Şimdi Ara

2500 Taş appstore 35tl google play 55 lira ? Kazık yedim galiba..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece 2500 taş aldım google play üzerinden, 24,57 $ dolar, 55 liraya geliyor bugün bi arkadaşın iphoneden baktım 35 liraya 2500 taş alınıyor ? bu aradaki fark neden fazla, siparişim üzerinden mail atsam aradaki farkı yollarlarmı sizce ?

• İlginc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw. kullanıcısına yanıt
    Evet ios fiyatları güncellenmemiş durumda bu durumda ios bir cihazdan taş almak daha avantajlı oluyor.
  • Finansbank en para ile apple storeda 35 liralık paket 18 liraya denk geliyor haberiniz olsun. Tüm sene boyunca sadece devam edecek bu indirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Finansbank en para ile apple storeda 35 liralık paket 18 liraya denk geliyor haberiniz olsun. Tüm sene boyunca sadece devam edecek bu indirim

Evet hocam biliyorum, android storede 55 lira olmasıda saçmalık kazıkladılar beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Finansbank en para ile apple storeda 35 liralık paket 18 liraya denk geliyor haberiniz olsun. Tüm sene boyunca sadece devam edecek bu indirim

Evet hocam biliyorum, android storede 55 lira olmasıda saçmalık kazıkladılar beni :)

saglik olsun hocam
  • Apple dolar kurunu 1,79 olarak tl ye çeviriyor ve apple kullanıcıları tl üzerinden alışveriş yapıyor ama android'de fiyatlar dolar ile olduğu için o anki dolar kurundan hesaplanarak ödeme yapılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2500 taş bedava hile sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hi Guy

2500 taş bedava hile sağolsun

Hile yapmadığını biliyoruz şimdi senden link isticez sende viruslüsünü vereceksin yada reklamlı bişey olacak. Olsa olsa DH den ban yediğin gibi oyundanda ban yemişsindir 1 gün sonra.
  • Şimdi android cıhazında oynadığımız oyun için, iphone sahibi bir arkadasın telefonundan nasıl gem satın alabiliriz ? bunun yolu var mı.
  • redloves kullanıcısına yanıt
    Oyunu onun telefonuna aktararak alabilirsin.

• yapıcak bişey yok cihazlar farklı
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.