Şimdi Ara

27 GB ye Edana' da Nasıl Bir Ardream Priest Dizilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 27 gb alacağım edana ardream düşünüyorum. 23 gb sini chara geri kalan 4 gb yide ıvır zıvıra harcamayı düşünüyorum. Lütfen nasıl bir ''INT'' priest dizebileceğim hakkında yardım edin.

Str Değil INT...
    Str Değil INT...
    Str Değil INT...
    Str Değil INT...
    Str Değil INT...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 13 Nisan 2008; 13:15:55 >

• 23 gb ile int priest dizersen hiç zevk almassın sadece ölümsüz olursun imkanın varken bp, asas, warrior özellikle mage dizersen çok zevk alırsın
  • Ölümsüz olmakta ayrı bir zevk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sefid.dL

Ölümsüz olmakta ayrı bir zevk

warrior olursan hem ölümsüz olucaksın hemde attack yapıcaksın roguede öyle kullanabilirsen
    priestten çok çabuk sıkılırsın 1 seneyi geçik int priest oynadım ama fazla bir getirisi yok boss vs. kesmek için sağlam arkların olmalı üstelik şu an ardreamin %85 i sh ci adamların arkasından gidip heal yapamıorsun adamlar
    senden 1 saat önce varıor karşı towna 23 gb ilede char dizip townda buff vermek istemessin

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Seko

quote:

warrior olursan hem ölümsüz olucaksın hemde attack yapıcaksın roguede öyle kullanabilirsen
    priestten çok çabuk sıkılırsın 1 seneyi geçik int priest oynadım ama fazla bir getirisi yok boss vs. kesmek için sağlam arkların olmalı üstelik şu an ardreamin %85 i sh ci adamların arkasından gidip heal yapamıorsun adamlar
    senden 1 saat önce varıor karşı towna 23 gb ilede char dizip townda buff vermek istemessin

Katılıyorum.

Bence Asas diz.. Dual md 8, chitin 8 set, ske, wp, se, eme gibi itemlere yönel.. Priest bi süre sonra sıkar.

Ha illa priest diyorsan..

DreaD Shield +7
    Lobo veya Smite +7
    Dual Cleric Earning
    Ske. Belt ( İsteğe göre glass veya bronze +1 belt )
    Öbür takılarınıda bir şekilde bul.. Pazar dön biraz.. En iyi hp veren takıları bul..

Defansın 1.2k kadar olacaktır eminim.. Bolca pot depola.. Zaten 1 hafta full arddream yapsan 30k np kasarsin..

Benim böyle bi priestim vardi ondan biliyorum.. Ama soyuldu..

• Dread Shield +7
    Lobo Hammer +7
    Chitin +8 Set

Bunlar zaten paranı nerdeyse bitiriyor :D Eğer ben +8 Chitin istemem dersen +7 Set diz ve o parayla;

Cleric Earring Dual
    +9 HP Yüzük Dual
    Glass Belt
    Warrior Pendant
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Seko

quote:

Arkadaşım zaten inşallah 59sBack clanına gireceğim ordakiler zaten gayet sağlam Ve Speed Hack kullanan şerefsizlere bırak heal i party lerine bile girmem...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakırköyde Pathos İçin 10 Gbden Fazlası 15 YTL Eğer Alıcaksan Pathosa Al Derim Daha Ucuz Olur.
    Bakırköy/MetaCafe
  • İmzamı değiştirmeyi unutmuşum :) Edana' da alınır ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.