Şimdi Ara

2500 TL Makine Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. DSLR makine alacağım. Biraz bilgim var ama sizinde görüşlerinizi almak istedim. Benim aklımdan Nikon D90, Canon 600D ya da Canon 500D(Şu an kampayası olduğu için) geçiyor. Siz me tavsiye edersiniz? Görüşleriniz kesinlikle çok önemlidir. Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi London_ -- 26 Mayıs 2014; 4:53:48 >

• Bu makineler arasında bir kere 500D'yi eleyin.600D ile D90 arasında hangisi içinize sinerse onu satın.Aralarında foto kalitesi bakımından fark olmasada , video açısınıdan 600D öne çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Bu makineler arasında bir kere 500D'yi eleyin.600D ile D90 arasında hangisi içinize sinerse onu satın.Aralarında foto kalitesi bakımından fark olmasada , video açısınıdan 600D öne çıkıyor

Hocam gerçekten kararsızım. Benim aklımda zaten diğer iki model vardı ama fiyat olarak 500D cazip gelmişti. Video kalitesini takmıyorum. İşim tamamen fotoğrafla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi London_ -- 17 Şubat 2012; 21:09:57 >
  • Ben 500D tavsiye etmem.Kullananlar memnun ancak bence arada kalmış eksik bir model.Gövde alırken bütçenizi zorlayıp en iyisini almaya çalışın
  • Bu kadar param olsa 600D falan düşünmez, en az 60D alırdım. Az kullanılmış çok uygun fiyatlar da var:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sifir-ayarinda-canon-60d-tamron-17-50-f2-8-kutusunda-74998237/detay
  • arandur un verdigi linkdeki alternatif cok guzel. bu ve bunun gibi birsuru makine bulabilirsiniz. guncel modellerden hangisini alirsaniz alin uzulmezsiniz.

arkadaslar ben bu d60 i biraz denedim boyut olarak cok hos hatta benim aklimi bile celiyor ama canon markasini niye icime sindiremiyorum anlamadim. nikonlara cok alistim galiba ondan. ama itiraf edeyim 5d m2 nin govdesinden cok etkilenmistim ama kollarimi agritmisti bir sure sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

arandur un verdigi linkdeki alternatif cok guzel. bu ve bunun gibi birsuru makine bulabilirsiniz. guncel modellerden hangisini alirsaniz alin uzulmezsiniz.

arkadaslar ben bu d60 i biraz denedim boyut olarak cok hos hatta benim aklimi bile celiyor ama canon markasini niye icime sindiremiyorum anlamadim. nikonlara cok alistim galiba ondan. ama itiraf edeyim 5d m2 nin govdesinden cok etkilenmistim ama kollarimi agritmisti bir sure sonra

Tamron 2. el zaten 500-600 TL, gövde acayip ucuza geliyor. Bu tarz dslr arasam bu ilanı tek geçerdim. Elbette 2. el alırken çok dikkatli hareket etmek gerekir.

Canon menüleri bence Nikon'dan daha güzel. Ama giriş seviyesinde Nikon modelleri Canon'dan daha başarılılar. 60D D90'ı alt etti ama yeni D7000 karşısında yenilgisi kaçınılmazdı. Fiyat/performans olarak tam alınası makine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Bu kadar param olsa 600D falan düşünmez, en az 60D alırdım. Az kullanılmış çok uygun fiyatlar da var:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sifir-ayarinda-canon-60d-tamron-17-50-f2-8-kutusunda-74998237/detay

Hocam ikinci ele tamamen karşıyım (ne kadar temiz olursa olsun) Şimdi ne alayım ben? Aklım karışık ilk makinem olacağı için. Bu kadar para vermişken pişman olmayacağım bir şey almak istiyorum.

• dslr tavsiye başlığına yaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB.06

Şimdi ne alayım ben? Aklım karışık ilk makinem olacağı için. Bu kadar para vermişken pişman olmayacağım bir şey almak istiyorum.

Merhaba,
    Belirttiğiniz bütçeyle çok güzel bir başlangıç seti alabilirsiniz.Ayrıca,hangi marka ve modeli tercih ederseniz edin kesinlikle pişman olacağınızı sanmıyorum.
    Mesela Nikon d3100+18-55vr+55-200vr,Canon 550d+18-55is+55-250is ve Pentax k-r+18-55+50-200 gibi setler başlangıç için oldukça yeterli diyebilirim.
    Ayrıca,Nikon d5100+18-55 ve sizin sorduğunuz 600d ve d90 gibi modellerle de çok iyi başlangıçlar yapılabilir.

