Şimdi Ara

250 bin tl bütceniz olsa hangi jip'i tercih edersiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Infiniti FX yada toyota land Cruiser prado

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • range rover ve discovery kullanma şansım oldu. bu ikisi arasında kalsam bence discovery. mükemmel birşey.
  • arabaya verecek 250 binim olsa foruma girmem.
  • subaru outback ya da volvo xc60 alırdım. 250bine sıfır adamakıllı suv yok.
  • xc60 yeterli fazlasını kenara koyardım .
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Bir kaç araştırma yaptım gerekli yerlere telefon açtım bu 2012 yılında çıkan SDV6 motor son çıkan kasadaki motorla aynıymış performans çok öok iyi tam aradığım gibi şimdilik kararımız Range :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

quote:

Orijinalden alıntı: dulger007

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Ben Porsche Macan alırdım.

Güzel araç fakat dediğim bütcenin hemen hemen 2 katı

Siz ona bakmayın o çok farklı bir dünyada yaşıyor.Siz ne sorarsanız sorun onun kafasında kalıp cevaplar var aralarından bir tanesini zar atıp seçip konuya cevap diye yazıyor işte

Evet evet

• quote:

Orijinalden alıntı: seco917

Toz, toprak yollarda kullanılacaksa Land Rover Discovery; Asfalt jipi olacaksa Volvo XC60 alır geçerdim. Paranın hepsini arabaya gömmezdim diye düşünüyorum.

Fazla toz toprağa girimeyecek hani aracı aşarı bir zorlama olmayacak ara sıra ego tatmin etmek için bir kaç deneme yapılır sadece :) Range Rover Sport üzerine yoğunlaştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRealScout

Audi Q5 S-Line.

Küçük kalıyor bize göre jip dediğin heybetli olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

x6 iyidir

X6 yakıt ve peformans oranı çok çok iyi ama konfor şehir içine çok az kalıyor çok sert araba airmaticte yok neden öyle sert bir araç çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Infiniti FX yada toyota land Cruiser prado

İnfiniti lerin benzilileri benzine doymuyor dizelleri ise pahalı ve oturaklı bir araç değil bana göre daha çok spor bi jip biz daha ağır bir şey arıyoruz , land Cruiser prado pek çekici gelmedi kasa görünüşü olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2300

range rover ve discovery kullanma şansım oldu. bu ikisi arasında kalsam bence discovery. mükemmel birşey.

Bizde 2.7 TDv6 vardı Range Sport performans hariç her şey çok çok iyiydi , Discovery'le arasındaki fark nedir sizin gözleminize göre ve kullandığınız aracın özelliklerini hatırlıyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

xc60 yeterli fazlasını kenara koyardım .

Allah için volvoda güzel araç onuda inceleme altına alayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

subaru outback ya da volvo xc60 alırdım. 250bine sıfır adamakıllı suv yok.

Zaten illa sıfır olacak diye bir kaidemiz yok
  • ford f650

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevk sahibi biri oyuncak SUV'a 250 lira para vermez. "Bu SUV'ları petrol zengini, gaz zengini abileri söğüşlemek için sürdüler piyasaya, yemeyin bunları, görgüsüzlük etmeyin." diyorum kimse dinlemiyor.

Zevk sahibi olan adam Defender alır, Mercedes gerçek G alır, delikanlı Landcuiser alır. Kaç paradır bilmem. Belki Rubicon alır (ki sanırım piyasadan kaldırıldı). Ancak Porsche falan ziyandır, yazıktır. Porsche club'a alınmayan araba ile caddede gezip caka sattığını sanmak da görgüsüzlüktür. Yapmayın, etmeyin... Bu midesizliğin, bu zevksizliğin, bu sonradan görmeliğin bir parçası olmayın. Büyük araba ihtiyacı varsa 4 çeker station alın, çok daha konforlu, daha keyifli olur. Jipin arazi özelliklerine ihtiyacınız varsa gerçek jip alın. Karaktersiz arabalara prim vermeyin.
    (bkz. Sakıp ağa: "Millete kıymaaa..." )

Sayayım: X5, X6, Her türlü Range, Q7, Chayenne, Navigator ziyandır. Yazıktır. Görgüsüzlüktür...

Orta sınıfta X3, Qashqai ve benzeri araçlar yazıktır.

Alt sınıfta Juke adı üstündedir. Pathfinder gibi bir aracı üretmiş nissan müşterisine şaka yapmıştır. Yazıktır... (Ama bu diğerleri gibi görgüsüz bir seçenek değil şimdi. Sadece yazıktır arkadaş!)

Eski vitaralar candır. Yeni vitaralar idare ederdir. Eski yeni, samurai/jimny iyidir, pathfinder iyidir, Landcruiser efsanedir, defender efsanedir, Niva efsanedir (ama çoğumuz için güvenli/konforlu değildir), Rubicon iyidir, gerçek G iyidir, Cherokee'nin bazı modelleri iyidir, asfalttan çıkılmayacaksa Forester bile iyidir hadi de, Range nedir arkadaş? Range utançtır, öbür tarafta ekstrası vardır. Ölüp gittiğinde sorarlar adama, "Hadi bunları bunları anladık da, buna neden bindin ey Hüseyin!" derler. Hatipoğluna bağlatacaksınız beni illaha! "Gitme diyordu! Alma diyordu! "Yanı başındaki değerlerin kıymetini bil!" diyordu!!... Ama dinletemedi... Ey Yusuf, Ey Hamza, Ey Hamid... Gelin la okeye dönelim" Neticede Hatipoğlu da Range'e biniyordu bir aralar. Bu SUV konsepti ne derece bitik siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 16 Nisan 2015; 19:10:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Moonel

ford f650

Ah ahh yolları müsait bi ülkede olacaktık affedilirmi hiç :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Infiniti FX yada toyota land Cruiser prado

İnfiniti lerin benzilileri benzine doymuyor dizelleri ise pahalı ve oturaklı bir araç değil bana göre daha çok spor bi jip biz daha ağır bir şey arıyoruz , land Cruiser prado pek çekici gelmedi kasa görünüşü olarak

Pardon ben konuyu yanlış anlamışım tavsiye değilde öylesine araç Karşılaştırması zannettim öyle yorum yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hummer-ss-motors-2003-hummer-h2-325-hp-bose-3.sira-192245656/detay
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2300

range rover ve discovery kullanma şansım oldu. bu ikisi arasında kalsam bence discovery. mükemmel birşey.

Bizde 2.7 TDv6 vardı Range Sport performans hariç her şey çok çok iyiydi , Discovery'le arasındaki fark nedir sizin gözleminize göre ve kullandığınız aracın özelliklerini hatırlıyormusunuz ?

Range 2.7 nin yakit tuketim degerleri ve konforu nasildi? X5 dusundunuzmu hic? Xc60 cok kucuk ozellikle arkasi cok dar ama cok yakisikli ve 4x2 onemliyse dikkat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.