Şimdi Ara

2500 tl ye panasonic 50g20 bulabilirmiyim?... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O fiyatlara ancak teşhir ürünü alınabilir, plazmada teşhir ürünü almak çok sorun çıkartır gibi geliyor bana. Çünkü aynı resim ekranda kalmasın diye uğraşırken teşhirde ürünler aynı ekranla tüm günü geçirebiliyor. Benim bir arkadaşım almıştı hiç teşhir gibi değildi, çizikleri yoktu ama ekranda belirgin bir burn vardı. Dikkat etmek lazım.
  • Selam Arkadaslar TV geldi kurulum yapildi, boyut tip fiyat flaan hersey ok ancak goruntu kalitesinden ben ciddi anlamda sikayetciyim. Vatan i aradim 15 gun icinde urun degisim hakkimi kullanmak istioyrum hatta gerekirse fiyat farki vereyim 50V20 verin dedim ancak plazmalarda boyle bir hakkimiz olmadigini mutlaka teknik servisin gelip karar vermesi gerektigini soylediler.
    Simdi sorunum bu sorunu teknik servise nasil anlatacagim, aradim yarin gelicekler ancak plazmalar boyledir diyip gidecek ve ekran goruntu kalitesinden cok anlamayan birileri geleceginden korkuyorum.

Aslinda 50G20E kullanan ve sorunsuz TV si olan kisilerin yardimina ihtiyacim var. Elimdeki TV nin sorunlumu yoksa G20E nin oluru bumudur onu netlestirmem gerekeyior. Evde bir de 40a656 samsung eski lcd var onun goruntusune yaklasamiyor bile. Sorun ise temelde, nasil anlatsam bilemiyorum ama boyle karlı bi parazit mevcut. HD yayinda SD yayinda ayni, hatta ekranin menuleri uzerinde de mevcut. Ozellikle normal mod ta ve eco mod kapali iken bu goruntu sorunu inanilmaz artiyor. Aslinda yazilarda da bir kirilma ve bozuma mevcut, sanki anti-aliasing ozelligi kapaliymis gibi, bilemiyorum nasil anlatacagimi,
    Fotograf cektim ama orda da ne yazikki hic belli olmuyor ama baya bi karlı aslinda.

Sizlerdeki 50g20 deki durum nasil ve eger bendeki durum sorun ise nasil bir cozume itmeliyim, fikir vereiblirseniz cok sevinirim.

2500 tl ye panasonic 50g20 bulabilirmiyim?...

• resim tekrar yuklemeye calistim

2500 tl ye panasonic 50g20 bulabilirmiyim?...
  • Bende de aynı televizyondan var hocam, bu karıncalanma ne kadar mesafeden fark ediliyor? Televizyona ne kadar mesafeden bakıyorsun. Ben 3-3,5 m civarından izliyorum görüntü kalitesi muhteşem. Eğer resimdeki gibi 10 cm den bakıyorsan bütün tv ler böyle gösterir hatta plazma olmayanlarda çamurumsu bir ekran görürsün.

Birde bence hemen ürünün kullanım saatine bak, servis menüsünden bakılıyor fiyatı baya uyguna almışsın. Eğer kullanım saati fazlaysa hemen iade edebilirsin. Bende 6 taksitli fiyatı 3050 almıştım bir ay önce ama teşhir değil.
  • Tesekkurler cevabin icin, valla beni 2 metreden ciddi sekilde rahatsiz eder oldu, bi o kadarda harflerin cubuklarindaki kirilmalarda artik gozume iyice batmaya basladi. Tabi sorunsuz bir 50g20e olsa yaninda karsilastirmak icin super olur ama. Simdi bir yere gidip teshir urununu bir incelemeyi dusunuyorum.

Saate nasil bakiliyor biliyor musunuz? bakayim bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KG -- 29 Mart 2011; 18:36:46 >
    Her insan bir dünyadır, sen kendi dünyanı yaşa !
  • televizyonu internet üzerinden mi aldınız? eğer öyle ise servisin raporuna falan gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KG

evet internet uzerinden aldim, musteri hizmetleri oyle soyledi bana, siz neye gore demistiniz, gercekten gerek yoksa sansimi ona gore zorlayayim?

