Şimdi Ara

250TL bütçe ile hangi SSD?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu içeriğini editledim,

250TL bütçe ile alabileceğim en iyi SSD hangisidir? 120-128GB almak istiyorum. Laptop'ımda HDD ile yer değiştirip işletim sistemini kuracağım SSD'ye. Standart bir kullanıcıyım, photoshop ve autocad gibi tasarım programlarınıda SSD'den çalıştırmayı düşünüyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 27 Kasım 2013; 19:25:12 >

• Bence 200 tl ona verecegıne kingstonın yenı kc300 serisi ssd lerını incelemen daha iyi olacaktır.
    suandada kampanyası var sanırım
    http://www.teknobiyotik.com/depolama/ssd/kingston-ssdnow-kc300-serisi-120gb-2-5-7mm-sata3-ssd-525mb-s-500mb-s-skc300s37a-120g.html
  • Batu B kullanıcısına yanıt
    sandforce değil ki v300 müdür sonra süründürmesin seni ssd alcan madem iyi bişey al sonra mutsuz olma.

İyi alışverişler.
  • Tesekkurler, 250tl butce ile alabilecegim en iyi ssd yukarida arkadasin verdigi linkmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Tesekkurler, 250tl butce ile alabilecegim en iyi ssd yukarida arkadasin verdigi linkmidir?

Samsung 120gb 840 Evo var
  • Güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ar-ee-uh

Bence 200 tl ona verecegıne kingstonın yenı kc300 serisi ssd lerını incelemen daha iyi olacaktır.
    suandada kampanyası var sanırım
    http://www.teknobiyotik.com/depolama/ssd/kingston-ssdnow-kc300-serisi-120gb-2-5-7mm-sata3-ssd-525mb-s-500mb-s-skc300s37a-120g.html

neredeysen 1.5 2 yıllık ssd teknolojisi arkadaş hiç bulaşmasın derim indirim günlerini beklemesini tavsiye ediyorum.

• Üzerinde çalışmayı düşündüğünüz yazılımlar istikrarlı bir SSD severler O sebeble imkânınız varsa sıfır Intel 335 serîsi 120GB ya da Corsair Neutron GTX 120GB'ye bakabilirsiniz.

İkinci el forumunda bunların temiz ve garantili modellerini 190 - 280 arası da bulmak mümkün olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solid State Disk

Üzerinde çalışmayı düşündüğünüz yazılımlar istikrarlı bir SSD severler O sebeble imkânınız varsa sıfır Intel 335 serîsi 120GB ya da Corsair Neutron GTX 120GB'ye bakabilirsiniz.

İkinci el forumunda bunların temiz ve garantili modellerini 190 - 280 arası da bulmak mümkün olabilir.

+1 veya indirim günlerini bekle derim hocam ama sağlam bişey al ne olursa olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OCZ Vector ve Kingston HyperX 3K nasıl? Bu 2 cihazdan birini tercih etsem pişman olur muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 27 Kasım 2013; 23:09:47 >
  • Vector'ün performansı yüksek, kararlılığı ortadır.
  • Biraz post kasar gibi oldum ama heyecanlandım SSD konusunda, bir an önce satın almak istiyorum.

Forumda bir arkadaş 350TL'ye Vertex3 240GB satıyor. Fiyat uygun gibi geldi, 100TL bütçe artırıp almaya değer mi?
  • quote:

OCZ Vector ve Kingston HyperX 3K nasıl? Bu 2 cihazdan birini tercih etsem pişman olur muyum?

hiçde pişaman olmazsın ark hyperx kullanıyorum bende sistemi inanılmaz hızlandırıyor zaten aldınmı sende farkı görüceksin
  • quote:

OCZ Vector ve Kingston HyperX 3K nasıl? Bu 2 cihazdan birini tercih etsem pişman olur muyum?

Samsung 840 evo al, samsung magician yazılımı çok işine yarar.
  • Vertex 3'leri Yûsuf âbi satıyor. Fiyatları da kabûl edilebilir.

Lâkin yurtdışı ürünlerdir, herhangi menfî bir durumda SSD'yi yurtdışına göndermeniz gerekiyor.
    Buradan uygun fiyatlı HyperX 3K bulabilirseniz o da olur.

Ya da ikinci el forumunda temiz garantili Intel 335 serîlerine bir bakabilirsiniz.

Karasızlık zor iş
  • Yeni bir haber forumda konusuluyor ocz sanırım iflası acıklamıs ,
    http://forum.donanimhaber.com/m_84490522/tm.htm
    Bu saatten sonra Türkiye de biraz sıkıntı bir sürec yasarsınız alırsanız derim ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.