Şimdi Ara

250TL Bütçe ile Off-Road Maverick veya Traxxas Slash

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi 250tl bütçe ile ikinci el Traxxas Slash veya Maverik Strada almayı düşünüyorum. Bu modeller için bütçem yeterli değil gibi. En azından temizleri için. Artık bu durumu zamana yayarak aşmayı düşünüyorum.

    Elektrikli RC araçlar hakkında çok bilgim yok ama OFF road için su geçirmez ESC ve fırçasız motorun gerekli özellikler olduğunu gördüm. Zamanla daha detaylı araştırmalarım olur.

    Sizden ricam bu bütçe ile hangi model ve marka off road rc araç arayışında olmalıyım? Traxxas aklıma daha çok yatıyor. hele emaxx modeli çok güzel duruyor ama pahalı

    Şimdiden teşekkürler

    edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metulen -- 11 Ocak 2013; 9:56:19 >







  • Merhaba o fiyatlara zor hocam bulsaniz bile fircalisi filan olur.Ben Himoto kullaniyorum.Fiyat acidindanda iyi bir marka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size kesinlikle traxxas slashı öneririm diğer markadan kat kat iyi ve üstün bir modeldir ve türkiyede yedek parçası olsun kullanıcısı olsun bolca bulabilirsiniz . Traxxasın araçları zaten su geçirmez olarak geliyor yani slash sizi memnun edecektir size tavsiyem üzerine para eklemek yerine ara sıra böyle ucuza arabalar geliyor onlardan birini kapmak. Bende şuanda E-Maxx var çok deli gibi araç fakat insan birde slash istiyor görünüşü yeter . Benimde şuan 250 tl var onu altına yatırdım pusuda bekliyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cowinenge

    Size kesinlikle traxxas slashı öneririm diğer markadan kat kat iyi ve üstün bir modeldir ve türkiyede yedek parçası olsun kullanıcısı olsun bolca bulabilirsiniz . Traxxasın araçları zaten su geçirmez olarak geliyor yani slash sizi memnun edecektir size tavsiyem üzerine para eklemek yerine ara sıra böyle ucuza arabalar geliyor onlardan birini kapmak. Bende şuanda E-Maxx var çok deli gibi araç fakat insan birde slash istiyor görünüşü yeter . Benimde şuan 250 tl var onu altına yatırdım pusuda bekliyorum .

    Cevap için teşekkürler. Araştırdığım kadarıyla ve dediğin gibi traxxas diğer markalardan bir adım önde (f/p oranına göre). mekaniği daha sağlam duruyor ve dediğin gibi çok kullanıcısı var, oldukça yaygın. slash su geçirmiyorsa(elektroniği) benim için yeter de artar. emaxx'ı biliyorum. deli alet. Arabayı satıp ondan mı alsam diyorum güle güle kullanın bu arada. şimdilik gene dediğin gibi pusuya yatıp temiz uygun bir slash bekliycem. Gerekirse parçası eksik olsun zamanla tamamlarım. Çünkü kullanıma hazır bir slash 300-400tl civarı (2. el). Gözüne takılan bir şey olursa ve sen çökmezsen slash önerilerini bekliyorum teşekkürler dostum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alig48

    Merhaba o fiyatlara zor hocam bulsaniz bile fircalisi filan olur.Ben Himoto kullaniyorum.Fiyat acidindanda iyi bir marka.

    Teşekkürler cevap için. Fırçalı motor hakkında pek iyi şeyler duyuyorum bu nedenle fırçalı alacağıma beklemeyi tercih ederim. Himoto ya bakmadım. O markayı da araştırırım. Ama aklıma yatan slash. Belki bir kaç eksikli uygun fiyata temiz bulurum. Zamanla tamamlarım.




  • Öncelikle aracın 2wd olması arazi kullanımında aracın kontrolünü zorlaştırıyor.4 wd araçlar arazi için en uyugun olanlarıdır.Boyut olarakta eğer arazide kullanırım diyorsanız 1/10 düz zeminlerde kullanırım,arada çok engebeli olmayan yerlerde kullanırım dersenizde 1/16 tercih edin derim.Bu hobbye başlayacaksanız sıfır bir araba ile başlamanızı tavsiye ederim.Bu hobbnin ikinci eli pek güvenilir olmuyor bence.Tanıdığınız güvenilir birinden alabilirsiniz ancak o şekilde olursa mantıklı bir hareket olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metulen

    quote:

    Orijinalden alıntı: alig48

    Merhaba o fiyatlara zor hocam bulsaniz bile fircalisi filan olur.Ben Himoto kullaniyorum.Fiyat acidindanda iyi bir marka.

    Teşekkürler cevap için. Fırçalı motor hakkında pek iyi şeyler duyuyorum bu nedenle fırçalı alacağıma beklemeyi tercih ederim. Himoto ya bakmadım. O markayı da araştırırım. Ama aklıma yatan slash. Belki bir kaç eksikli uygun fiyata temiz bulurum. Zamanla tamamlarım.

    Önemli değil :) Fırçalı motora sahip bir araç almanız bütçe açısından iyi ama sorunları nedeniyle sizi bu işten soğutabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alig48

    Öncelikle aracın 2wd olması arazi kullanımında aracın kontrolünü zorlaştırıyor.4 wd araçlar arazi için en uyugun olanlarıdır.Boyut olarakta eğer arazide kullanırım diyorsanız 1/10 düz zeminlerde kullanırım,arada çok engebeli olmayan yerlerde kullanırım dersenizde 1/16 tercih edin derim.Bu hobbye başlayacaksanız sıfır bir araba ile başlamanızı tavsiye ederim.Bu hobbnin ikinci eli pek güvenilir olmuyor bence.Tanıdığınız güvenilir birinden alabilirsiniz ancak o şekilde olursa mantıklı bir hareket olur.

    Özelden de yazmıştım dostum. Arazide kullanmayı planlıyorum. 4WD daha iyi olur mutlaka ama 1/16 dediğin gibi bozuk yollarda (taşlı) pek iyi gitmiyor. Bu nedenle 1/10 fırçasız ve slash almayı kafaya koydum Adettendir yazayım; elinde 1/10 slash olupta satmak isteyen olursa görüşebiliriz




  • Guzel secim yakin zamanda alirsiniz insallah. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada linkini paylaştığım 4 modelin 2si satılmış. Tesadüf mü desem, gerçekten hesaplıydı hemen satıldılar mı desem bilemedim
  • aldın mı araç??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.