhaba,
Benq XL2720Z yada RL2755HM alabilirsin ancak oyun için alacaksan bu ürünler iyi ve fiyatları uygun vatan stoklarında ürün var. Eğer illa ıps istersen GW2760Hs alabilirsin.
Monitör genelde dizi,film izlemek için kullanıcam çok nadiren oyun oynarım o yüzden ips panel düşünüyorum. GW2760Hs modeli VA panel diye geçiyor ve tr yok sanırım hiçbir sitede bulamadım.