Şimdi Ara

26 bin tl ile Clio / Symbol Sedan / HB ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mantikli midir ? Yaklasik olarak 26 27 bin tl nakitim var.
    Dizel olsun doya doya geziyim istiyorum.
    1.2 motor symbol baktim ancak tutulmadigini duydum.
    1.3 linea nedense pek sicak gelmiyor. Vergi avantaji var gerci o ayri..
    Siz olsaniz az yakan, 3 sene sonra elden cikartacaginiz , masrafsiz ne alirdiniz ? Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nzm_turkey -- 27 Ekim 2017; 20:48:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Symbol alınır 1.5 dCI iyi gider az yakar.Lineaların temizini o paraya bulmak zor.Mitsubushi Colt'a bak derim.

1.4 de olur.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-renault-symbol-1.4-authentique-496187575/detay
  • Bu paraya dizelini bulurum diye umut ediyorum acikcasi . Gercekten benzinlisi de pahaliymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nzm_turkey -- 27 Ekim 2017; 18:26:14 >
  • Dci alma senede en az 13 bin km yapıyorsan al yoksa mantıksız tam bir traktör motoru 1.4 8v lpg li al 2008 modelini 8 sene kullandım ve sattım önerirmiyim yakıt yönü iyi gerisi broadway dan hallice

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Simdi soyle birsey duydum, 1.2 symbol 16v 75 beygir

1.4 8v 75 beygir . Dogrumudur ? Hacim harici bir fark yokmus. Ve 1.2 vergi avantaji varmis

• Dci nin ömrü 200.000 km , sonra rektifiye ister.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max hız devir çevirme gibi farklılıklar olur çekiş konusunda ikiside aynıdır zaten 1.4 8v olmasından daha atik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suan kayinpederimin araci 205bin km de. Ustasi bakimlar tamam sikinti olmaz demis ama ne derece dogrudur bilemem. Yillik 12 bin 13 bin km yol aliyorum cok degil. Lpg sevmedigim icin dizel bakiyorum.

• linea'yı ben de sevmem. puro gibi uzun, ince. tavanı da basık, çok dar.

punto 1.3 kullandım ikame araç olarak 1 hafta bayıldım gerçekten. bütçem düşük olsa punto 1.3 tek geçerdim:
    -tavanı yüksek, ferah
    -1.3 motor o kasada çok seri ve çok az yakıyor

sümbül'ü kullandım. 1.3 punto kadar seri ancak onun kadar rahat değil.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Peki punto 1.4 benzin onerimisiniz kullandiniz mi ? Lpgsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: nzm_turkey

Peki punto 1.4 benzin onerimisiniz kullandiniz mi ? Lpgsiz

hayır. punto'nun 2. eli zaten linea'ya göre zayıf. 1.4'ünün piyasası resmen ölü. hiç tavsiye etmem. yoksa o motor o kasayı rahat kaldırır.
  • Ayni fiyat araliginda ben de ilk arac olarak arayislardayim araci aralik ayinda alacam fakat henuz temiz kafama yatan bir arac bulamadim zaten bu fiyat araliginda dizel kmsi düşük arac bulmak bugunun piyasasinda hayal gibi birsey.

• Dacia sanero 1.4 öneririm sana

• 26 bin tl ile Clio / Symbol Sedan / HB ?

• x e deger veren adam X kullanıcısına yanıt
    Artik su fiyatlar artmaz diye bekliyorum.. İnsanlar cildirmis. Clio 2009 model benzinli 36bin tl isteyenler var.

Sahibinden ya kaptilmali ya da alim satim islerine el atilmali sorunu yaratan devlet mi vatandas mi sanal piyasa mi anlamadim gitti. Su an punto 1.3 mj ile clio 1.5 dci bakiyorum..

• Şuan bende ilanlara bakiyorum clio 1.5 dci 2006 model ve 2011 arasi 2006 altina bakma onlarda devir göstergesi yok ve 25 civarina alinabilir araclar var bana sorarsan 25 lira etmezler de işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x e deger veren adam -- 28 Ekim 2017; 13:18:47 >
  • x e deger veren adam X kullanıcısına yanıt
    O da guzelmis devir saatsiz araba . Valla 1.4 symbol denk getirmeye calisicam artik yillik yaptigim 7 _8 bin km.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nzm_turkey -- 28 Ekim 2017; 13:40:56 >
  • Böyle güçsüz arabalara para verme , alacaksan 1.5 dizel kia rio al. Yokuşları düz yolda gider gibi çıkarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

Dci nin ömrü 200.000 km , sonra rektifiye ister.

300bin km Duster 4x4 110bg. Sorunsuz kullaniyoruz hala atik, hala uzun yokuslari 4. 5. Viteste cikiyor. Cikarken 5-6bin cevirmeye gerek duymuyor. Her gun 30-40km yol yapiliyor. Sirf yorum yapmak icin yapiyorsunuz. Ezberleyip duruyorsunuz ayni seyleri. Bi bitmediniz

Edit: direk olmasada dolayli olarak motorla ilgili tek masraf 4 bin km önce sadece turbo hortumunun agzi degisti. Maliyeti 80lira + iscilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 28 Ekim 2017; 21:52:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.