Bildirim
250-350 tl arasi dark evo serisi alinirmi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: fenomenimsi
Selamlar arkadaşlar .öncelikli olarak
10 Inc ve ustu akici film izbilecegim bir tablet ariyorum.dark evo c1044 bu istegimi yerine getirirmi yoksa başka bir model tavsiye eder misiniz?
Artes QD1002 o fiyat araliginda çok daha iyi bir cihaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende Artes QD1002 tavsiye ederim. Kendim de kullaniyorum hatta incelemesini de yaptim.
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=100390444
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbero -- 13 Aralık 2014; 23:08:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: burbero
Bende Artes QD1002 tavsiye ederim. Kendim de kullaniyorum hatta incelemesini de yaptim.
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=100390444
5 DAKİKA ÖNCE DARK EVO C1044 SİPARİŞİ VERDİM HOCAM,ÜRÜN MEMNUN EDERSE BİR ADET DAHA ALACAĞIM OLMAZSA SENİN TAVSİYENİ DİNLERİM HOCAM,SAĞOL
_____________________________ PSN:phenomenoncy -
BU ARADA ÜRÜN HAKKINDAKİ TECRÜBELERİMİ ÜRÜN ELİME GEÇİNCE PAYLAŞIRIM ARKADAŞLAR,BAŞKA ARKADAŞLAR İÇİNDE FİKİR OLUR
_____________________________ PSN:phenomenoncy
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- tablet önerisi
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- yurtdışından tablet almak
- oneplus pad 3
- en iyi tablet markaları
- oppo pad 4 pro
- xiaomi pad 8 pro
- honor magicpad 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı