Şimdi Ara

256 mb ekran kartı alacağım yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Celeron D320 2400 Mhz işlemcili Foxconn 865A01 G model anakartlı 1 Gb DDR pc 3200 rami olan bilgisayara 256 mb 128 bit ekran kartı alacağım.
    nelere dikkat etmeliyim DDR2 ekran kartı almak problem olur mu ya da 256 olması sıkıntı yaratır mı? teşekkür ederim.

• arkadaşlar bu konuda fikri olanlar mutlaka vardır diye düşünüyorum önemli benim için küçük ayrıntıların sorun çıkardığını hep gördüm bir bilene danışmak istedim..
  • XPERTVISION (PALIT) NVIDIA 256 MB FX5500 DDR AGP 8X TV-OUT \ DVI EKRAN KARTI

bunu düşünüyorum bar biri olur ya da olmaz dese :(
  • anakartın pcı desteklemiyor galiba bütceni söylersen ona göre yardımcı olalım...

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=334&pid=3550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Berk__ -- 1 Nisan 2008; 0:07:43 >
  • 2. el 7600gt yada 7600gs al...zira agp kart pek kalmadı piyasada...Ancak alternatifler var esela senin önerdiğin fx5500 5 e katlayan kartlar bunlar:
    1.nvidia 7600gt-gs agp
    2.ati radeon x1650pro ddr3 agp
    3.ati radeon x2600pro agp(sorun yaşayanlar çok olduğu için 3. sıraya aldım)

eğer bütçen 150 ytl nin üstündeyse

ati ardeon x1950pro agp(256 bit)
  • çok teşekkür ederim aslında bütçe çok düşük yukardakilerin hepsine baktım ama mümkün görülmüyor benim için yukardaki benim söylediğim 2 3 yıllık oyunlarda işini görür deseniz yeter bana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfkbilisim

çok teşekkür ederim aslında bütçe çok düşük yukardakilerin hepsine baktım ama mümkün görülmüyor benim için yukardaki benim söylediğim 2 3 yıllık oyunlarda işini görür deseniz yeter bana..

fx5500 gibi bir karta verilen para boşa verilen paradır...Onun yerine 50-70 ytl arasında 2. el ati radeon 9800pro bakabilirsin o da fx 5500ü tokat manyağı yapar.Olmadı nvidia 6600gt lere yönel onlarda 9800 lerden performanslıdır...Bunun dışında fx 5500 e para verme...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pcı olsaydı benim kartı bağlardık size ama..

Agp kartlarda piyasada pek bulunmadığı için biraz pahalı. 2. El forumumuzu bir kontrol edin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.