Şimdi Ara

27 - 31 Mart 2012 TEB Bonus / TEB Worldcard 75 TL bonus SMS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
5.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TEB Bonus Card/TEB Worlcard’dan 75 TL Bonus/Worldpuan Kazanma Fırsatı!

27 - 31 Mart 2012 tarihleri arasında TEB Bonus / TEB Worldcard ile farklı günlerde yapacağınız tek seferdeki 100 TL ve üzeri alışverişinize 75 TL'ye kadar Bonus/Worldpuan kazanabilirsiniz!

Kampanya Detayları:

Kampanya kapsamında;

- 100 TL harcamaya 5 TL Bonus/Worldpuan,
    - 2 farklı günde 100'er TL'lik harcamaya 15 TL Bonus/Worldpuan,
    - 3 farklı günde 100'er TL'lik harcamaya 30 TL Bonus/Worldpuan,
    - 4 farklı günde 100'er TL'lik harcamaya 50 TL Bonus/Worldpuan,
    - 5 farklı günde 100'er TL'lik harcamaya 75 TL Bonus/Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanyadan kazanılan Bonus/Worlpuan ilgili karta 10 Nisan’da yüklenecek olup, kullanılmayan puanlar 17 Nisan’da geri alınacaktır.
    Kampanyaya katılabilmek için 3 – 5 Nisan arasında puan yazıp Turkcell için 4766'ya, Avea ve Vodafone için 05327524766'ya, SMS ile katılım gerekmektedir.
    İptal, iade ve puan kullanımları kampanya dahilinde değildir.
    Harcamaların aynı kartla yapılması gerekmektedir.
    Kampanya müşteri bazında olup, her müşteri kampanyadan 1 defa yararlanabilmektedir.
    Ek kartın yapmış olduğu harcamalar kampanyaya dahildir.
    Ürün iadesi ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Gönderilen her SMS operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir.
    Business kartlar kampanyaya dahildir.

• Güzel kampanya, TEB bu sene coştu.
  • Kampanyaya katılabilmek için 3 – 5 Nisan arasında puan yazıp Turkcell için 4766'ya, Avea ve Vodafone için 05327524766'ya, SMS ile katılım gerekmektedir.
  • " 3 – 5 Nisan arasında puan yazıp " bu ne saçma bir mesaj :)
  • Küçük bir hatırlatma, Daha önceden yararlandıysanız 75 tl kampanyalarından bundan yararlanamazsınız. Eğer aynı limite ortak bir teb bonus birde teb world var ve birinde geçen kampanyadan yararlandıysanız diğeriyle yine bundan yararlanamazsınız. Sonra puan gelmedi diye yaygara koparmayın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

Küçük bir hatırlatma, Daha önceden yararlandıysanız 75 tl kampanyalarından bundan yararlanamazsınız. Eğer aynı limite ortak bir teb bonus birde teb world var ve birinde geçen kampanyadan yararlandıysanız diğeriyle yine bundan yararlanamazsınız. Sonra puan gelmedi diye yaygara koparmayın. :)

şartlarda gözükmüyor, tecrube mi ?
  • quote:

Küçük bir hatırlatma, Daha önceden yararlandıysanız 75 tl kampanyalarından bundan yararlanamazsınız. Eğer aynı limite ortak bir teb bonus birde teb world var ve birinde geçen kampanyadan yararlandıysanız diğeriyle yine bundan yararlanamazsınız. Sonra puan gelmedi diye yaygara koparmayın. :)

kampanya koşullarında böyle bir ibare yok !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretcoder

quote:

şartlarda gözükmüyor, tecrube mi ?

'Kampanya müşteri bazında olup, her müşteri kampanyadan 1 defa yararlanabilmektedir. '

O şart budur. Aynı zamanda tecrübedir :)

ekleme: bu kampanyada o durum yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 27 Mart 2012; 13:11:38 >
  • 03 - 10 Mart 2012 tarihleri arasında TEB Bonus Card'ınızla farklı günlerde yapacağınız tek seferdeki 100 TL'lik alışverişinize 75 TL'ye kadar Bonus kazanabilirsiniz!

Kampanya Detayları:

Kampanya kapsamında;

- 100 TL harcamaya 5 TL Bonus,
    - 2 farklı günde 100'er TL'lik harcamaya 15 TL Bonus,
    - 3 farklı günde 100'er TL'lik harcamaya 30 TL Bonus,
    - 4 farklı günde 100'er TL'lik harcamaya 50 TL Bonus,
    - 5 farklı günde 100'er TL'lik harcamaya 75 TL Bonus hediye edilecektir.

Kampanyadan kazılan Bonuslar ilgili karta 23 Mart'ta yüklenecek olup, kullanılmayan bonuslar 30 Mart'ta geri alınacaktır.
    İptal, iade ve bonus kullanımları kampanya dahilinde değildir.
    Harcamaların aynı kartla yapılması gerekmektedir.
    Her müşteri kampanyadan 1 defa yararlanabilmektedir.

25-29 Şubat 2012 tarihleri arasında TEB Bonus Card'ınızla farklı günlerde yapacağınız 100 TL'lik alışverişinize 75 TL'ye kadar Bonus kazanabilirsiniz!

