Şimdi Ara

26 inch HD Ready Kaliteli LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem konsol hemde tv için kullanacağım ne önerirsiniz? Pek bir birikimim yok lcd tv ler konusunda.

• PHILIPS 26PFL5322 nasıldır arkadaşlar?Sonylere göre belirgin + ya da - si var mıdır?
  • Şimdi sitelerdeki fiyatlara bir baktım da: enteresan şekilde 26" tv ler 32" lerden daha pahalı

Mediamarkt'ta konsolları genellikle Samsung 32R serisine bağlamışlardı. Geçen Pazar bir arkadaşım Vatan'ın indiriminden LE32S81B yi1150 YTL ye aldı. Şu an Gold'da lcd lere %25 indirim var ve bu tv 1217 YTL.

Ayrıca philips 'in 32" fiyatı 26" den 130 YTL daha pahalı (linki aşağıda).. Yeriniz uygun ise 32 almak daha mantıklı gibi..

http://www.gold.com.tr/product.asp?CATEGORY=56&MARK=PHILIPS&tip=6

• Bende aynı şeyi farkettim, gerçekten çok az fiyat farkı var ancak sanırım taksit olmuyor ve ellerinde bulunmuyor :)

sanırım 32 alacağım 26 ile aralarında çok az fiyat farkı var
  • Çok acelen yoksa Anneler günü ve 19 Mayıs'ı bekle.. Bimeks büyük ihtimalle %30 indirim uygulamasını bu tarihlerde (en azından birinde) uygulayacak gibi geliyor. Bu kampanyalar gerçekten faydalı, bugün bir arkadaşım %30 indirimli olarak Toshiba 37C3035 lcd tv yi 1297 YTL ye aldı (ben sehpalı olarak 2 hafta önce 1397 ye almıştım). 23 Nisan'da da Philips 5980 hdmi çıkışlı (1080p upscaling yapabilen) dvd player'ı 197 yerine 138 YTL ye aldım
  • SONY'de garanti 5 sene , Philips'te 2 ya da 3 olması lazım. Bunu da gözönünde bulundur.
  • Genelde bu tip cihazlarda üretimden kaynaklanan bir hata varsa ilk 6 ay içinde ortaya çıkıyor. O yüzden fiyat / beklentinizi en iyi karşılayan modeli seçmek yeterlidir bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65 inch, +100hz TV önerisi
    2 ay önce açıldı
    55 İnç OLED TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.