Şimdi Ara

26-27 derecede havuza gitsek üşür müyüz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde hep +30 beklerdik ama ramazandan önce son hafta sonu yarın 26 pazar 27 yarın gidicez sanırım problem olur mu bozmayalım mideyi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

27 Derecede Havuza Girmek İçin Uygun Bir Sıcaklık Mıdır?

Yüzme havuzu keyfini çıkarmak için ideal sıcaklık kişisel tercihlere göre değişse de genel bir kılavuz olarak 27 derece ılık ve rahat bir sıcaklık olarak kabul edilir.

25 Derecede Havuza Girilir Mi?

25 derece, özellikle çocuklar ve soğuğa karşı hassasiyeti olan kişiler için biraz soğuk olabilir. Kısa süreli yüzmeler için uygun olsa da uzun süreli yüzmeler için biraz üşütebilir.

Havuza Kaç Derecede Girilir?

Havuza girmek için ideal sıcaklık 27-28 derece arasındadır. Bu sıcaklık aralığı, çoğu insan için rahat ve keyiflidir.

27 Derecede Havuza Girilir Mi?

Evet, 27 derece havuza girmek için uygun bir sıcaklıktır. Çoğu insan bu sıcaklıkta rahat edecektir ve üşümeyecektir.

Havuza Girmek İçin Hava Kaç Derece Olmalı?

Havuza girmek için hava sıcaklığının da önemli olduğunu unutmayın. Hava sıcaklığı 25 derece veya daha fazla olduğunda havuza girmek daha keyifli olacaktır.

25 Derecede Havuza Girilir Mi?

Hava sıcaklığı 25 derece ise havuza girmek biraz üşütücü olabilir. Kısa süreli yüzmeler için uygun olsa da uzun süreli yüzmeler için hava sıcaklığının daha yüksek olması tercih edilir.

28 Derece Havada Denize Girilir Mi?

28 derece hava sıcaklığı denize girmek için idealdir. Çoğu insan bu sıcaklıkta rahat edecektir ve üşümeyecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hiçbir şey olmaz keyfinize bakın,havuzdan çıkınca hemen kurulanın ama

• popusun donar hasta olursun sonra heryerim agriyorrr anneeeeaaaa su getiriinnnn ilac getirin benden uzak Allaha yakin ol

• abi yurt odası cayır cayır yanıyor diye camı açıp yattım sanırım zatüre oldum. ciğerlerim yanıyor. öksürüp hapşuruyorum. acile gitmekten çekiniyorum. geçen iki kere gittim.
  • Bişe olmaz hocam baktın soğuk oldu etin suyunu sıkın

• Lopster kullanıcısına yanıt
    Düne kadar yanıyordu ortalık havuza gitmeye kalkınca soğuyor hemen gerçi havuzun açıldığınada emin değiliz boş dönebiliriz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Düne kadar yanıyordu ortalık havuza gitmeye kalkınca soğuyor hemen gerçi havuzun açıldığınada emin değiliz boş dönebiliriz .

Bence gidin,havuz insanı rahatlatıyor baya,Hava durumuna bi bakın,güneşliyse ne âlâ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lopster kullanıcısına yanıt
    Bende çok severim birde güneş yakmasa. 27 derece bazı bölgelere sağanak diyor . Artık yarın sabaha kaldık.
  • Kadınİstiyorum kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.
  • Denizin geç ısındığını belirtmek isterim, şu an buz gibidir.
  • Valla havalar çok dönek. Bi gün şortu altıma çekiyorum öbür gün yağmurluk giyiyorum. Belli olmaz ramazan geçsin sıcaklıklar artar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 15 derece havada , denize giriyodum. vas dı pırablım yav

• Hava sıcaklığına değil hissedilen sıcaklığa bakın. Hissedilen 30+ ise girilebilir, ama daha düşükse üşütebilir.
  • Zamanında öyle diyip buz gibi deniz3 girmiştik birkaç gün sonra idrar yolu enfeksiyonuna kapılıp kanlı idrarı görünce öyle olmuyor.

• hyr
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Ona nasıl bakıcam ?

• Fasmodey kullanıcısına yanıt
    Deniz değil hocam havuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.