Şimdi Ara

2500 - 2700 TL Bandinda Kasa Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yarin bir arkadasimin dogum gunu ve hediye olarak kasa toplayacagiz.
    R9 380 ekran kartli
    i5 6500 islemcili
    120 gb ssd + 1 tb hddli
    16 gb ramli
    Bir kasa toplamamiz mumkun mu? Veya muadil olarak ne onerirsiniz? Yardimlarinizi bekliyorum.

Baslikta da yazdigim gibi butcemiz 2500-2700 tl arasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_kharon -- 13 Haziran 2016; 18:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mümkün görünüyor. Eğer olmazsa bile Amazon'dan toplandığı takdirde kesin olur.

• lord_kharon L kullanıcısına yanıt
    ne şanslı veletmiş benim hiç böyle bonkör arkadaşım olmadı Size kanka diyebilir miyim

yarına yetişmesi gerekiyorsa hazır toplanmış bilgisayarlara bakmanız gerekmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

Mümkün görünüyor. Eğer olmazsa bile Amazon'dan toplandığı takdirde kesin olur.

Biz cok uzak kaldik piyasadan. Ben biraktigimda bx lx chipsetler vardi
    Anakart
    Kasa vs icin oneriniz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

ne şanslı veletmiş benim hiç böyle bonkör arkadaşım olmadı Size kanka diyebilir miyim

yarına yetişmesi gerekiyorsa hazır toplanmış bilgisayarlara bakmanız gerekmez mi?

Hocam diyebilirsiniz sikinti yok tek basima almiyorum yahu toplanip aliyoruz. Parca halinde versek de olur hatta daha guzel nostalji olur :)

• Anakartı abartmayın derim 150-200 TL anakartlar bile iş görür ama OC yapılacaksa en az 300 TL bir anakart lazım kasaya gelirsek şu fanla beraber gelen kasaları öneririm bir de extra fanla uğraşmayın yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

Anakartı abartmayın derim 150-200 TL anakartlar bile iş görür ama OC yapılacaksa en az 300 TL bir anakart lazım kasaya gelirsek şu fanla beraber gelen kasaları öneririm bir de extra fanla uğraşmayın yani :)

Anakart icin direkt marka model onerebilir misiniz zahmet olmazsa? Hangi chipset neyi destekler hic fikrim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyata monitör dahil değilse buradan bakabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117613348&p=1&anchorToGo=117657425#117657425

Ayrıca ekran kartı olarak lütfen rx480'i bekleyin

• 01 - Sapphire R9 380X NITRO 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

02 - Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

03 - MSI H110M PRO-VH DDR4 2133MHz DDR4 LGA1151 mATX Anakart

04 - Kingston 8GB (2x4GB) HyperX FURY Black Series DDR4 2666MHz CL15 1.2V XMP Ram (GSKILL, KINGSTON, CORSAIR, CRUCIAL gibi markaların en hesaplısını alabilirsiniz)

05 - OCZ 240GB TRION 150 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 520MB Yazma) . http://teknofiyat.com/?search=240+gb&ustlimit=75

06 - 80+ verimli 550W PSU'lu kasa (veya PSU'suz Kasa ile 550W 80+ verimli PSU'yu ayrı ayrı alabilirsiniz)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.