Şimdi Ara

2500 LİRAYA GTX970 EKRAN KARTLI SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu paraya alabileceğim en iyi sistemi istiyorum. 2500 lirayı geçemem sadece kasa olmalıdır. Tüm parçaları elden alacağım istanbul avrupa yakasındayım

• Sinerji'den belki biraz daha ucuza gelir.

http://www.eksenbilgisayar.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Sinerji'den belki biraz daha ucuza gelir.

http://www.eksenbilgisayar.com/

Hocam sistem şahane fakat bütçemi 165 lira geçiyor birde sormak istediğim sorular var.

K380 kasa donanım haber forumunda kötüleniyor aslında tasarım olarak şahane fakat soğutması kötü ve içi dar deniliyor. İlerde ssd eklersem içine sığar mı ?

Birde galaxy nasıl markadır duyduğuma göre bazı gtx970 ekran kartlarında sorun oluyormuş

Anakart hakkında ön tarafında usb 3.0 olmadığını duymuştum. Veya az daha verip h97 yada alınmalımıdır ?

Yada anakart olarak başka seçenek var mı ?

• K380'in psu'su Thunder serisi 550w güç verebilen bir üründür, GTX970'li bir sisteme gayet yeterli gelir, iç hacimde sadece kablo yönetimi zayıf, işi bilen biri rahatlıkla toplayabilir;

http://assets.coolermaster.com/global/upload/product_feature/K380-ph2.jpg

Farklı alternatif Corsair 200R + VS550 ikilisi de alınabilir tabi.

K380'de önde tek fanla geldiğinden, arkaya ilave egsoz fan yazdım, üst ve yana da ek fan takılabiliyor.

SSD uyumu vardır;

http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/k380/

2.5" Drive Bays 3 (hidden)

Anakartta da Msi'ın H81M PRO-VD modeli var, ön panel usb 3.0 desteği veriyor ancak üzerinde soğutucu bloğu yok çıplak bir kart, bu yüzden yazmadım, 50-60 tl fark ile H97 çipset alınabilir, ya da Asus'un H81 M-Plus modeli düşünülebilir.

GTX970'lere gelince de %99'u sorunlu zaten bu yüzden markadan dolayı fazla para vermeye gerek yok aynı güçte olan kartlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

K380'in psu'su Thunder serisi 550w güç verebilen bir üründür, GTX970'li bir sisteme gayet yeterli gelir, iç hacimde sadece kablo yönetimi zayıf, işi bilen biri rahatlıkla toplayabilir;

http://assets.coolermaster.com/global/upload/product_feature/K380-ph2.jpg

Farklı alternatif Corsair 200R + VS550 ikilisi de alınabilir tabi.

K380'de önde tek fanla geldiğinden, arkaya ilave egsoz fan yazdım, üst ve yana da ek fan takılabiliyor.

SSD uyumu vardır;

http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/k380/

2.5" Drive Bays 3 (hidden)

Anakartta da Msi'ın H81M PRO-VD modeli var, ön panel usb 3.0 desteği veriyor ancak üzerinde soğutucu bloğu yok çıplak bir kart, bu yüzden yazmadım, 50-60 tl fark ile H97 çipset alınabilir, ya da Asus'un H81 M-Plus modeli düşünülebilir.

GTX970'lere gelince de %99'u sorunlu zaten bu yüzden markadan dolayı fazla para vermeye gerek yok aynı güçte olan kartlara.

Hocam doğruyu söyleyim yerim çok geniş değil k380 görüntü açısından şık duruyor yakındanda baktım malzeme kalitesi güzel Ben bu kasayı aldıktan sonra en fazla ssd ve ram takviye ederim

200r inceledim görüntüsü pek hoş değil birde k380'den baya büyük ama forumda sürekli öneriliyor. Birde spec 01 kasa var oda hoşuma gitti onuda alabilirim.

Anakart konusunda müthiş derecede kararsızım asla oc yapmiyacağm. Benim için anakartın performansının iyi olması ve ısınmaması önemlidir.

Anakartı h81-d3 beğenmezsem daha fazla verip h97 almak mantıklımıdır veya asus h81m-plus

• TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    O zaman biraz daha verip alacağınız anakart en az msi h97m-g43 olmalı. M2 veya sata express desteği olmayan z97 veya h97 anakart tercih etmeyin.

Alternatif;
  • Anakart Asus h81m plus hoşuma gitti bunumu alayım yoksa h81-d3 mü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ön panel Usb 3.0 istiyorsan en az h81m-plus a bakman lazım.

H97 pc mate filan da düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Ön panel Usb 3.0 istiyorsan en az h81m-plus a bakman lazım.

H97 pc mate filan da düşünebilirsin.

Asus h81m-plus hoşuma gitti sizce bunumu alayım yoksa h81-d3 olanımı ? oc filan yapmam ilerde en fazla ssd veya ram eklerim. Birde tek slot ram performans için sorun olur mu ?
  • h81-d3'ün ön panelinde usb 3.0 varsa alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bütçemi 2000 civarına çekerek şu sistemi toplatacam ilerdede 240 gb ssd eklerim

Sizce bu sistem oyun için nasıl eksik veya kötü tarafı var mı ? gta 5 ultra ayarlarda açar mı ? kaç fps alır

Ekran kartıda vatandan

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

• quote:

Orijinalden alıntı: krmkkr

O zaman biraz daha verip alacağınız anakart en az msi h97m-g43 olmalı. M2 veya sata express desteği olmayan z97 veya h97 anakart tercih etmeyin.

Alternatif;

hocam msı h97 pc mate almak mantıklı mı ?

• pesimist27 kullanıcısına yanıt
    hocam h97 anakart alınıyorsa dediğim gibi m2 veya sata express desteği olmalı yoksa anlamı yok.
  • Bana cevap yazsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

Bana cevap yazsanız

Kardeşim sinerjiden toplamani tavsiye ediyorum 2000 tlye 280xli sistem kurarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

quote:

Bana cevap yazsanız

Sinerjide duyduğum kadarıyla +80 lira toplama parası alıyorlar.

Ayrıca arabayla karşıya gitmek masraf marmarayla gitsem kasayı nasıl taşicam bir o yana bir bu yana

Bu yüzden avrupa yakası olması gerekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Bana cevap yazsanız

Ayrıca arabayla karşıya gitmek masraf marmarayla gitsem kasayı nasıl taşicam bir o yana bir bu yana

Sadece parcalari alip bilgisayarcılarada montajlatabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana cevap yazsanız

Yok kardeşim kargoyada güvenmiyorum şu an için en uygunu eksen benim için bildiğin daha uygun fiyatlı bir yer varsa beklerim önermenizi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana cevap yazsanız

Yok kardeşim kargoyada güvenmiyorum şu an için en uygunu eksen benim için bildiğin daha uygun fiyatlı bir yer varsa beklerim önermenizi

Eksende iyidir zaten inventus uçtu gitti vatani geçiyorlar neyse parçalarında uygun alabilirsin 280x gta 5 full ayarda 4460 ile oynatiyor 280de bazi ayarlari higg yaparak oynatacağını düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana cevap yazsanız

Eksende iyidir zaten inventus uçtu gitti vatani geçiyorlar neyse parçalarında uygun alabilirsin 280x gta 5 full ayarda 4460 ile oynatiyor 280de bazi ayarlari higg yaparak oynatacağını düşünüyorum

Inventus'un kaliteli servis desteği ve müşteri memnuniyetini sağlayabiliyor mu eksen bilgisayar?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.