Şimdi Ara

250 - 300 YTL civari ses karti + 5+1 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus M2NPV model anakartim ve ustunde bulunan on board ses kartim ve kamasonic ( ) 5+1 sistemim ile bir süre idare ettikten sonra, artik kaliteli müzik dinlemek istiyorum

Amacim yüksek bass sesi ve gürültü degil, cidden güzel, tonlu ve kaliteli müzik dinleyebilmek. Yani dinleceyecegim müzigin evi inletmesine gerek yok, odami doldursun yeter. 12 m2lik bir alan söz konusu...

Bütcem 250 ytl civari eger degecek biseyse 300'e de cikabilirim.

Önereceginiz ses karti ve 5+1 sistem ne olacaktir? Logitech x-540 ve x-530 tatmin eder mi beni? Ses karti ne almaliyim?

Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

• x 530 ii bi sistem ses kartsız tüm sistemler kötü gelebilr kulağa..

gelelim asıl soruna 250 - 300 ytl paran var bence ses kartına 70 dolar ayır geri kalan para ile de daha kaliteli bir sistem kamasonic e pro bağlasan lkaç yazar :D bence proya haksızlık olur...saygılar.
  • Bir ses karti ve x540 almayi dusunuyorum suan..

Creative Audigy Value 7.1 24 Bit ile Creative X-FI Xtreme Audio arasinda hissedilir bir fark varmidir peki?
    Biliyorum fiyatlari ayni degil, mutlaka fark vardir ama bu farki hissebilecek mi kulaklarimiz?
  • x540 ile hissedebilrmisin bilmem ama mutlaka vardır..ileriye dönük düşünüyorsan tabiki de x-fi alman mantıklı...
  • Bugun 2 kere 30 km yol giderek sabah x530'u, aksam üzeride z5500'u dinledim.
    Sagolsun görevli arkadas benimle baya ilgilendi. Ankara'da olanlar bilir, istanbul yolu uzerindeki mavi bilgisayarda yaklasik 20 dk kadar z5500 show yaptik :)
    Sirf bu logitechler yüzünden 120-130 km falan yol yaptim.

Ama 5500 yani... diyecek pek bisey yok.. Bir kac ay butceyi dogrultup z5500 alacagim direk. :)

Bu arada Philips shp2000 kulaklik aldim, ufak ufak dinlemek icin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkbasar

Bugun 2 kere 30 km yol giderek sabah x530'u, aksam üzeride z5500'u dinledim.
    Sagolsun görevli arkadas benimle baya ilgilendi. Ankara'da olanlar bilir, istanbul yolu uzerindeki mavi bilgisayarda yaklasik 20 dk kadar z5500 show yaptik :)
    Sirf bu logitechler yüzünden 120-130 km falan yol yaptim.

Ama 5500 yani... diyecek pek bisey yok.. Bir kac ay butceyi dogrultup z5500 alacagim direk. :)

Bu arada Philips shp2000 kulaklik aldim, ufak ufak dinlemek icin :)

mağazada neyini begendim merak ettim.Müzik kalitesi mi yoksa dogru bir konumlandırmayla film açıp mı test ettiniz biraz daha açar mısn?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.