Şimdi Ara

250TLye Kadar En Kaliteli Fotoğraf Makinesi Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 250TLye Kadar En Kaliteli Fotoğraf Makinesi Nedir? bilgili arkadşlar yazarsa sevinrim

• ben practika görmüstüm o fiyata 8mp bir cihaz onu incelemenizi tavsiye ederim
  • canon a470
  • başka varmı
  • nikon L20 veya ikinci el düşünürseniz canon a590 alabilirsiniz
  • Seçenek 1

239 TL

EASYSHARE ZD8612 IS + 2Gb Hafıza Kartı

Linki Burada

8.1 MP
    60X ZOOM
    HD

Seçenek 2

239 TL

EASYSHARE Z1485 + 2 Gb Hafıza Kartı

Linki Burada

14 MP - 25X ZOOM - HD
    6400 ISO YA KADAR HASSASİYET

Seçenek 3 - Benim Tavsiyem

245 TL

Sony Cybershot DSC S950 10.1 MP 2,7" LCD + 1 Gb Hafıza Kartı

Linki Burada

• 10.1 megapiksel efektif çözünürlük, ISO 3200
    • 4x optik zum objektif
    • SteadyShot görüntü sabitleyici
    • 2.7 inç (6.9 cm) büyüklüğünde LCD ekran
    • Yüz Tanıma Teknolojisi ile harika portre çekimler
    • Picture Motion Browser 4.0 yazılımı
    • Gümüş, pembe ve siyah 3 farklı gövde rengi seçeneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 20 Ekim 2009; 18:09:35 >

• canon a580 iyiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kardeşime fuji a170 aldım

çanta 2gb kart hediyeliydi

bide 28 liraya 4pil ve şarj mak aldım

255 liraya maloldu bonus tek ödeme

30 lirada çek verecek hb 225 de işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

ben kardeşime fuji a170 aldım

çanta 2gb kart hediyeliydi

bide 28 liraya 4pil ve şarj mak aldım

255 liraya maloldu bonus tek ödeme

30 lirada çek verecek hb 225 de işte

güzel secim olmuş hemde ekonomik güle güle kullanın arkadas tatmin olmuştur bence beklemeye lüzüm yok bütceye uygun bir cihaz gidip alın bence
  • arkadaşlar kodak z1485 modelinle gerçekten ilgileniyorum almak için 2 gündür düşünüyorum hakkında tavsiyesi olan var mı ?
    HD video özelliği gerçekten bu fiyata bence kaçırılmaz fırsat üstelik 14 MP .
    teşekkürler
  • onlarada bakıcam yarın başka varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech-ic2

arkadaşlar kodak z1485 modelinle gerçekten ilgileniyorum almak için 2 gündür düşünüyorum hakkında tavsiyesi olan var mı ?
    teşekkürler

ben hic kodak kullanmadım ama bu konuda biraz bilgi sahibiyim tabiki makineyi inceledim biraz görüntüsünün kaba olması dışında 5x optik zoom olması iso değerinin 6400 olması yani çok az ışıklı ortamlarda bile cekim yapabilirsin bunun yanında 16;9 formatlı HD kalitesinde video kayıt yapması makineyi inanılmaz yapmış üstelik 14mp ve 35-175 lense sahip ben burda lenslerin diyafram değerlerini göremedim lensin kaliteli olup olmadığını söyleyemeyeceğim bunlar artıları sanırım pille calısıyor eğer öyleyse bence bu biraz sorun olabilir şarj cihazı ve yedek pil alman lazım sürekli dolu tutman lazım birde piller ortalama 8 saat civarında dolmakta kendi şarj cihazı olan makinelerde enfazla 2 saate doldurabilirsin bu benim icin eksi bir özellik olarak göründü onun dışında makina güzel fiyatını belirtmemissin ne kadara alacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: bamsi_beyrek

quote:

Orijinalden alıntı: mech-ic2

arkadaşlar kodak z1485 modelinle gerçekten ilgileniyorum almak için 2 gündür düşünüyorum hakkında tavsiyesi olan var mı ?
    teşekkürler

ben hic kodak kullanmadım ama bu konuda biraz bilgi sahibiyim tabiki makineyi inceledim biraz görüntüsünün kaba olması dışında 5x optik zoom olması iso değerinin 6400 olması yani çok az ışıklı ortamlarda bile cekim yapabilirsin bunun yanında 16;9 formatlı HD kalitesinde video kayıt yapması makineyi inanılmaz yapmış üstelik 14mp ve 35-175 lense sahip ben burda lenslerin diyafram değerlerini göremedim lensin kaliteli olup olmadığını söyleyemeyeceğim bunlar artıları sanırım pille calısıyor eğer öyleyse bence bu biraz sorun olabilir şarj cihazı ve yedek pil alman lazım sürekli dolu tutman lazım birde piller ortalama 8 saat civarında dolmakta kendi şarj cihazı olan makinelerde enfazla 2 saate doldurabilirsin bu benim icin eksi bir özellik olarak göründü onun dışında makina güzel fiyatını belirtmemissin ne kadara alacaksın

evet gerçekten araştırdım iki gündür şişti kafam :) KLIC 8000 adlı 1700 mah ve şarj aleti 30*45 tl arasında gg de satılıyor onlarla halledicem . araştırdım insanlarla bağlantı kurdum ve 350-400 fotoraf çekebildiklerini soylemişler ve 8saat HD kayıt yaptığını ve çok az azaldığını soylediler. ben de onlardan aldım . ayrıca gg den satın aldım bugün ve 215 tl ye aldım . bence bu kadar güzel özelliklere bu hiç para bile değil. 4 saat lik bir sürede pil kendini dolduruyormuş üstelikk. HD özelliklerini Utube dan bakabilirseniz gerçekten hayret ediceksiniz gg de fırsat ürünü şu ara anasayfada çıkıyor. ben pembesini aldım :) daha ucuzdu! :) siyah lacivert olan renkleri 239 tl idi.
    teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.