Şimdi Ara

2500 civarı telefon tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamerası iyi olsun, oyunları idare etsin, güncellemelerle birlikte olabildiğince uzun süre götürsün yeter. Son 3 telefonum samsungdu ve bir sorunları çıkmadı. Şu an a6+tan geçeceğim o yüzden ondan iyi olsun.

Samsung a50 fiyatı uygun ama özellikleri bir tık fazla a70 de var. Ayrıca xiaomi mi 9t var ama 64 gb olması ve sd kart olmayışı uzun vaade de sorun olabilir. Gerçi şimdiye kadar fotoları falan yedekleyerek sd kartısız telefonları idare ettim ama artık fotoğrafların boyutları arttı.

Bir de garanti konusunda şüpheliyim. Temiz ve garanti olsun diye garantili almaktan yana gönlüm. Sıfır garanti, imei çakmak gibi durumlar risk biraz, özellikle imei için yasa konuşulurken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 9 Ekim 2019; 2:8:5 >

• 2800 TL Meizu 16th (128GB) alabilirsiniz.
    Amiral gemisi model,
    Oyun performansı orta sınıf Samsung A serilerinden çok çok iyi
    Kamerası başarılı
    Meizu Tr garantili
    Fakat güncelleme sorunları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 9 Ekim 2019; 8:50:28 >
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ne sıkıntısı var? Son güncellemeleri 1-2 sene alsa iyi olur.

Oyun olarak genelde pc kullandığım için çok süper performans olmasa da olur.

Fotoğraf makinem yok, onun yerine telefon kullanıyorum. O yüzden kamera önemli.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Android güncellemeleri almıyor.
    Meizunun kendi güncellemeleri geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O kadar para vermişken güncellemeli olsa iyi olur. Samsung ile o açıdan rahattım yıllardır.
    O zaman bütçenize en uygun olan Samsung A70.

N11'in 11 kasım kampanyasından 2500 TL altina satinalabilirsiniz.

Fark eder mi o kadar? Telefonculara sorayım, belki uygun bırakan olur. Ayrıca a70s modeli geline de fiyatlar düşer belki.

Xiaomi biraz kafamı karıştırıyor, yoksa direk samsung alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    N11 şuan kupon dağıtıyor.
    2500 TLye 250 TL gibi.

11 kasımda A70 indirimli 2700TL gibi satılsa kuponla 2500 altına gelir.

Mi 9T 128 Gb modeli de bu şekilde 2700 TL fiyatlara alınabilir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 10 Ekim 2019; 8:10:1 >
    O kupondan kalmamış ama uygun olursa iyi olur.

Ama hala tam olarak karar veremedim. Mi 9t daha iyi diyorlar, 128gb olursa alabilirim.
  • Redmi note 8 pro bak.Hem mi9t'den daha ucuz hemde daha iyi.
  • Fena gözükmüyor. Parmak izi okuyucusu arkada olmasa daha iyi olurdu. Bir de xiaominin alt markası diye kalite de mi alt seviyede acaba?
    Bu fiyat seviyelerindeki cihazların kaliteleri üç aşşağı beş yukarı birbirine benzerdir.Premium kalite beklememek gerek.Ama donanımsal olarak bakıldığında çok dolu bir cihaz,mi9t biraz sönük kalıyor bunun yanında.
  • Orası öyle. Ama yeni çıktı. Vardır bir eksisi, zaten olmasa premium olurdu veya en azından diğer cihazları satılmazdı. Xiaomi garantili de çıksın, inceleyelim. Ama mi9t fena cihaz değil, çok övülüyor yani.
  • Babamın tel bozuldu
    Maks 2500 tlye alabileceğim fiyat performans cihazı hangisidir yardımcı olabilir misiniz 4 yıl sorunsuz götürmesi lazım telefonun :)

• 2500 tl segmentinin Bugatti'si.

• Huawei P30 lite
    2500 TL civarı
    Alınabilir mi?

• Redmi note 8 pro
    Büyük ve ağır telefon.

P20 lite mı P30 lite mı tercih etmek gerekir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.