Kampanya Detayları:
    Kampanya kapsamında;
    - 100 TL harcamaya 5 TL Bonus,
    - 2 farklı günde 100'er TL'lik harcamaya 15 TL Bonus,
    - 3 farklı günde 100'er TL'lik harcamaya 30 TL Bonus,
    - 4 farklı günde 100'er TL'lik harcamaya 50 TL Bonus,
    - 5 farklı günde 100'er TL'lik harcamaya 75 TL Bonus hediye edilecektir.
    Kampanyadan kazılan Bonuslar ilgili karta 15 Mart'ta yüklenecek olup, kullanılmayan bonuslar 22 Mart'ta geri alınacaktır.
    İptal, iade ve bonus kullanımları kampanya dahilinde değildir.
    Her müşteri kampanyadan 1 defa yararlanabilmektedir.

TEB Bonus/World Card sahipleri artık fatura ödemelerini dert etmiyor. TEB İnternet Şubesi, 444 0 666 TEB Telefon Şubesi veya TEB Şubeleri'nden kredi kartına kolayca otomatik ödeme talimatı verebiliyor. Üstelik 1 - 31 Mart 2012 tarihleri arasında TEB Bonus Card'ı ile vereceği 3 adet otomatik fatura ödeme talimatına tam 50 TL, 2 adet otomatik fatura ödeme talimatına 30 TL Bonus kazanıyor. Üstelik otomatik fatura ödemeleri için komisyon alınmıyor.

Kampanya Detayları:
    .
    .
    .
    .
    Daha önce yapılan Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyaları'ndan bonus kazanan müşteriler bonus kazanamayacaklardır.
    Kampanya kapsamında bonus kazanabilmek için talimatların aynı ay içerisinde verilmesi gerekmektedir.

• Tamamda 3-10 Mart Kampanyası kendi başına bir kampanya.

Bu kampanya kendi başına bir kampanya. Ayrıca 2 defa arka arkaa şubat ve mart aylarında 75'er TL alan kişiler var. Oradada aynı ibare vardı.

Bu arada I love you TEB :)

Arada git gide zorlaştırıyolar. Şimdi her gün 1 kez 100TL Harcamak lazım tam 5 günde 5 kere 5 gün içinde.

[ Beşi beş liradan beş yumurtanın tanesi kaç para yapar? :) ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi datox -- 27 Mart 2012; 12:41:21 >
  • önceki 2 seferki 75 lik kampanyada bu şart yazmıyomuydu acaba. 2 sindende yararlandıkta.
  • son 1ayda 115TLlik bonus oldu diye seviniyordum, demekki nasipte 190TLye tamamlamak varmış
    helal olsun TEBe
  • Şubat ve Mart kampanyalarında aynı madde var.Ben ikisinden de yararlandım.Arkadaş yanlış yorumlamış.Orda kastedilen birden fazla kartınız varsa tek kartla yaralanabilirsiniz.

her müşteri bir defa yaralanabilir=kampanya müşteri bazındadır#kampanya kart bazındadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

Şubat ve Mart kampanyalarında aynı madde var.Ben ikisinden de yararlandım.Arkadaş yanlış yorumlamış.Orda kastedilen birden fazla kartınız varsa tek kartla yaralanabilirsiniz.

her müşteri bir defa yaralanabilir=kampanya müşteri bazındadır#kampanya kart bazındadır

%100 katılıyorum.

Orda kastedilen ek kartınız diğer aynı banka kredi kartınız falan katılamaz demek.
  • bu arada msj yolladım ama herhangibir bilgilendirme yada onay msjı gelmedi, iki tane farklı alakasız reklam msjı geldi o kadari, sizde durumlar nasıl? baştan işi sağlama alalımda sonra kaydınız olmamış yatmaz puan demesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: armany

bu arada msj yolladım ama herhangibir bilgilendirme yada onay msjı gelmedi, iki tane farklı alakasız reklam msjı geldi o kadari, sizde durumlar nasıl? baştan işi sağlama alalımda sonra kaydınız olmamış yatmaz puan demesinler

SMS yollanacak tarihler belli.İşi yokuşa sürmüşler bu sefer.5 günde harcama zorunluluğu ve malum tarihlerde SMS.Günü kaçırırsan ya da SMS'i unutursan şartları yerine getirmiş olmazsın.
  • quote:

bu arada msj yolladım ama herhangibir bilgilendirme yada onay msjı gelmedi, iki tane farklı alakasız reklam msjı geldi o kadari, sizde durumlar nasıl? baştan işi sağlama alalımda sonra kaydınız olmamış yatmaz puan demesinler

Kampanyaya katılabilmek için 3 – 5 Nisan arasında puan yazıp Turkcell için 4766'ya, Avea ve Vodafone için 05327524766'ya, SMS ile katılım gerekmektedir.
  • Herkes tabi direk 4 Nisanda mesaj atıcak =)

Yok 3ü sayılırmı 5i sayılır mı derdi olmasın diye. :)

Saldırın fırsatçılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretcoder

quote:

hocam sağolasın ya bugün dalgınım, ne yaptığımı yazayımda herkes gülsün; "3 – 5 Nisan arasında puan" yazdım msja, gönderdim kendi kendime hala gülüyorum

• Ek olarak internetten saat 10 civarı yaptığım 2 alışverişi ertesi güne yazmışlardı, 31 i alışverişinizi geçe bırakmayın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.