Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.25 Trend X 2015 Model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2015 model Ford Fiesta Trend X almayı düşünüyorum. Kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, herhangi bir kronik sorunu var mıdır bu aracın? Sahibinden de şöyle bi ilan gördüm alayım mı?https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bayandan-az-kullanilmis-fiesta-449223146/detay

• Aynı aracı bende araştırıyorum, sürüş keyfinin çok iyi ve süspansiyonlarının çok konforlu olduğunu öğrendim. Ayrıca yol tutuşu mükemmel diyorlar. Geri vites geçişlerinde klasik şanzıman sorunu yaşayabiliyomuş, debriyaja basıp tekrar geri vitese atmak gerekebiliyormuş.

12 yıl paslanmazlık garantisi var. Birde normalden çok yaktığı söyleniyor.

Onun dışında ilanlarda çok fazla düşük km satılık ilanı var. Bu da benim aklıma kronik bir sorunu mu var sorusunu getiriyor ve bende cevap bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Motor hacmi küçük olmasına rağmen vites oranları çok iyi ayarlanmış bu yüzden muadili diğer 1200 cc araçlardan şehiriçi çok daha iyi bir performansa sahip sehiriçi kullanımlar için gayet yeterli, dezavantaj olarak ki zaten bunu pek beklememeniz gerekiyor şehirler arası yollarda performansı vasat bir araç.

Bir diğer husus yakıt tüketimi, aracı kullanırken sürekli vites değiştirmeye üşenmezseniz ciddi anlamda çok ekonomik rakamlar tutturabiliyorsunuz, Adanada 7.5-8 lt/100 km tüketimim vardı, sadece şehiriçi kullanımlarda. Üstüne LPG kullandığımdan çok komik rakamlara geziyordum. Süspansiyonları biraz fazla serttir ve sesli çalışır, ve fren olayında biraz sıkıntıları var karar vermeden önce bunları araştırmanızı tavsiye ederim.

• bana fiyat pahalı geldi, en düşük hacim benzin ve en boş şirket donanım bi araç

İlla fiesta istiyorsanız makyajlı 1.5tdci bakın daha güçlü ve daha az yakıyor.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.