Bildirim
26 yasında mezun olmak(TIPI BIRAKMAK) (5. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bir adet mavi kitap var onu hakkıyla bitir tmm olur bir buçuk iki ayda bitiyor sanırım. İtu den tanıdığın varsa onlara aldırabilirsin. çok meşhurdur sadece hazırlık binasında satılır okulun kendi basımıdır. Beni rahatsız etmiyorsun merak etme hertürlü yardım ederim elimden geldiğince. -
Hocam bende bir sey danısabilir miyim?
Simdi ben istanbulda bile degilim yani o kitaba ulasma imkanım yok baska bir yol var mı ingilizce icin?
En azından seneye kadar ne yapabilirim?Surada yaklasık 6 ay var ne yapabilirim ne sekilde gelistirebilirim kendimi?Olmadı hazırlıga kalıcam ama halletsem cok iyi olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ay çok iyi bir süre istersen kursa bile gidebilirsin itu ydy sitesi var oradan bişeyler bulabilirsin. İmkanın varsa itanbul a gel gör bir ituyu iyi olabilir senin için.Maçka da hazırlık binasında insanlarla da tanışabilirsin.Başarırsan bir yıl kazanmış olacaksın sonuçta.reader at work kitabı var onu okuyan arkadaşlarda vardı hazırlıkta. onu da alabilirsin ama ben kullanmadığım için nasıldır bilemeyorum. -
Lisede birlikte aynı sınıfta okuduğum bir arkdaşım matematik öğretmenliği okudu hemen öğretmen oldu.dedim tıp kazanamazmıydın.
Dediki
Tıp puanı matematik öğretmenliğinden düşük yani tıpa girebiliyordum.ama düşün dedi 6 sene okuyacağım sonra bitince doktorda olamıyorsun pratisyen olucan tıp kazanmak kolay ama okuması çok zor kendimi gençliğimi heba etmek istemediğim için yazmadım öğretmeliği okumak 4 sene hemde kolay bittiği gibi atandım şimdi memnunum demişti... -
Sana verilecek cevap cok açık.hayatın boyunca keske gecseydim dersin ve isinide zevk ile yapamayacagindan kafayi yerdin
quote:
Orijinalden alıntı: newversion1
makina okuyacaksan bu itu veya odtü olmalı akademisyen olacaksan makinada odtüye gitmelisin ama patron olacam diyorsan ituye gel. Yıldıız makina okunması kolay mezunları genel müdür olur. olay tamamen senin kişisel becerilerine kalmış mühendislik seçiminde. makina hem tasarım hemde analitik düşünme yeteneğini barındırdığından zekanı daha bi zorlar.okulda zehir gibi tanıdıklarım var bunlar aselsana Q7 arabası ile girecek insanlar. Ben çok sosyal ve ekonomik olarak iyi biri değilim o yüzden bir çok şeye ulaşamıyorum. biraz tükenmişlik sendromuda var . Ama yinede içim seçtiğim bölümle ilgili rahat. Sen ne istediğine iyi karar verebilmelisin. Mesela tasarım konusunda özellikle bu işi kıvıırırım diyorsan geçen 12.5 milyar maaş alan var bizim bölümde. dediğim gibi kendini bil.
Hocam burda sosyal ve ekonomik olarak ulaşamıyorum demişsiniz tam olarak ne demek istediniz yani yabancı dil mi bilgisayar programları mı çünkü bende ekonomik anlamda rahat değilim açıklarsanız sevinirm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kafama takilan tek sey kalacak yer problemi oldu. Insanlar bi miktar japon baligi gibi geliyor ve cok sikici bi durum. Ama bu bana ozgu durum sanirim. Cevremdeki insanlar bi sure sonra takintili hale geliyor kimi zaman kiskaclik kimi zaman ahmakliklarindan. Baskalarinin bu durumlari yasamaz diye dusunuyorum
Yorum tutunca bu yaştan sonra okunmayacağını düşünmeye başladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 18 Şubat 2016; 2:17:55 >
Ne diyor bu arkadas bi dinle
Tıp sevmeden yapilabilecek bir sey degil icine girince cok daha iyi anliyorsunuz bunu sen kendin ne istediginin bilincindeysen baskalarinin lafina kulak asma yoksa her bunaldiginda keske biraksamiydim diyeceksin bu durum insani yer bitirir
Tıpa devam et. İleride söversin müh oldum diye. Alacağın 2k maaş iyi bir üniversiteyse güzel para kazanırsın ama tıpta 7k dan aşağı maaş yok.
Hocam itu de hazirlik okuyorum su siralar tanitim günleri var ayazağada bir ugrayin Hocalara danisin derim.
Sakın öyle bir hata yapıpda hayatını yapma. Türkiyenin en iyi üniversitelerinden ve bölümlerinden birinden çıkan abim dahi değil tıp, eczacılık okumadığı için bile bin pişman. Sen düşün. -
Öncelikle tıpta 7k'dan aşağı maaş yok laflarına inanma.
Okulda ki insanlar mı yaş farkından dolayı mı hocam çünkü gidersem 2 3 yaş küçüklerle okucam evim İstanbul'da olduğu için yer sıkıntım yok beni yaş korkutuyor iş aşamasında sıkıntı çekermişim
Aksine hocam destek görmek güzel bi şey
Siz kaçıncı sınıfsınız hocam
Neden memnun deil maddiyatla mı iş garantisi mi yoksa çalışma koşulları mı üni ve bölümü de söylersiniz sevinrm
Biliyorum hocam asistanlara soruyoruz maaşlarını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X