İnternet üzerinden alınan bütün ürünlerde 7 gün içerisinde hiçbir neden belirtmeden iade hakkınız mevcuttur. Sadece ürün kutusuna ve diğer parçalarında sorun olmasın aynen kargo ile geri gönderebilirsiniz.

Bu arada dediğim gibi aynı üründen bende var ben 3050'e (askı aparatı hediyesi ile) almıştım. Her televizyonun bir izleme mesafesi vardır bu mesafe yayın kalitesine göre 1,5m ye kadar düşebilir. 50" tv yi normal yayında zaten 2m mesafeden izleyemezsiniz. TV yi değiştirip ne alırsanız alın o mesafeden aynı bozuk bir yayın verecektir. Karıncalı görünmesi yayına göre değişiyor yayın hd değilse 1,5-2m den fark edilebiliyor ama hd ise 1m den fark ediliyor. Sen hiç led aydınlatmalı lcd veya lcd ye 2m mesafeden normal yayında baktınmı, bakarsan bu televizyon sana muhteşem gelecektir. Ben gördüm görüntü çamur gibi oluyor. Ben tv yi 3-3,5m civarından izliyorum ve çok memnunum muhteşem görüntüsü.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhann

quote:

evet internet uzerinden aldim, musteri hizmetleri oyle soyledi bana, siz neye gore demistiniz, gercekten gerek yoksa sansimi ona gore zorlayayim?

İnternet üzerinden alınan bütün ürünlerde 7 gün içerisinde hiçbir neden belirtmeden iade hakkınız mevcuttur. Sadece ürün kutusuna ve diğer parçalarında sorun olmasın aynen kargo ile geri gönderebilirsiniz.

Bu arada dediğim gibi aynı üründen bende var ben 3050'e (askı aparatı hediyesi ile) almıştım. Her televizyonun bir izleme mesafesi vardır bu mesafe yayın kalitesine göre 1,5m ye kadar düşebilir. 50" tv yi normal yayında zaten 2m mesafeden izleyemezsiniz. TV yi değiştirip ne alırsanız alın o mesafeden aynı bozuk bir yayın verecektir. Karıncalı görünmesi yayına göre değişiyor yayın hd değilse 1,5-2m den fark edilebiliyor ama hd ise 1m den fark ediliyor. Sen hiç led aydınlatmalı lcd veya lcd ye 2m mesafeden normal yayında baktınmı, bakarsan bu televizyon sana muhteşem gelecektir. Ben gördüm görüntü çamur gibi oluyor. Ben tv yi 3-3,5m civarından izliyorum ve çok memnunum muhteşem görüntüsü.

Tesekkurler crevap icin, bugun led ve lcd tv leri de izledim, dediginiz gibi beklentim biraz yuksek oldugundan harflerdeki kırılmalar onlarda da mevcut. Bu yuzden kirilmalar konusundaki sikayetim gitti :) Ama ozellikle inceledigimde karincalanma konusunda sorunlu olduguna karar verdim. Soyleki, yayindan bagimsiz, denemelerimi 1080p 60 hz de wd live de test ediyorum. ama zaten goruntunun ne oldugundan bagimsiz olarak ekran menulerinde de oluyor. Aslinda her zaman ayni miktar karincalanma olsa dediginiz gibi bende tv nin olurur budur diyip birakicam ama dinamik, sinema modlarin da eco mod acik ta olsa kapali da olsa karincalanmada bir artis yok. Sadece normal modta ve eco mod acik iken yine sorun yokken eco mod kapali oldugunda karincalanma %100 artiyor. E tabi bu tv de normal modtta ve eco mod kapali seklinde en iyi goruntuyu veriyor, genel kullanimda, bu yuzden ciddi bir sorun oldu benim icin :( ama dedigim gibi diger modlarda hic sorun olmuyor. Bu da yayindan bagimsiz bi sekilde tv sorunu oldugunu dusunuyorum.

