Şimdi Ara

25 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir ağabeyinizim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
7.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bazıları kendini tatmin etmek için yalnızlık iyidir yazmış.Amel defteriniz erken kapanır aman ha!
  • Benimki daha acı, kızların çok sevdiği, tonla kız arkadaşı olan ama kimsenin çıkmadığı tipler vardır ya....
    Ben de yavaş yavaş kızlarla mesafe koyuyorum artık.
  • 4 yıl önce güzel bir ortamım, sınıftaki herkesle muhabbetim vardı, sevilen biriydim sonra bir sevgilim oldu 4 yıldır beraberdik taaa ki 2 ay öncesine kadar. Rutinleştiğini, artık bir şey hissetmediğini ve sadece iyi vakit geçirdiğini bahane ederek ayrılmak istedi ve gitti. İlk 1 ay çok acı çektim yeri geldi ağladım sızladım ama şimdi bir bakıyorum asıl ağladığım sızladığım şey bırakıp gitmesi değilmiş. Bu 4 sene boyunca ben kendimi herkesten soyutlamış ve sadece ona adamışım. Etrafımdaki herkesi uzaklaştırmışım. Yeni arkadaşlıklar kuramamışım. Şu an o kadar yalnız hissediyorum ki. Kardeşim bile farketmiş ki abim onunlayken hiç yeni arkadaş edinemiyordu demiş anneme. Yaş oldu 24 hala genciz ancak üniversite bittikten sonra yeni birileri ile tanışmak çok zorlaşıyor. Bu olayın üstüne tabiki sevgili istemiyorum artık uzunca bir süre ama insan oturup kalkacağı beraber eğleneceği bir ortam istiyor.
  • Olsa dükkan senin diyeceğim ama şaka bir yana önemli olan doğru insan bulmak, 18 inde yanlış insanlarla tanışıp sonra sürekli geçmişe gidip enkazları hatırlamaktansa 30 unda doğru insanı bul daha iyi... Tek olsun sonsuza kadar olsun
  • Ben 30 yasındayım abi de bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynsfelek

    4 yıl önce güzel bir ortamım, sınıftaki herkesle muhabbetim vardı, sevilen biriydim sonra bir sevgilim oldu 4 yıldır beraberdik taaa ki 2 ay öncesine kadar. Rutinleştiğini, artık bir şey hissetmediğini ve sadece iyi vakit geçirdiğini bahane ederek ayrılmak istedi ve gitti. İlk 1 ay çok acı çektim yeri geldi ağladım sızladım ama şimdi bir bakıyorum asıl ağladığım sızladığım şey bırakıp gitmesi değilmiş. Bu 4 sene boyunca ben kendimi herkesten soyutlamış ve sadece ona adamışım. Etrafımdaki herkesi uzaklaştırmışım. Yeni arkadaşlıklar kuramamışım. Şu an o kadar yalnız hissediyorum ki. Kardeşim bile farketmiş ki abim onunlayken hiç yeni arkadaş edinemiyordu demiş anneme. Yaş oldu 24 hala genciz ancak üniversite bittikten sonra yeni birileri ile tanışmak çok zorlaşıyor. Bu olayın üstüne tabiki sevgili istemiyorum artık uzunca bir süre ama insan oturup kalkacağı beraber eğleneceği bir ortam istiyor.
    Biz insanoğlunun derdi anca kara toprakta biter bizim huzurumuz kara topraktir




  • Galiba standart sağda solda gördüğün boş ev sandın benim evimi :)
    Merak etme bakacak 4 duvarda var 5 duvarda ama yalnızlık çekmiyorum ve kendimi de bununla avutmuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.