Şimdi Ara

2500 oyuncu sistem tavsiyesi (monitör dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle elimde hp pavilion dv6 serisinden i7-2670qm işlemci hd 6770m ekran kartı 8gb ram orj windows 7 kurulu 3 senelik bi laptopım var.Herhangi bi sorunu bulunmamakta bunu satmayı düşünüyorum sizce ne kadara satabilirim fiyat belirtirseniz sevinirim.

Şimdi yeni toplama masaüstü bilgisayarda genellikle cs go,h1z1,gta5,dota2,bf4, bu tarz oyunlarda özellikle gta5 highda 60 fps üstü bi sistem olursa süper olur.
    Bu arada bilgisayarı vatandan elden alıcam.Çünkü hem montaj bilgim fazla deil hemde internet alışverişinde eskiden bazı olaylar yasadım o yüzden direk magazadan gidip alıcam.Ayrıca bütceyi 3000e kadar zorlayabilirim ama gercekten performans farkı yaratacaksa ancak öyle cıkabilirim bütce olarak yoksa 2500 sabit.Son olarak intel işlemci tercihimdir.Şimdiden yardım edecek herkese teşekkürler arkadaşlar

• Tercih edebilirsin;

Edit: Vatan'dan demişsin. O halde Vatan'dan sistem;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2989B833C -- 15 Mayıs 2015; 18:31:42 >

• 100 150 lira koyup bu iki sistemden birini alıp adam akıllı oyun oynarsın
    dvi full hd monitör dahil
     2500 oyuncu sistem tavsiyesi (monitör dahil) 2500 oyuncu sistem tavsiyesi (monitör dahil)

• düşünülebilir
  • @snane3858 tşkler öncelikle vatandan toplanan sistem gayet güzel geldi galiba onu alacam baska bi öneriniz varmı

@Sahte Kabadayı tşkler öncedende yazdıgım gibi vatan haricinde alışveriş yapamıyacagım

@STRIX snane3858'in dedigi sistem bana daha yakın geldi tavsiyeniz için tşkler

Böyle bi sisteme ayrı olarak işlemci sogutucusuna gerek varmı yoksa kendinde gelen stok sogutucu yeterlimidir malum yaz aylarındayız
  • Schorle S kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun o zaman 280x yerine 280 tercihinize şaşırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.