Yani Tv nin sadece kendi parametlerini bile goze aldiginizda bile normal mod ta eco mod kapali iken bir sorun oluyor ne yazikki.

Urunun kutusu herseyi kusursuz bicimde duruyor, ben yarin tekrar musteri hizmetleirni arayip iade etmek istersem ve sizin dediginizi dersem kaynak olarak ne gosterebilriim?

Tesekkurler tekrar...

• Bende inceledim hakikaten sadece ECO modu kapalı iken Normal Modda yapıyor. Ama yayın kalitesi ilede biraz alakası var hden kanalında yapmıyor bende enterasan olarak :) Ama menüyü açınca menü üzerinde görünüyor. Ben zaten THX ve sinema modunu kullandığım içi sorun olmuyor :)

Müşteri memnuniyetinden iade ve değişim işlemleri

Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğunuz ürünleri 15 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz:
    • Değiştirmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir.
    • Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.
    • Satış faturasının aslı olmadan değişim işlemi yapılamaz.
    • Faturanızı firma adına kestirdiyseniz ürünü değiştirmek için iade faturası getirmeyi veya göndermeyi unutmayınız, aksi durumlarda değişim işlemi başlatılamayacaktır.

Detalı bilgi için

http://www.vatanbilgisayar.com/hizmet.aspx

Ayrıca tüketici hakları kanunundan int üzerinden yapılan satışlarda 7 gün cayma hakkının olduğunu okuyabilirsiniz.
    KAPIDAN SATIŞLARDA SATICININ VE SAĞLAYICININ YÜKÜMLÜLÜĞÜ Madde 9 -
    MESAFELİ SÖZLEŞMELER Madde 9/A
    http://www.tukoder.org.tr/index.php?a=4

• Biraz icim rahatladi dicem ama sizinki de bozuk cikmasina sevindim gibi olacak :)))

Bu durumda anliyoruz ki G20E lerde bu sorun mevcut ama buna ragmen hala cok iyi bi tv oldugunu ben de dusunmeye basladim beklentimi biraz dusurunce :p ben boyle bi hakkim var ise iade edip 3300 e dusmusken v serisinden almaya calisacagim ama eger basaramazsam da boyle gidicez artik. Tskler tekrar...
    Her insan bir dünyadır, sen kendi dünyanı yaşa !
  • quote:

saniyorum mecburen sinema modunu sevmeye basladim :))) keske thx modunda colour i cold*serin moda alabilseymisiz. Ya bi turlu hic birsey mukemmel olmuyor dimi :))

thx modunda değişiklik yapılabiliyor bildiğim kadarı ile ben bir kaç defa ayarlarını değiştirdim. Sonrasından hep sıfırladım ama sonuçta ayarları değiştirebiliyorsunuz. Ama THX modu gerçek renk veren bir moddur ve renkler süper gerçekçi sahte parlak renkler değil.
  • THX modunun renklerine alisamadim ben, sanki cok sararmis gibi, saniyorum calan medyaninda thx destegi olursa ozaman tam dogru renkleri verekmis gibi, normal yayinda thx zorlama olmus sanki birde cok karanlik,

sinema modunda cok begendigim ayarlari buldum sonunda ve su anda baya toparladim psikolojiyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 30 Mart 2011; 15:52:23 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 30 Mart 2011; 15:54:37 >
    Mercedes-Benz B180 CDI URBAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo
    46g20 aldım bende,aksama bakacagım titreme olayına.sunu belirteyim v serisini elektrik tuketimi daha fazla.bence gerek yok

Nasıl, normal modta eco mod kapalı iken karlanma artıyor mu?
  • Dün migrostaki indirim için Ankamall'a gittim. 50 1LG PK550 vardı. Baktım ,baktım ,baktım. HD güzel duruyordu. 600hz full hd plazma zaten. Ancak 50g20 istiyorum bence şu indirimi yakalayamadım bir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.