500d konusuna gelince; Bu makinenin sensör kalitesi ile ilgili yerli ve yabancı forumlarda zaman zaman biraz olumsuz yorumlar yapılmıştı ve dolayısıyla çok fazla tavsiye edilmedi,ama bu konu bence biraz fazla abartılıyor.Çünkü test çekimleri ve bizzat kullananların yorumları yapılan olumsuz değerlendirmeleri çürütüyor.
    Sonuç olarak,eğer bütçenizi çok fazla zorlamadan daha makul fiyatlı bir model almayı düşünüyorsanız 500d'yi de alternatif olarak düşünebilirsiniz.
    İyi günler hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 19 Şubat 2012; 23:00:49 >

• Ben fiyat karşılaştırma listesi verebilirim, veya seçtiğin ürünü de aratabilirsin...
    Nikon d3100 :http://www.en-uygun.com/en-ucuz/nikon%20d3100
    Nikon d5100 :http://www.en-uygun.com/en-ucuz/nikon%20d3100
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.james

quote:

Şimdi ne alayım ben? Aklım karışık ilk makinem olacağı için. Bu kadar para vermişken pişman olmayacağım bir şey almak istiyorum.

Merhaba,
    Belirttiğiniz bütçeyle çok güzel bir başlangıç seti alabilirsiniz.Ayrıca,hangi marka ve modeli tercih ederseniz edin kesinlikle pişman olacağınızı sanmıyorum.
    Mesela Nikon d3100+18-55vr+55-200vr,Canon 550d+18-55is+55-250is ve Pentax k-r+18-55+50-200 gibi setler başlangıç için oldukça yeterli diyebilirim.
    Ayrıca,Nikon d5100+18-55 ve sizin sorduğunuz 600d ve d90 gibi modellerle de çok iyi başlangıçlar yapılabilir.

500d konusuna gelince; Ne kadar doğru bilmiyorum ama bu makinenin sensör kalitesi ile ilgili yerli ve yabancı forumlarda zaman zaman biraz olumsuz yorumlar yapılmıştı ve dolayısıyla çok fazla tavsiye edilmedi.Aslında bu konu bence biraz fazla abartılıyor.Çünkü test çekimleri veya bizzat kullananların yorumları yapılan olumsuz değerlendirmeleri çürütüyor.
    Sonuç olarak,eğer bütçenizi çok fazla zorlamadan daha makul fiyatlı bir model almayı düşünüyorsanız 500d'yi de alternatif olarak düşünebilirsiniz.
    İyi günler hoşçakalın..

Hocam teşekkür ederim. 500D'den vazgeçtim. Büyük ihtimal 600D ya da (D90) alacağım. Linklerdeki ürünler cazip geldi bana.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

500d konusuna gelince; Bu makinenin sensör kalitesi ile ilgili yerli ve yabancı forumlarda zaman zaman biraz olumsuz yorumlar yapılmıştı ve dolayısıyla çok fazla tavsiye edilmedi,ama bence bu konu biraz fazla abartılıyor.Çünkü test çekimleri ve bizzat kullananların yorumları yapılan olumsuz değerlendirmeleri çürütüyor.
    İyi günler hoşçakalın..

Hocam teşekkür ederim. 500D'den vazgeçtim. Büyük ihtimal 600D ya da (D90) alacağım. Linklerdeki ürünler cazip geldi bana.

Rica ederim.Ben zaten 500d'yi en son alternatif olarak düşünebilirsiniz demek istedim.600d veya d90 elbette daha iyi bir başlangıç olabilir.
    İyi akşamlar hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 19 Şubat 2012; 23:26:41 >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

500d konusuna gelince; Ne kadar doğru bilmiyorum ama bu makinenin sensör kalitesi ile ilgili yerli ve yabancı forumlarda zaman zaman biraz olumsuz yorumlar yapılmıştı ve dolayısıyla çok fazla tavsiye edilmedi.Aslında bu konu bence biraz fazla abartılıyor.Çünkü test çekimleri veya bizzat kullananların yorumları yapılan olumsuz değerlendirmeleri çürütüyor.
    İyi günler hoşçakalın..

Bi arkadaşım 450d alacaktı. Dedim iyi makine hoş makine ama daha mutlu olabilirsin. en azından 550d falan al dedim. Ufku açılınca ertesi gün bana 600D alacağım karar verdim dedi :D
    Gitti bi sonraki gün mağazadan "60d" aldı geldi :D
    eğer paranız varsa 60d ya da 7d almanızı önerebilirim.
    eğer gövdeye o kadar veremem diyorsanız 60D size ve bütçenize uygun olur diye düşünüyorum. (Bi de bu işin lensi var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistopheless -- 22 Şubat 2012; 1:28:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.