Şimdi Ara

26 MAYIS N11 23.11 İNDİRİMİ TEK KONU 'İPAD RETİNA ve S4 İÇERİR' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
5
Favori
11.310
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11e özel 11tl bonus kazanmistim güya. Bu bonusu nasil kulkanabiliyorum bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizce bisiklet kaça düşer?
  • Nasıl kullanıyoruz şı indirimleri biri bir zahmet yazaın. Pepsi çek denizbank bonus ve diğer indirimleri ?

• son 2 dakika
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakro37

son 2 dakika

Tam 24 saat var daha hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Yarin aksam arkadaş bu aksqm değil

Kardeş hiç dikkat etmemişim, saf gibi kaç saattir bekliyorum
    Öyle de uykum vardı ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz demeden 5 sn önce farkettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakro37

son 2 dakika

26 mayısya hocam sakin ol
  • KEŞKE CANON 600D YERİNE 650D Yİ KOYSALARDI KAMPANYAYA..
  • S3 mini a 101 de 679 tl n11 de 520 civari olmali ki iyi bi indrm diyek. Hemmrn kardesime alirim 1 tane

• Msi laptop dusunuyorum fakat ciddi bi indirim olursa. Suanki fiyati bence bayagi pahali ..

• 1500e dusse keske :D

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Ipad retina 4g olsa olurdu. Ama çöp ipad mini wifi ve ipaad retina wifi in kampanyasını yapıyorlar hep. Yurt disinda talep gormuyor wifi modeller artik. Bugun avea 6 tl ye 4.2 gb lik tvbu verince bence tr dede 3-4 gli tabletler sart oldu

Dün arkadaşım ( trkcell den 2000 tl ye alınmış ) 2ci el ipad 4g - 4 cü nesil 32gb aldı FULL KUTU / FATURALI 1.200TL ye
  • şu iki ürün arasındaki fark nedir arkadaşlar?

http://www.n11.com/dark-movix-star-full-hd-1080p-mkvh264-dtsdolby-71-ses-P10833934

http://www.n11.com/dark-movix-star-full-hd-1080p-mkvh264-dtsdolby-71-ses-desteklimedya-oynatici-P13574998

yarı yarıya fiyat farkı var nerdeyse.

bu ürünü kullananlar tavsiye eder mi?

• Gecen teyp aldim indirimden sanal kartla odeme yapacakken hata verdi tekrar siparis verdim. Simdi iki sipariste onaylanmis kargoda gozukuyor. Ama tek odeme yaptim. Ne yapsam acaba kargodan tekini teslim almasam mi?

• Bugun s3 veya minisini almak istiyorum. Hesapli almak icin hangi indirimler vardir? Anlayan biri yazarsa sevinirim. Ing bonus var. Bide asya bank var

• quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

Bugun s3 veya minisini almak istiyorum. Hesapli almak icin hangi indirimler vardir? Anlayan biri yazarsa sevinirim. Ing bonus var. Bide asya bank var

1050 Tlye bugün n11.comda saat 23:11 de satilacaktir.Urun ithal paralel dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

Bugun s3 veya minisini almak istiyorum. Hesapli almak icin hangi indirimler vardir? Anlayan biri yazarsa sevinirim. Ing bonus var. Bide asya bank var

Pepsi kodu 11 tl - bonus 11 tl indirim + 11 tl bonus (sadece n11 de kullanilabilir)- avantajix 4 tl - bonus heryer kampanyasi 5 tl bonus heralde baska indirim kalmamistir (Tabi bunlarin cogu bonus kartin varsa gecerli bi durum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Ipad retina 4g olsa olurdu. Ama çöp ipad mini wifi ve ipaad retina wifi in kampanyasını yapıyorlar hep. Yurt disinda talep gormuyor wifi modeller artik. Bugun avea 6 tl ye 4.2 gb lik tvbu verince bence tr dede 3-4 gli tabletler sart oldu

Dün arkadaşım ( trkcell den 2000 tl ye alınmış ) 2ci el ipad 4g - 4 cü nesil 32gb aldı FULL KUTU / FATURALI 1.200TL ye

Iyi almış ben 1190 tl ye 16 gblik4gli buldum bieaz daha bekleyecem qldigim habere gore dahada ducecekmis fiyatlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.