Şimdi Ara

250-350 TL ye telefon önerileriniz neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda kullanmakta olduğum sony ericsson k310i telefonum bozuldu ve yeni bir telefon almaya karar verdim.Fiyat aralığım başlıkta belirttiğim gibi 250-300 TL arası.

Telefonları özellik bakımından tam bilmediğimden dolayı sizlerden yardım istiyorum.Babam dün akşamdan beri Samsung gt-c3510 genoa sahibi.Telefonu biraz kurcaladım tam benlik.İster dokunmatik ekranı olsun,ister menudeki dolgunluk olsun,ses özelliği vs vs. Bir sürü özelliiği ile çok iyi bir alet.Tek eksik yanı bana göre 1.3 yerine 2 mp kamera olsa daha iyi olurdu fakat kamerası yinede çok kotu değil.İnsanı rahatlatıcak cinsten.

Şimdi bu telefonu alırsam eğer benim için iyi olurmu?
    Kullanım amacım daha çok konuşma ve belki mesajlaşma.Ama öyle facebook google gibi internete girmeyi,kamera vidyo çekmeyi,diğer özellikleri kullanıp şarkı dinlemeyide severim ayrıca still sahibiyimdir(Dokunmatik ekran)

Şimdi bu telefonu almalımıyım yoksa bu fiyat aralığında daha iyi bir şey varmı?Mesela Wi-fi çok gereklimi?İnternete girsem donanimhabere,facebokka falan çok güzel olur.Babamın telefonunda facebook,google ve bir kaç site adresi falanda var ama tabi bunlar ücretlimi bilemiyorum.
    He unutmadan söyleyim çok gerekli değil ama 3g ile görüntülü görüşme ve televizyon izleme gibi özellik olursada çok iyi olur.

Ama aradığım telefon tarzı aynen bu şekilde.

Şimdiden teşekkürler hepinize

• Güncell!!!!

Arkadaşlar bu arada bir şey sorucam sizlere.Bu wi-fi gereklimi bir telefona?Çalışma sistemi nasıl bunun acaba?Bu olmadan internete giremezmiyim?
  • girersinde kontor gider dostum wifi modem olan bi mekanda bedava internete girmeni sağlar
    telefon olarak önere bilecegim seninle aynı durumdayım bana önerdikleri telefonlar
    Samsung S5200 youtubede videosu var kırmızı siyah olan versionu hoş gibi bide
    Nokia 6303 mavi siyah hoş gibi konuşma süresi baya uzun ve tuş takımının boyası gider gibi görükmüyo tam mesajlaşmalık telefon 3.2 kamerasıda var idare eder işte
  • Tamam teşekkür ederim yardımın için dostum.Benim aradığım telefon dokunmatik ekran olması lazım severim öyle şeyleri.
    O yüzden bu bütçeye samsung gt-c3510(Babamınki) alıcam.Babam şu anda şehir dışında gelince konuşucam ve fiyatı eğer 400-500 civarına çekerse zaten s5233 star wi-fi alırım.

Şimdi c3510 u alacağımı var sayarsak bir kaç soru sorabilirmiyim?
    Artıları
    -Çok şık tasarımı var ve ele oturması çok iyi
    -Tam dokunmatik ekran ve çok güzel özellikleri var
    Eksileri
    -1.3 megapixel kamera ya baktığım zaman iyi fakat daha iyi olabiliceğini düşünerek 2 megapixel olmalıydı diyebilirim
    -Wi-fi olsa çok iyi olurdu
    -3g-goruntulu konusma olsada olur olmasda çok etkilemez beni ama olsaydı tadından yenmezdi.

1)Şimdi Telefon genel olarak çok ama çok iyi ve zevkli bir telefon diyebilirim.Fakat 1.3 megapiksel(Flashsız) kamera ile her ortama ayak uydurabilirmiyim?
    2)İnternete girseniz paranız gider dediniz.O halde üzerinde bulunan facebook,youtube,myspace gibi siteler sadece internete girildiğindemi kullanılıyor?(Yani demek istediğim wi-fi olmadığı için doğal olarak kontor gidicek ve bu sitelere girince kontorum gidermi yoksa bunlar ucretsiz eşantiyon gibi sitelermi?)

