Şimdi Ara

2500 liraya laptop tamiri mi yoksa yeni konsol mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 yıllık monster laptopum arızalandı ve anakartı değişmesi lazım. 2500 tl diyorlar, içinde gtx 960m kart vardı. bu parayı verip tamir ettirebilirim ya da bin tl verip xbox alabilirim sizce hangisi mantıklı? pc 3 yıllık olduğu için beni ne kadar götürür bilemiyorum ama bir yandan da steamdeki oyunlarım falan var.



  • Konsol diyosun da konsol da oyun oynamak için konsoldaki oyunlar fiyatlari nasil şahsen fikrin yok bence yaptirip satmak mantikli gibime geldi ayrica masa üstü toplarsin o fiyata bence masa üstü topla 1-2 yil sonra eline para gecince yaparsin.!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir yandan fat kasa ps4'üm var oyun parası pek sıkıntı değil ikinci el piyasası olduğu için. ama bence de 2500 tl çok para 3 yıllık pc için ve tamire gidip gelen cihazlar da iflah olmuyor bir yandan.
  • Sakın tamire 2500 falan verme. Başka yerlerede gösterebilirsin olmazsa elden çıkar cihazı. İster konsol al ister Masaüstü topla. +- 3000 TL civarına şuan ki laptobundan daha performanslı pc toplanır. GTX 960M çok eski artık 2500 tamirine verilmez.

    Steam oyunların olduğunu söylediğin içinde masaüstü pc öneriyorum. PS4 varsa boşuna Xbox alma forza mı oynucaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 8 Mayıs 2018; 16:56:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.