Şimdi Ara

'''250 YTL altı''' mp3 player'lar burada... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: electronics

Arkadaşlar hazır bu 250ytl altı mp3 player topicini bulmuşken bişey soracam size:

şarjı uzun giden, AAA pille çalışan, radyosu olan ve hafızası 1gb olan mp3 player tavsiyesi yapar mısınız. Limit 200-250 ytl arası

marka sony-iriver ya da başka bişi? ne önerirsiniz?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar hazır bu 250ytl altı mp3 player topicini bulmuşken bişey soracam size:

şarjı uzun giden, AAA pille çalışan, radyosu olan ve hafızası 1gb olan mp3 player tavsiyesi yapar mısınız. Limit 200-250 ytl arası

fiyat aralııı oysa sony olabilir bence dierleri biras aşar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRose

quote:

quote:

sony'de bu fiyat aralığında olan ve radyosu bulunan hangi modeli?

• quote:

quote:

quote:

quote:

'''250 YTL altı'''          mp3 player'lar burada...

Bellek Kapasitesi 256 MB
    Bellek Tipi Flash Bellek
    Ses Kayıt Özelliği Yok
    Bağlantılar USB
    256 MB dahili flash bellek
    70 saate kadar çıkabilen uzun ömürlü pil
    Atrac3plus sıkıştırma teknolojisiyle 11 CD'yi dahili hafızaya aktarma
    Maksimum 70 saat çalma süresiyle
    AAA pille çalışma
    Rahat gezinme için 1 satır LCD ekran
    SonicStage 3.0 yazılımı
    26 gram hafif gövdesi
    ATRAC/MP3/WMA/WAV ses sıkıştırma formatı

flash bellek büyük avantaj

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

'''250 YTL altı'''          mp3 player'lar burada...

Bellek Kapasitesi 256 MB
    Bellek Tipi Flash Bellek
    Ses Kayıt Özelliği Yok
    Bağlantılar USB
    256 MB dahili flash bellek
    70 saate kadar çıkabilen uzun ömürlü pil
    Atrac3plus sıkıştırma teknolojisiyle 11 CD'yi dahili hafızaya aktarma
    Maksimum 70 saat çalma süresiyle
    AAA pille çalışma
    Rahat gezinme için 1 satır LCD ekran
    SonicStage 3.0 yazılımı
    26 gram hafif gövdesi
    ATRAC/MP3/WMA/WAV ses sıkıştırma formatı

flash bellek büyük avantaj

ii de bunda radyo yok ki

• pardon arkadaşım radyo yok onda
  • iriver t20 var ama 512 ve radyyo yok
  • quote:

pardon arkadaşım radyo yok onda

rica ederm
    zaten radyo olsa onu almıştım bile

• quote:

quote:

pardon arkadaşım radyo yok onda

rica ederm
    zaten radyo olsa onu almıştım bile

kusura bakma cidden yaffs :S ne dediiimi bilmiom şu günlerde ben

radyo çok mu gerekli anlamıorm ben yaffs mp3lerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRose -- 26 Ocak 2006 17:31:46 >

• beyler radyo dışında ırıver t20 tam not veriyomusunuz...tavsiye ediyosunuzda birazdaha yorumlayın nası bi cihaz olduğunu daha iyi anlıyalım

gelelim samsungun yp-u1 1gb modeline...... kullanan biri bulana kadar bu modeli sizlere sorucam çünkü yorumları alır almaz sipariş vericem
  • t20 iyi bir seçim olur. kalite olarak zaten iriver kendini kanıtlamış bir markadır. ses kalitesi üst modellere göre (h300 serisi) biraz daha düşük ama bunun yanında aynı kategorideki ürünlerden kesinlikle yüksek. aldığında şaşıracaksın buna. aynı fiyata daha yüksek kapasiteli, daha çok özellikli ürünler bulabilirsin ama onlarda iriver'daki ses kalitesini bulacağını hiç sanmıyorum. iyi bir kulaklıkla ses kalitesinin farkına varırsın sende. h300 serisinde yanında sennheiser mx400 kulaklık geliyor bunda ne veriyorlar bilmiyorum ama kötü bir kulaklık geleceğini sanmam.

samsung konusunda ise, forumda kullanan pek görmedim. bazen birkaç kişi çıkıyor, ama pek aktif değilller. bu konuda ingilizcen varsa yabancı forumlara ya da review'lere bakmanı öneririm.