Her şey için teşekkürler

• Canım telefon almadıysan sana dokunmatık telefon tercıhınde 350 civarı olan NOKİA 5230 u onerırım. Şahsen bende onu dusunuyordum. bıraz daha fıyatı cekerek 5800 xm aldım.
  • wi-fi ile sadece kablosuz modemlerin olduğu yerlerde bedava internete bağalanabilirsin. tabi bazen şifreli olabiliyor . bu nedenle pek kullanışlı olmayabilir. ama bedava olmasıda kullanıcıları cezbediyor.

fakat para ile bağlanmak istersen operatörünün çektiği her yerde internete girebilirsin.

Ayrıca, wi-fi fiyatı yaklaşık 30 - 50 TL civarı arttırıyor.

Bu nedenle , eğer internete çok bağlanmayacaksan wi-fi lı alma derim.

ha eğer ihtiyacın olursa, - yanılmıyorsam - her operatörün internet paketleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Tamam teşekkür ederim yardımın için dostum.Benim aradığım telefon dokunmatik ekran olması lazım severim öyle şeyleri.
    O yüzden bu bütçeye samsung gt-c3510(Babamınki) alıcam.Babam şu anda şehir dışında gelince konuşucam ve fiyatı eğer 400-500 civarına çekerse zaten s5233 star wi-fi alırım.

Şimdi c3510 u alacağımı var sayarsak bir kaç soru sorabilirmiyim?
    Artıları
    -Çok şık tasarımı var ve ele oturması çok iyi
    -Tam dokunmatik ekran ve çok güzel özellikleri var
    Eksileri
    -1.3 megapixel kamera ya baktığım zaman iyi fakat daha iyi olabiliceğini düşünerek 2 megapixel olmalıydı diyebilirim
    -Wi-fi olsa çok iyi olurdu
    -3g-goruntulu konusma olsada olur olmasda çok etkilemez beni ama olsaydı tadından yenmezdi.

1)Şimdi Telefon genel olarak çok ama çok iyi ve zevkli bir telefon diyebilirim.Fakat 1.3 megapiksel(Flashsız) kamera ile her ortama ayak uydurabilirmiyim?
    2)İnternete girseniz paranız gider dediniz.O halde üzerinde bulunan facebook,youtube,myspace gibi siteler sadece internete girildiğindemi kullanılıyor?(Yani demek istediğim wi-fi olmadığı için doğal olarak kontor gidicek ve bu sitelere girince kontorum gidermi yoksa bunlar ucretsiz eşantiyon gibi sitelermi?)

Her şey için teşekkürler

*3g görünütülü görüşme güzel ama pahallı bir özelliktir.ayrıca konuştuğunuz kişide de görünütlü görüşmeye uyum sağlayacak cihaz olması gerektiği için çok kullanışlı bir özellik değil haberin olsun.
    *facebook'a "0.facebook.com" adresinden ücretsiz girebilirsin.
    *evinde veya yakında wifi modem yoksa ve bütçen fazla değilse wifi'li telefon alma, fazla kullanamazsın.

telefon tavsiyem ise nokia 5230. kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1200 TL YE TELEFON ÖNERİSİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denildiği gibi wifi eğer yakında bağlanabileceğin bir ağ olduğu zaman çok işe yarıyor ama yakınlarda yoksa facebook sitesinde 0.facebook.com dan da giriliyor. Ama kamera sorunu var. eğer bi fotoğraf makinen varsa bence teldeki kamera çok da mühim deil.
    Bunlar dışında benim önerim şimdi iyi bişey alıp uzun zaman kullanman. ilerleyen teknolojide artık wifi'siz telefon olmayacak. 3g de cabası. İlerleyen zamanda tekrar bi telefon değiştirme olabilir. o yüzden almışken 200 tl daha yükselt sınırı monte al ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.