Şimdi Ara

260YTL'YE F-16 :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim pc'nin performansı o kadar iyi ki örneğin(transformers, harry potter zümrüdü anka, underground2, XPAND RALLY) oyunlarda üst ayarlarda 30-40fps'de oynamaya imkan sağlıyor.. ben kullanırken performansına hala inanamıyorum maşallah
    :)

PentiumIII 1.2Ghz
    Aska Anakart(Ses,Usb)
    512 Mb SdRam
    Geforce 4ti 4200 128Mb Agp 8x ekran kartı
    40Gb Hdd (20x2)
    Floppy
    15" Beko(Lcd ekranlar kadar kaliteli bir görüntüye sahip,ekranın ortasında 1adet dikkatli bakılmazsa belli olmayan 1piksel var)
    Atx Kasa(Dışı Kamulaj şeklinde boyanmış, aldığım arkadaş boyamış ilginç bi çalışma:)
    Klavye
    Mouse

260YTL

Pm'den ulaşınız, hayırlı alış-veriş'ler...

quote:

Orjinalden alıntı: alfonso_

p3 leri zaten kimse degerini bilmedi onlara gereken donanım yapıldıhı süreki gördühüm kadarı ile 512 ram ve 128 ekran kartı ile yapmışsın canavar gibi olmuştur tabi anakartla ramlarin uyuşmasıda ayrı bi konu zaten onu hiç çözemedim onlarda uyuşuyorsa püffff tutamazsın uçaq uçaqqq neyse kardeşim sistem güzele benziyo

ben bi p3 hastası olarak sevdim hayırlı satışlar

quote:

Orjinalden alıntı: SayGili

normalde ilanlara asla yazmam ama ; hastası olduğum bir aleti koymuşsun satışa dayanamadım.1400 işlemcide olsa hayal ötesi olacakmış

resim koyamazmısın acaba merak ettim vallahi

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Mami -- 30 Eylül 2007; 22:28:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.