Şimdi Ara

26 MAYIS N11 23.11 İNDİRİMİ TEK KONU 'İPAD RETİNA ve S4 İÇERİR' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
5
Favori
11.310
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melih9478

paralelde indirim yapması kolay tabi

Linklere tıkla ve sayfayı oku. Bazıları Firma garantili bazıları REsmi Dist.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 25 Mayıs 2013; 17:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

uyduruktan indirimler

Yukarıdaki fiyatlar indirimli olmayan ama indirime girecek ürünlerin şuanki fiyatı
    Mesela;
    Samsung s4 ---1399 TL.
    Puma Saat-----99 TL. olmasını bekliyorum.
    Kaldıki Elektronik ürünler haricinde forumda rahatlıkla bulunabilen 200 TL. limitli 100 liralık çekler,pepsi kodlarına 11 TL. indirim,bonus karta 11 lira bonus ve indirim mevcut kısaca belli başlı ürünler bedavaya yakın fiyata gelmekte
    Dün itibariyle alıp bugün elime geçen ipad mini 577 liraya mal oldu distribütör garantili olacak şekilde (yurtdışı fiyatlarında hatta bazılarından daha düşük)

Neyse sanki benim sitemmiş gibi anlattım ama benc forum ahalisinin faydalanması gereken nüansların çok şey belirlediği bir kampanya süreci yapmaktalar

Oto teyplerinde hediye çeki geçiyor mu hocam,bilginiz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• klima icin bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde şu 4 799 tlden satılsa indieimle 750 tlye falan gelse çokmu şey istiyorum
  • @karti

Evet unutmuşum,teşekkürler.O zaman oldukça cazip bir fiyata gelme olasılığı var.Ben zaten wi-fi dan bağlanacağım icin
    muhtemelen alacağım.
  • Dark EvoPad A7016 7'' Klavyeli 16 GB Android 4.0 Kapasitif 5 NoktaDokunmatik HD Ekran Taşınabilir
    Arkadaşlar tablet nasıl alınabilir mi sizce?
  • Çanta ve S4 için bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

quote:

uyduruktan indirimler

Yukarıdaki fiyatlar indirimli olmayan ama indirime girecek ürünlerin şuanki fiyatı
    Mesela;
    Samsung s4 ---1399 TL.
    Kaldıki Elektronik ürünler haricinde forumda rahatlıkla bulunabilen 200 TL. limitli 100 liralık çekler,pepsi kodlarına 11 TL. indirim,bonus karta 11 lira bonus ve indirim mevcut kısaca belli başlı ürünler bedavaya yakın fiyata gelmekte
    Dün itibariyle alıp bugün elime geçen ipad mini 577 liraya mal oldu distribütör garantili olacak şekilde (yurtdışı fiyatlarında hatta bazılarından daha düşük)

Neyse sanki benim sitemmiş gibi anlattım ama benc forum ahalisinin faydalanması gereken nüansların çok şey belirlediği bir kampanya süreci yapmaktalar

geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

quote:

uyduruktan indirimler

Mesela;
    Samsung s4 ---1399 TL.

Oto teyplerinde çek geçiyor çanta ve teypler bedavaya ğidecek gibi durmakta

• Lg tv de t2 tuner yok sanirim.

• mesela s3 16GB %38 indirimli 1.115 TL 'ye satılıyor şuan.

http://www.n11.com/samsung-galaxy-s3-mavi-16gb-cep-telefonu-P11878571

bunun üzerine extra indirim mi olacak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simonmc

mesela s3 16GB %38 indirimli 1.115 TL 'ye satılıyor şuan.

http://www.n11.com/samsung-galaxy-s3-mavi-16gb-cep-telefonu-P11878571

bunun üzerine extra indirim mi olacak acaba?

Aynen oyle olacak takriben 999 lira olur dusuncesindeyim ustune diger indirimlerle 950 olur

• Sonunda gece 11de yapmaya karar vernisler. Sabahin korunde yatiyoruz tekrar kalkmak iskence gibi geliyodu

• Beyler salcano bisiklette 200 e 100 tl hediye çeki kullanabilir miyiz acaba?Normalde kullanılıyor gözüküyor ama bu kampanyada kullanmamıza izin verirler mi?
    Ya da şöyle diyelim mesela bisiklet 250 tl. 250-11(pepsi)-22(bonus)-4 ve bunlarla beraber 200 e 100 tl hediye çeki kullanabilir miyim?Hepsi bir arada olursa müthiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 25 Mayıs 2013; 19:05:44 >
  • s4 ne olur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpharry.

Beyler salcano bisiklette 200 e 100 tl hediye çeki kullanabilir miyiz acaba?Normalde kullanılıyor gözüküyor ama bu kampanyada kullanmamıza izin verirler mi?
    Ya da şöyle diyelim mesela bisiklet 250 tl. 250-11(pepsi)-22(bonus)-4 ve bunlarla beraber 200 e 100 tl hediye çeki kullanabilir miyim?Hepsi bir arada olursa müthiş olur

Hepsini gecen kampanyada arkadaslar kullanmıştı

S4 soran arkadasım cvp 2 satır üstte :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 25 Mayıs 2013; 19:19:11 >
  • arkadaşlar pepsi kodlarını yükleyemiyorum sürekli geçersiz diyor var mı aynı hatayı alan?
  • S3 mini kaça düşer sizce ?
  • Şu sırt çantası da fena değilmiş. İndirim güzel olursa düşünülebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpharry.

Beyler salcano bisiklette 200 e 100 tl hediye çeki kullanabilir miyiz acaba?Normalde kullanılıyor gözüküyor ama bu kampanyada kullanmamıza izin verirler mi?

Hepsini gecen kampanyada arkadaslar kullanmıştı

S4 soran arkadasım cvp 2 satır üstte :-)

Pepsi ve 100 TL çeki birleşmez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.