Şimdi Ara

27,9 TL Çaykur Tiryaki 1000 gram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.hepsiburada.com
    Çaykur Tiryaki 1000 gr Dökme Çay Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/caykur-tiryaki-1000-gr-dokme-cay-p-ZYSERK690105000436

75 TL üzeri kargo ücretsiz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Günaydın, alternatif olarak

Hepsiburada da 1kg lik Çaykur Tiryaki de düşünülebilir.hemen hemen aynı fiyata geliyor.

27.90 TL kilosu
  • Ankara'da olanlar için gross marketlerde 2 kg'lık paketlerin fiyatı daha uygun (yanlış hatırlamıyorsam 27,5 TL)

Ama diğer şehirler için ve kargonun ücretsiz olmasını düşündüğümüzde güzel fırsat, teşekkürler.
  • geçen aldım happy center 28tl 5 kiloluk mantıklı değil kupon varsa uygun olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplu tüketim yerlerine yönelik diyor normal markettekilere göre düşük kaliteli haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13ATMACA

Günaydın, alternatif olarak

Hepsiburada da 1kg lik Çaykur Tiryaki de düşünülebilir.hemen hemen aynı fiyata geliyor.

27.90 TL kilosu
    Paylaşım için teşekkürler bu daha mantıklı ilk mesajı güncelledim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Normali bile bozulmuşken...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM 1 KG ÇAY 19.95 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada istegelsin de iste30 kuponu ile 4 adeti 97 tl ye alabilirsiniz
  • teşekkür ederim 10 TL HB den iptal için özür çeki vardı.. (çek durumu özel kombo değildir)
    75 e tamamlayıp tamamladığım ürünü iptal ettim..
    2 kg 47,80 e gelmiş oldu kargo ücretsiz..
  • dün bursa onur markettede aynı fiyattı
  • istegelsin'den sipariş verebilecekler için 150/30 fastpay indirimi ile daha uyguna geliyor. 3 çaykur tiryaki ve 2 çaykur turist ortalama 26,45 ₺ yapıyor.
  • Ariel 5 kg + 5 kg Toz Çamaşır Deterjanı Mor Çiçekler >> 50 lira kargo tamamlamak için alınabilir.

www.hepsiburada.com
    Ariel 5 kg + 5 kg Toz Çamaşır Deterjanı Mor Çiçekler Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/ariel-5-kg-5-kg-toz-camasir-deterjani-mor-cicekler-p-HBV00000MY2QW?magaza=Hepsiburada

• Merhaba
    Rammar markette çaykur ramazan çayı vardı
    12 tl 500 gr ye 3 _4 paket aldım tadı kokusu çok iyi geldi pendik te gayet fiyat performans yani

• istegelsin de 31,75TL . 100-30 Kupon ile 22tl ye geliyor
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Simdi ben yaziyordum bravo hocam ayrica garanti %30 daha var bu fuyattan konusu vardi paracard olmuyor garanti kk olmasi lazimis bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secovaleo -- 27 Ocak 2020; 18:20:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada da Bey Çay diye bir marka var. Birkaç hafta önce Tuğra Tiryaki Çayı aldım evdekiler beğendi.Demi içimi hoş.Alternatif olarak bakabilirsiniz.1kg 25.90 Rize'den gönderiyorlar.

• istegelsin yollapanpa cart curt bunlar her şehirde hizmet veriyorda biz mi bilmiyoruz birde bunun Ankara Konya Rize Malatya diye sohbete başlayanı var, şehre özel indirimleri kampanyaları genel konularda paylaşıp her konuyu çöp etmenin manası nedir, hepsiburada diyor adam istersen çemizkezekten ver siparişi, n11 gittigidiyor trendyol hepsiburada bunlarda daha uygunu varsa paylaşın konu içinde herkes faydalansın.

• Uzak durun. Tiryaki çok bozdu. Eski tiryaki değil Almayın.

• Tirebolu 42 çayını tavsiye ederim iyi demleniyor tadı turiste yakın hem de baya uygun şuan a101de ve migrosta 1kg 23 olması lazım

• Çaykurdan uzak durun hiç bir denetimi yok toz çay satıyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.