Şimdi Ara

256mb 256bit 6800 tdh pci e nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

uzun zamandır kart arıyordum bunu buldum bi yerden ikinci el.Nasıl bi karttır ? deneyen varmı ? bi çok inceleme linkine baktım kararsız kaldım.12 pipe si var 325mhz gpu 600mhz DDR rami var.ddr olması bi dezavantajmı ? 256 bit olmasıda avantajı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Murat -- 24 Ocak 2006 19:34:08 >

• Kart iyi güzelde artık fazla bi espirsi kalmadı size 14 dol. daha fazla bi fiyata 6800 gs öneririm.Bu kart yaklaşık 6800GT kadar hızlı fakat şu anda Türkiyede yok.

Yanlız bu başlığın yeri bura değil bundan sonra böyle soruları donanım genele yazarsanız daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solu

Kart iyi güzelde artık fazla bi espirsi kalmadı size 14 dol. daha fazla bi fiyata 6800 gs öneririm.Bu kart yaklaşık 6800GT kadar hızlı fakat şu anda Türkiyede yok.

Yanlız bu başlığın yeri bura değil bundan sonra böyle soruları donanım genele yazarsanız daha iyi olur.

ben güzel bi fiyata buldum o yüzden almayı düşünüyordum.6800gs gigatekte var 251$+kdv civarı.Mesaj sayımın az olduğuna bakma pekte yeni sayılmam o/c bölümüne yazdım çünkü o/c ile ne yapılabileceğini görmek istedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.