Şimdi Ara

27' Acer Nitro XV272UP / 2K IPS 144Hz 1Ms / 10 Bit / HDR 400 / DP 1.4 / 3195 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
3
Favori
4.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dp 1.2'nin limitleri onlar ama genede HDR ve 10 bit için 1.4 kablo almalısın .

Bende 1.4 kablo var HDR 120Hz'de çalışıyor 144'e çekince 10 bit ve HDR özelliği kapanıyor

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Youtube'da kullanan birisi de benzer bir durumdan bahsetmiş. Hangi kablo sürümüyle kullandığını sordum. İncelemedeki cümleden sanki monitörün kendi çıkışında bir kısıt varmış gibi anladım ama umarım öyle değildir.

• Aynı monitör mü var sizde de? 1.4 kablo da 144 hz ve 10 bit renk için bu monitörde çözüm değil mi diyorsunuz?

• bilgehankalkan kullanıcısına yanıt

evet aynı monitörü kullanıyorum diğer tüm panelli monitörlerde de aynı durum mevcut 165Hz'e çıkmıyor

aslında monitör DP 1.4 ama 1.2'nin veriyolunu kullanabiliyor 1.2+ gibi bir şey olarak geçiyor

Zaten HDR destekli oyunları 2K 120FPS'de oynamakta zor yeni çıkacak kartlardan lazım

Ben BF oynuyordum 2K 120 FPS'i göremiyorum 90-110 arası BF5'de pek fark yaratmıyor BF1'de fark yaratıyor ama artık BF oynamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BobRoss61

Berbat ötesi Rec. 2020 %42 6 bit + frc renk kalitesinde hatta 6 bit desek daha doğru olur 8bit monitörler Rec.2020 % 50 üzerinde

max tepki süresi 27,4 ms

https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-g5-lc27g55t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 6 Aralık 2020; 16:18:12 >

• Anladım hocam. Bende RTX 3080 var, BF5'te 140 fps ortamaları görebiliyorum MP'de o yüzden. 120 FPS ve üzerini ayırt edebilecek birisi olduğumu da sanmıyorum ama haliyle bu miktarlarda bir ücret ödeyince rakiplerine göre ucuz dahi olsa en iyisini alabilme beklentisi oluşuyor. Alternatifleri içerisinde en fiyatı uygun bu model var gibi.

g5 hiç önermem hiç almayın G7 alınabilir ama

ben 80-90 üzerini ayırt edemiyorum kişiden kişiye değişir

işlemci darboğaza giriyordur yoksa daha fazla alırsın BF5 çok fazla cpu tüketiyor future frame bilmem ne var onu aç DX11-DX12 arasında fps hangisi veriyorsa onu dene 200'ü zorlarsın

• Evet, işlemci 3700x olduğu için onun olumsuz etkisi var. Zaten monitörüm 165 Hz veriyor en fazla, o yüzden sorun olmuyor benim için.

Son olarak bir şey daha sormak istiyorum; DP 1.2 kabloda 120 Hz 10 bit HDR çalışıyor mu yoksa onun için de DP 1.4 mü gerekiyor illa?

çalışmıyor illa 1.4 almak gerekiyor

bende amd kart var bide freesync 3080'de aktif olacakmı o var

• GSYNC uyumu var görünüyor monitörün. Bir de gariptir ACER'ın sitesinde 1.4 DP'li versiyonda USB Hub özelliği yok görünüyor. Herhalde konfigürasyona göre değişiyor io'ları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 6 Aralık 2020; 20:24:52 >

USB Hub var benimkinde ama kullanmadım hiç :) OSD gibi program var ayarları yaparken pc üzerinden yapabiliyorsun o artısı var

Tam olarak ne demiş? 😃
  • DP 1.4'ün limitleri yetse dahi monitör çıkışından 2560*1440 çözünürlükte ve 144 Hz yenleme hızında 10 bit renk ve HDR'ı aktif kullanmak mümkün değilmiş. Zaten konudaki @yukleniyor kullanıcı adlı arkadaş da kullandığı için bunun böyle olduğunu yazmış.

Aslında monitörü 2k 120 hz 10 bit ve HDR olarak görmek lazım direkt, o haliyle de zaten f/p olarak çok iyi duruyor fiyatıyla.

• sir.eko kullanıcısına yanıt
    Ama amazon senin arkanda durur satıcının arkasında değil
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Webdenal kötü bir firma değil,daha önce alışverişim de oldu,köklü bir firmadır ama bu kadar pahalı ve riskli bir ürünü sadece amazon satıcılı olarak almayı tercih ederim.
  • sir.eko kullanıcısına yanıt

ürün pahalı değil senin para değerin yerlerde

yurt dışı insanı 300 - 350 birim (dolar) öderken akılsız insanların yüzünden 3000 - 3300 birim (tl) ödüyorsun

tek kağıt parçasıyla bu üründen 2 tane alıyor

27" Acer Nitro XV272UP / 2K IPS 144Hz 1Ms / 10 Bit / HDR 400 / DP 1.4 /  3195 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Aralık 2020; 2:13:28 >
    Çok haklısın,maalesef bu ülkede yaşayıp TL ile kazandığımız için en azından bize göre pahalı diyelim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.