Şimdi Ara

27 bin tl ford focus

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 27 bin tl butcem var focus ghia almayi dusunuyorum malum sitede 160 bin km de arabalar icin bu fiyatlar isteniyor sizce temiz arac bulabilir miyim bu fiyata
    Ilk aracim olacagi icin ve cevremde soracak kimsem olacagi icin sorular komik gelebilir
    Birde gecenlerde lada konusunda gordum 26 binden satisa sunulucal falan okudum ama herkes 30-35 hatta 40 bin lira dediler bu sene piyasaya surulecek sedan modeli var mi bildiginiz bekleyebilirim eger tabi 30-35 bandinda seyredecekse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yıl 29 a 2006 1.6 tdci ghai ford focus 2 aldim .maglum fiyatlar yukseldigi icin o fiyatlara onerebilecegim , 2004 model megane 2 dynamic zenon farli cam tavanli dusunebilirsin .25 27 bin tl araliginda temiz bulabilirsin diye düşünüyorum.Fiyat olarak biraz cikabilirsen hiç lada düşünmeden, 29 31 e ford focus 2 bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim tavsiyem eğer 10 bin daha koyabilirseniz 2009 focus 1.6 dizel titanium derim suan 39-40 bin arası piyasası ve focusun en iyi kasasıdır.

XBOX LİVE İD :ekotim
  • Arkadaşlar saolun yorumlarınız için.
    2004 model ford focus aldık 75 binde .27 bin fiyat verdi ama 26 bine anlaştık
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.