Şimdi Ara

2500 TL Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, öncelikle 2500 liraya bir Laptopa ihtiyacım var. Ancak oyun odaklı olmasına gerek yok. CS GO ve LOL tarzı basit oyunları açsın yeter. Benim asıl ihtiyacim Render olacak. Youtube kanalım için Renderlar yapacağım. Beni Render suresi olarak ve Renderi sorunsuz bir sekilde yapma konusunda üzmeyecek bir Laptop tavsiyesi bekliyorum. Teşekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fiyat bandinda u işlemcili, 940m ve 940mx'li laptoplar var. Açıkçası u işlemci render için iyi değil diye biliyorum onu biraz araştırın. Oynasılsınız oyunlar için yeterli ancak render anlamında şüphelerim var. 500 lira daha eklerseniz hq işlemili, 950mli laptoplar bulabilirsiniz. Siz seçin seçeneklerinizi buraya ağın yardimcj olabilirim ondan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: twitterkullanicisi

Bu fiyat bandinda u işlemcili, 940m ve 940mx'li laptoplar var. Açıkçası u işlemci render için iyi değil diye biliyorum onu biraz araştırın. Oynasılsınız oyunlar için yeterli ancak render anlamında şüphelerim var. 500 lira daha eklerseniz hq işlemili, 950mli laptoplar bulabilirsiniz. Siz seçin seçeneklerinizi buraya ağın yardimcj olabilirim ondan sonra

Hocam islemci falan pek anlamam ama, diyelim ki 3000 liraya ciktim ne tavsiye edersiniz?

• Asus x550vx kullanıyorum tavsiye ederim. Zaten 2 ya da 3 tane model var 950m kullanan ve 3000 seviyesinde olan

• quote:

Asus x550vx kullanıyorum tavsiye ederim. Zaten 2 ya da 3 tane model var 950m kullanan ve 3000 seviyesinde olan

Hepsiburadada 3 adet cikti, 3099 olan mi?

Ve saticisi hepsiburada degil acaba sorun yasar miyim?

2500 TL Laptop Tavsiyesi

• Ben ebrar bilgisayardan uskudar ofislerinde elden almıştım. N11de de 3099a var 4gb ekran kartli 8 gb ramli model. Ebrar bilgisayarda şu an daha pahal. Eğer hepsiburadadan alacaksanız bu özelliklerde olsun. Açıkçası ben oradaki satıcılar guvenmedigim için arama yaparken bile onları listelememistim. Ne olur bilemem tabi güven meselesi

• quote:

Ben ebrar bilgisayardan uskudar ofislerinde elden almıştım. N11de de 3099a var 4gb ekran kartli 8 gb ramli model. Ebrar bilgisayarda şu an daha pahal. Eğer hepsiburadadan alacaksanız bu özelliklerde olsun. Açıkçası ben oradaki satıcılar guvenmedigim için arama yaparken bile onları listelememistim. Ne olur bilemem tabi güven meselesi

Hocam ama genel olarak Laptopdan memnunsunuz? Bende HP Pavilion DV6 vardi 6 yillik 1 kere bile ne yolda birakti ne ariza verdi saglam bilgisayardi. Ama performansi dusmustu Render yaparken o render ekraninda 4 5 fps olarak goruyordum yapamiyordum. Hani basit oyunlari acsin, renderda uzmesin yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Basit oyunları rahatlıkla açar fps sorunu olmaz. En son çıkan call of duty oyununu medium-high ayarlarda 30-35 fps arası oynatti. Render hakkında bilgim yok ancak youtubeda oyun testleri vs var. Render olayı çok lomplike bir program gerektiriyorsa deneyebilirsiniz eğer youtubeda inceleme videosu yoksa

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan da genel olarak memnunum . Bana göre tek ekşisi klavyesi ışıklı değil. Zaten oyun oynarken odanın ışığını açık tutuyorum gözlerim bozulmasın diye. Oyununda haricinklavyeyle oynuyorum

• quote:

Bilgisayardan da genel olarak memnunum . Bana göre tek ekşisi klavyesi ışıklı değil. Zaten oyun oynarken odanın ışığını açık tutuyorum gözlerim bozulmasın diye. Oyununda haricinklavyeyle oynuyorum

Bunuda zorlayabilirim hocam

2500 TL Laptop Tavsiyesi

• Sıcak fırsatlara şu var. 960mli onun ekran karti ne bir de hdd kapasiyesi, hizi ve ram modeli ne ddr4 muhttps://forum.donanimhaber.com/dell-inspiron-7566-full-hd-i5-6300hq-gtx960m-3399-tl--123645323

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twitter kullanan insan -- 30 Ocak 2017; 2:4:47 >
  • Senin attığın yanlış bakmadiysam 940mx var. Eğer 3400 lira bandına çıkacaksan benim son attığım Linktekini al 960mli, 3100 bandinda alicam dersen de x550vx al 950mli.

940m ile 950m arasında çok fark var, 950M ile 960m arasında da çok fark var. Butcene göre ve ihtiyacına göre kararını vermelisin

• quote:

hocam sizde hangi pc var?
    http://www.sadecenotebook.com/asus-x550vx-dm277dc-4gb-pmu401518?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    bu seri mi?
    yoksa klavyesi kırmızı vs. olan mı?

• Klavyesi kırmızı olan. 40 liraya beyaz yazılı klavye satılıyor ondan alabilirsiniz dilerseniz. 8 gb RM, 4 gb ekran kartli model x550vx-Dm254dc olmasi lazim tam modeli

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Klavyesi Beyaz 324D modeli Kırmızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih91 -- 6 Şubat 2017; 10:36:56 >
  • quote:

Klavyesi kırmızı olan. 40 liraya beyaz yazılı klavye satılıyor ondan alabilirsiniz dilerseniz. 8 gb RM, 4 gb ekran kartli model x550vx-Dm254dc olmasi lazim tam modeli

O pc nasıl 3 4 saat oynayınca alev topuna dönüyo diyorlar eğer öyleyse ömrü 1.5 seneyi geçmez

• Tamam kardeşim sen 10 saat oynansa da ısınmayan laptop bul, bana da haber ver ben de alayım. Ama 10.000 lira olmasın. O kadar bütçem yok

• Sepette KDV indirimiylehttp://www.hepsiburada.com/dell-gaming-7566-intel-core-i5-6300hq-8gb-1tb-gtx-960m-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-b6300w81c-p-HBV000002I022 alınabilir. Isınmaz, bağırmaz, çağırmaz, kasası ve klavyesi taş gibi. Marka Dell gözün kapalı alabileceğin neredeyse tek bilgisayar markası.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    ya kardeşim 960m 950m'den iyi desen anlayacağım da böyle "ısınmaz, bağırmaz, çağırmaz" demen beni benden alıyor. git marka fan boyluğunu başka yerde yap. evet bu bilgisayarı 3200'e almak güzel ama ısınmaz bağırmaz çağırmaz gibi saçmalaman olmamış. kasası ve klavyesi taş gibi diyorsun da asus'un kasası alüminyum bunun kasası ne bilmiyorum, al sana taş gibi bilgisayar(senin deyiminle)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.