Şimdi Ara

2500 TL KASA ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. İnventus'tan 2500 lira bütçeyle kendimce bi sistem toplamaya çalıştım. Sistemde uyumluluk sorunu var mıdır?

GTX 960'ın fiyatıyla alakalı kafamda soru işaretleri var. sizce, o karta o fiyat fazla mı ? İleride upgrade amaçlı psu'yu 650w tercih ettim, 5-6 ay sonra ise RAM ve SSD takviyesi yapmayı düşünüyorum.
    Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

2500 TL KASA ÖNERİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juti95 -- 11 Haziran 2015; 5:21:07 >

• Tavsiyem bu sistemi almanız
    siz inventusdan topladığınız için bende oradan topladım
     2500 TL KASA ÖNERİSİ
  • 280x e artık 900 lira vermeyin. 1100 e gtx970 bulunabiliyor 200 lira daha biriktirin.
  • O anakartı alırsan kasanın önündeki USB 3.0 ları bağlayamıyorsun çünkü kasadan gelen kabloyu anakartta takacak bir yer yok (yani bu anakartın ön USB 3.0 desteği yok)
    WD Caviar black HDD için o kadar para vermeye gerek yok sana vereceği sesten başka bişi değil çünkü çok gürültülü bunun yerine Blue olanı al ilerde zaten SSD alırsın performans için.
    Sistemi senin için şu şekilde düzenledim hem daha uyumlu hem daha performanslı olur o paraya

2500 TL KASA ÖNERİSİ

http://www.novabilgisayar.com/pc.asp

• hocam bildiğim kadarıyla h81m-p33'te 3.0 desteği yok, h81m-plus'ta 3.0 desteği olmadığından emin misiniz? ön portu destekliyor diye biliyordum. black ile blue arasında performans farkına değer mi fiyat farkı? benim için gürültü problem değil. öneriniz için çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öneriniz için teşekkürler. 280x'i araştıracağım

• juti95 kullanıcısına yanıt
    h81m-plus da ön usb 3.0 var

ASMedia® ASM1042 kontrolcüsü :
    2 x USB 3.0/2.0 port(s) (2arka panelde, Mavi)
    Intel® H81 chipset :
    2 x USB 3.0/2.0 port(s) (2 bord ortasında)
    Intel® H81 chipset :
    8 x USB 2.0 port(s) (4arka panelde, Siyah, 4 bord ortasında)

caviar fiyat farkına değmez.
  • çok teşekkür ederim hocam sitesinden baktığımda ben de emin oldum zaten. wd blue tercih edicem o halde. ekran kartı hakkında ne diyorsunuz ?

• juti95 kullanıcısına yanıt
    2gb gtx960 icin fiyat fazla hatta cok fazla bu gun 2 gb vram yeterli değil bu yüzden tercih etmiyorum
    3gb 280x uygun gelebilir youtubede falan playclawli düzgün karsilastirmalari izleyip karar verebilirsin

• öneriniz için teşekkür ederim hocam inceleyeceğim o kartı.

• quote:

Orijinalden alıntı: juti95

hocam bildiğim kadarıyla h81m-p33'te 3.0 desteği yok, h81m-plus'ta 3.0 desteği olmadığından emin misiniz? ön portu destekliyor diye biliyordum. black ile blue arasında performans farkına değer mi fiyat farkı? benim için gürültü problem değil. öneriniz için çok teşekkür ederim.

H81-PLUS ile karıştırmışım M olanda var evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juti95

öneriniz için teşekkür ederim hocam inceleyeceğim o kartı.

ekran kartı olarak msi gtx960 4gb modelini alabilirsin her türlü 280x'i geçecektir en azından driverları sorunsuz geliyor ve yeni mimari bir karttır
  • Hocam o anakartı alma 2 ram slotu var az gelir ilerde upgrade yapcaksan bunu seçme birde 4 gb ram almışsın bu anakartın zaten 2 slotu var ilerde yükdelteceksen 4 gb ram alma 8 gb al mesela bu 4 var diğer slota 4 alsan 8 oluyo 8 alsan 12 oluyo ama 2 side 8 olursa 16 olur anakartı değiştirme imkanınız yoksa ram i mutlaka 8 gb yapın ve 8 gb tek modül de olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.