@moonrose; radyo kişisel bir tercihtir. insan bazen mp3'ten sıkılıyor. yol kapanıp arabanda mahsur kaldığında, yağan karı seyrederken sıcak bir sohbet dinlemek zevkli olabiliyor. ya da sabahları işe-okula giderken otobüste haberleri dinlemek....

kimine göre vazgeçilmezdir, kimine göre de pek önemli değildir yani...

• t20nin açık alanda ses kayıt kalitesi nasıl...derste kayıt yapmam gereken zamanlar oluyor.
    Kısaca sınıf ortamında yapılan ses kaydından nasıl bir verim alabilirim.tüm konuşmallar yeterince net anlaşılabilirmi???????????

Biri bana ^^^^samsungun yp-u1 1gb^^^^ ses kayıt kalitesi gayet iyi dese bu modeli alıcam...ama hala bu modeli kullanan biri denk gelmedi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cattrik -- 26 Ocak 2006 20:25:05 >
  • Akadaşlar topiclerde dolaştıkça insan fikir değiştiriyooo...

ırıver t30 acayip bi şekilde övgü alıyo sizce bu övgülere değermi

bu alet pillemi çalışıyo(t20 şarjlı bi üst model olan t30 pilli ^^anlam veremedim^^) usb giriş üzerindemi...

Samsung yorumu alamadım ama bu t30 kullanılan bi mp3 çalar 300ytl'yi sizce hakedermi

[simage][/simage]
  • ya bu iriverda nasil radyo olmaz ya niye radyo koymamislar sitesine baktim t20nin radyolu modelide var ama turkiyede satiliyormu bilmiyorum
  • bende minton mmp-3023 vardı.pil konusu hariç diğer özelliklerinden memnundum.ama kutusunda 12 saat,kitapçığında 8 saat pil ömrü bende ise tam 2.5 saat pil ömrü oldu.servise gitti geldi hala aynı müsrifliğe devamyani servis bile doğru dürüst görevini yerine getirmedi.neyse sonra aleti sattım da öle kurtuldum.bence kimse bu tür aletlere bulaşmasın çünkü hepsi de çin'de yapılan fason üretimler o yüzden kimsenin parası boşuna gitmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

@moonrose; radyo kişisel bir tercihtir. insan bazen mp3'ten sıkılıyor. yol kapanıp arabanda mahsur kaldığında, yağan karı seyrederken sıcak bir sohbet dinlemek zevkli olabiliyor. ya da sabahları işe-okula giderken otobüste haberleri dinlemek....

kimine göre vazgeçilmezdir, kimine göre de pek önemli değildir yani...

haklısın arkadaşım yine bi kişisel tartışması başlatmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cattrik
    t20nin açık alanda ses kayıt kalitesi nasıl...derste kayıt yapmam gereken zamanlar oluyor.
    Kısaca sınıf ortamında yapılan ses kaydından nasıl bir verim alabilirim.tüm konuşmallar yeterince net anlaşılabilirmi???????????

Bu sorunun cevabına benim de ihtiyacım var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

ya bu iriverda nasil radyo olmaz ya niye radyo koymamislar sitesine baktim t20nin radyolu modelide var ama turkiyede satiliyormu bilmiyorum

T20 nin radyolu modeli dünya üzerinde yok.. Bulan varsa helal olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

ya bu iriverda nasil radyo olmaz ya niye radyo koymamislar sitesine baktim t20nin radyolu modelide var ama turkiyede satiliyormu bilmiyorum

T20 nin radyolu modeli dünya üzerinde yok.. Bulan varsa helal olsun..

1gb, radyolu, şarjı iyi olarak ne var peki?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cattrik
    t20nin açık alanda ses kayıt kalitesi nasıl...derste kayıt yapmam gereken zamanlar oluyor.

Bu sorunun cevabına benim de ihtiyacım var..

Beyler t30 un açık alanda ses kalitesi gayet başarılı imiş...buralarda bi arkadaştan öğrendim fakat t20de ayni başarıyı gösteriyormu ses kaydında+mp3frmatında mı kayıt yapıyor.................???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.