Şimdi Ara

26 Kasım Teknosa Turuncu indirim (Katalog eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
70.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: naturel18

quote:

Orijinalden alıntı: gael

starcom dvd player nasıl arkadaşlar 59 tl yazıyor odamdaki tv ye almayı düşünüyorum,tabi öğlene kadar kalırsa

aynısını babamgile almıştık güzel kulanışlı sorunsuz bana biraz menüsü karışık geldi ama oda sorun teşkiletmez tavsiye ederim memnunuz çogu formatı açıyor

eyvallah kalırsa alıcam inşallah fiyat çok uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

quote:

Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

o samsung notebooklar Türkiyede'ki tüm teknosaların teşhirlerinden toplanmış ürünlerdir.
    Ben teşhir ürün almam fln diyenlerin bilgisine
    Ayrıca o 80 stok büyük olasılıkla tüm türkiyeye ait stok

Kaynak?

daha öncede yaptı teknosa bu şekilde teşhir ürünlerinin satışını,neyin kaynağını soruyorsunuz ki hala?
  • katalog gözükmüyor?
  • teknosanın int. sitesinede giremiyorum ben..

Orijinalden alıntı: pl7864

katalog gözükmüyor?

Üzerlerine tıklayınca açılıyor, notebook ihtiyacım yok ama fiyat cezbedici ama almak istesem de hemen tükenir gibi.
  • Laptop için stok 80 adet... sadece forumdan 800 kişi çıkar heralde bu ürünü almak isteyen. Laptop'un ekran kartını merak edenler için ; 315m giriş seviyesi bi karttır. öle yüksek ayarlarda oyun açma hayali kuruyosanız şimdiden yıkılsın o hayaller.
    http://www.notebookcheck-tr.com/Grafik-kartlarinin-karsilastirilmasi.9988.0.html şuradan kıyaslamasını yapabilirsiniz.

Bu turuncu ürünlerde bildiğim kadarıyla değişim olmuyordu. Ancak ürünlerin garantisi var değil mi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupBedevisi -- 25 Kasım 2011; 17:16:10 >

• indirim başladı mı yahu. web sitesi için "server too busy" diyor ve site açılmıyor.

Orijinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi

Laptop için stok 80 adet... sadece forumdan 800 kişi çıkar heralde bu ürünü almak isteyen. Laptop'un ekran kartını merak edenler için ; 315m giriş seviyesi bi karttır. öle yüksek ayarlarda oyun açma hayali kuruyosanız şimdiden kırılsın o hayaller.
    http://www.notebookcheck-tr.com/Grafik-kartlarinin-karsilastirilmasi.9988.0.html şuradan kıyaslamasını yapabilirsiniz.

bütün hevesim kırıldı ben oyun için düşünüyordum millet PES 12 oynarken ben hala PES 10 kaldım 11 bile göremedim

• Laptop'u Sordum adana sabancı iş merkezinden bir görevliye ürünlerin çoğunluğu teşhir dedi.
  • evet müşteriler startinbox a girdiler güvenlik işareti verdi ve kapılar açıldı hücum teknosaaaaa :) bende gitmeyi planlıyordum ama teşhir dediniz midem bulandı offff ya gerçi bu fiyata teşhirde olsa alınır. O sıra o bağırış çağırış sıra kavgası hiç girmek istemiyorum o yüzden şansımı netten denemeye karar verdim...

Gelirse gelir gelmezse teknosa kaybeder :)

Orijinalden alıntı: naturel18

quote:

Orijinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi

Laptop için stok 80 adet... sadece forumdan 800 kişi çıkar heralde bu ürünü almak isteyen. Laptop'un ekran kartını merak edenler için ; 315m giriş seviyesi bi karttır. öle yüksek ayarlarda oyun açma hayali kuruyosanız şimdiden kırılsın o hayaller.

bütün hevesim kırıldı ben oyun için düşünüyordum millet PES 12 oynarken ben hala PES 10 kaldım 11 bile göremedim

oyun oynayı düşünmen üzel de, dert edeceğin en son şey bu olsun :)

o notebooku alman mucize olur :)

GALATASA|RA|Y

• Kimsenin aklına i5 işlemcili, 4 gb ram'li bir bilgisayar nasıl 499 TL'ye olur sorusu gelmiyor? Mesela bilgisayarlar tamir görmüş, sıfırlanmış makineler olabilir mi? TR şartlarında 999 TL'ye bile 5 dakikada tüketilecek bir bilgisayar neden bu fiyata satılıyor merak ediyorum açıkcası.

Orijinalden alıntı: en-joy

Kimsenin aklına i5 işlemcili, 4 gb ram'li bir bilgisayar nasıl 499 TL'ye olur sorusu gelmiyor? Mesela bilgisayarlar tamir görmüş, sıfırlanmış makineler olabilir mi? TR şartlarında 999 TL'ye bile 5 dakikada tüketilecek bir bilgisayar neden bu fiyata satılıyor merak ediyorum açıkcası.

teknosanın uzun yıllardır yıpratmış olduğu prestijini düzeltmek ve insanların aklındaki "ne teknosamı aaaa çok pahalıdır" düşüncesini yıkmaktır amaç.. stok sayısıda çok az zaten dolayısıyla firmaya pek yük olmaz..

Orijinalden alıntı: en-joy

Kimsenin aklına i5 işlemcili, 4 gb ram'li bir bilgisayar nasıl 499 TL'ye olur sorusu gelmiyor? Mesela bilgisayarlar tamir görmüş, sıfırlanmış makineler olabilir mi? TR şartlarında 999 TL'ye bile 5 dakikada tüketilecek bir bilgisayar neden bu fiyata satılıyor merak ediyorum açıkcası.

tr şartlarında giriş seviyesi ekran kartı , ilk nesil işlemcisi ile 5 dk ya 999 a bitmez bu makine. 1100 1200 e 2. nesil işlemcili i5 ler varken hele :)

ürünler büyük ihtimalle teşhir, ha teşhir olmasa, tamir edilmiş sıfırlanmış ta olsa sorun olmaz. neticede 2 senelik garantisi ile alıyosun.

GALATASA|RA|Y
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.