Şimdi Ara

256 Hızla İnternet Üzerinden Kantır 1.6 yapabilirmiyiz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben kardesimle 256 uzerinden oynuorum 2kisi yani ayni anda 30-50 arasi ping alioz gayet ii yani
  • sorma yaa, neydi o günler, uzun zaman oldu oynamayalı, yeniden başlatacaksınız beni yahu

quote:

Orjinalden alıntı: Anarchy

zamanında 56 k ile clan maçlarında az mı oynadım,kol gibi telefon faturaları az mı geldi cs uğruna

bursadan +1 daha
  • Burası İnternet forumunun Bursalı topici oldu resmen. Görükle'den selamlar herkese
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

Burası İnternet forumunun Bursalı topici oldu resmen. Görükle'den selamlar herkese

Şimdi Konuyu Kitleyecekler Yav...
  • youtubedan video falan izliyorsan takılmalar olacaktır buda benim için çok sorun birşey oldugu için 1024ten dönmüyorum. surf hızları hemen hemen aynıdır. 256 ile de counter oynarsın fakat pingin az daha yüksek olabilir fakat çok hissetmicek şekilde. Zaten santra fast ise sorun olmayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

youtubedan video falan izliyorsan takılmalar olacaktır buda benim için çok sorun birşey oldugu için 1024ten dönmüyorum. surf hızları hemen hemen aynıdır. 256 ile de counter oynarsın fakat pingin az daha yüksek olabilir fakat çok hissetmicek şekilde. Zaten santra fast ise sorun olmayacaktır.

Hocam Sağol Bilgilerin İçin...Beni Aydınlattın
  • kantırı çok rahat oynarsın ben neti diğer bilgisayar kullanmadıkça call of duty2 multi oynarım

NOT: Bursa/Heykel(mollafenari)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizra -- 27 Kasım 2006; 18:48:51 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.