Şimdi Ara

2500-3000 tl arası notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , 2500-3000 arası bir laptop arıyorum . Oyun oynamak gibi bir amacım yok ve biraz hafif bir pc arıyorum . Şarj normal kullanımda 4 saat dayansa güzel olur . Full hd ve i7 li bir işlemci ve 8gb ram tercihim , 4. nesil bir işlemci de olabilir . Bu ayarlarda bir öneriniz varsa çok sevinirim .

bir de benşu linkteki pcyi beğenmiştimhttp://www.hepsiburada.com/lenovo-z5070-intel-core-i7-4510u-2-0ghz-3-1ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-15-6-tasinabilir-bilgisayar-59-443330-p-BD601544?wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=Cj0KEQjwj_SvBRC7k4DfkLHiuMABEiQAvPOaqb1nWRJQSzOCgPLVjevZm-lCgEhACT0ReqoPr_S2D-QaAjSA8P8HAQ . Ancak bu pcyi istanbul bilişim , pcdepo gibi yerlerde 2000 tl fiyat yazmışlar . Acaba sorunlu bir ürün mü , 700 tl fiyat farkı anormal geldi de .

• stoklarında varsa pcdepodan alabılırsın daha ucuz . ama full hd mi diye sor
  • yaniaslankadaraslan kullanıcısına yanıt
    Monster kesinlikle 5.nesil i7 5700HQ yeni çıktı işlemciler + 8gb ram drr3 1600mhz (16gb yükseltebilirsiniz) +750gb harddisk ya da 1tb harddisk+nvidia gtx 960m 2gb 128bit öğrenci kampanyası devam ediyor özelleştirme de fiyat düşüyor ve 3000Tl civarında.Oyun için her türlü monster tercih ederim.Benim de var çok memnunum.Turbo fan ve fanları var ısınma yapmıyor ve klavye aydınlatmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Robot gibi her yere monster yazıp durmayın. Bir oku bakalım ne demiş adam.

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    pil ömrü ve ağırlık benim için önemli etkenler arasında olduğu için monster düşünmüyorum yine de öneriniz için teşekkürler .
  • Benim var ağırlık 1 ton ağırlığında değil max 3 kg dur.Öğrenci olduğum için sırtına ve ya elinde taşı o kadar da ağır gelmiyor ve ince kasalar var onlara bakın max 2.5gb çok ince.Pil ömrü 2 3 saat gider ama kullanmana bağlı.Benim adaptör çok büyük 8000Mah gücünde

• http://www.teknolojikapinda.com/asus-x550jx-xx099d-12gb-notebook
    Bu notebooka bakabilirsiniz. Performans olarak ve özellik olarak iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3000-7000 Tl arası saglam laptop
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.