Şimdi Ara

25 yaşında 19 yaşındaki kıza aşık olmak :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
24.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slayish

Dostum yaşım 27 bana da bu çağdaki kızlar zaman zaman ilgi gösterip yakınlık kurmak istiyor ,fakat onlara mantıklı bir şekilde yaşadıklarının geçici bir heves olduğunu ve kişiliklerinin tamamen oturduğu zaman çok daha farklı düşüneceklerini söylüyorum abilik yapmak doğruları göstermek lazım .Ne kadar sevsen de zorda gelse arkandan gelen nesillere iyi örnek olman için gözünü kapatmalısın bazı şeylere.15 18 25 yaşına kadar kızların fikirleri defalarca değişir bence senin ideal ilişki grubun 23 25 arası olmalı, ben en fazla 2 yaş küçük farkla beraberlikler yaşadım onlarda bile temkinliydim.+ siz ne kadar anlaşsanız da işe aileler girince çok farklı durumlar olabilir kısmet çok boş ver gitsin.

Zaten olmsuz bakıyorum ben bu işe sadece kendime şaşırdım nasıl olabilir diye :)Sonuç olarak bende genellikle abi olarak yaklaşıyorum bazıları yaş olarak küçüklük kompleksine girince arkadaş gibi yaklaşırım.Bu anlaşmaktan öte sanırım biraz biyolojik yani hormonal yada abazanlık olarak algılanmasın lütfen.yani normal olarak konuşunca paylaşabileceğimiz bir şey olması mümkün değil ama gülüşü, bakışları, yüz hatları genellikle beni etkileyen kısımlar oldu.Hani bazen keşke dediğimiz durumlar olur ya bu da sanırım onlardan biri:)

• Deatwarrior senin samimiyetine güvenmiyorum, kendi yapamadıklarını başkalarına sapık diyerek saklamaya çalışmışsın, ben bu işin okulunu okuyorum eğer sen dürüsttsen aldığım diplomayı yırtarım üni başka bölüm yüksek lisans başkadır, o kadar eminim, ne dersen de ağzınla kuş tut inandıramazsın,beni en günahsız kimse o taşlasın diye bir laf var ya aynen öyle, namus abideliği yapmaya gerek yok yalancılığını hemen tipim süper falan demenden anladım zaten yakışıklıda olabilirsin lafım yok savunmaya geçmenden ele verdin kendini, bazı konularda hemfikiriz bunu da farkettim ama geri kalan konularda farklıyız belki ben yurtdışı ülkeleri çok gezdim, belki bunun etkisi olabilir, dünya görüşü meselesi, neticede insan güzel olanı beğenir bu yaşlıda olsa gençte olsa böyledir neticede işin içinde pek tabii menfaat vardır, aşkta bile vardır, çok extrem durumlar hariç neden sağlam insanlar tekerlekli sandalyeye mahkum insanlarla çıkmıyorlar, bizin ülkemizin bir kötü yönünüde evlilik programlarında görebilirsin sokakta konuşamayan yaşlı başlı insanların halini gör gerçi bu başka bir mesele...
    Çok güzel anlaşacağı kendisinden 5 yaş küçük biriyle beraber olmasın yaşıtı ama anlaşamayacağı kişiyle olsun o zaman daha mutlu olur. yada beklesin kız 25 yaşına gelsin bu da 30 yaşına gelsin izin verelim beraber olsunlar..senin nazarında sapık olsa ne olur olmasa ne olur, sen yapmassın aynı hareketi olur biter kendine göre onurluca bir hayat yaşarsın ne diyeyim..
    Kişi keni yaşıtını güzel buluncada sapık diyelim çünkü tamamen aynı şey kimin sapık olup olmadığı onun iç dünyasında gizlidir çok düzgün gözükür sapıktır.....bu konuya ya yaşık küçük olanlar yazıyor yada yaşı büyük olup kız arkadaş edinemeyenler genel profil emin ol bu...seni kastetmiyorum geneli budur..silik tip olayı ise kıza göre değişir, çoook güzel bir ekonomik durumu iyi saf olmayan 19 yaşında kız arkadaşı olan 25-30 yaş arası karizmatik bir erkeğe kusura bakmada benim gördüğüm herkes daha çok imrenir ve kıskanır..(bar ortamı kaşar kız olayına ise tabi ki katılıyorum)

Bu arada kırıcı üslübta bulunduysam özür dilerim ama ben şu ana kadar senin burada kendini yansıttığın gibi birine rastlamadım sen öyleysen saygı duyarım arkadaşın durumunda olmadan onu anlaman zor olabilir bunu demek istedim...yukarıda yazdığım ünlülerede aynı tepkiyi veriyorum demen bir nebze dürüst olduğunun kanıtıdır ama bi nebze......saygılar...kırdıysam tekrar özür dilerim..

bu arada konuya son cevabım çünkü kimse birbirine fikirlerini kabul ettiremez..farklı ortamlarda farklı tecrübeler ve ilikiler yaşamaşız o yüzden ikimizde birbirimizi kınayamayız...ben kendimden 5 yaş farktan aşağısını evlilik açısından istemem ancak fört söz konusu olursa iki tarafta istiyorsa neden olmasın tabi bundada bir yaş sınırı koyarım elbet..ama arkadaşla kız arasında korkunç bir yaş farkı kesinlikle yok burası kesin, üniversite de çook vardı mesela..

son cevabım tartışmak sonuç getirmeyecek neticesiz bir konu, karar taraflarındır...herkese sevgiler...

• Ya kendimizden 4-5 yaş büyük birisini sevsek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avianca787 -- 1 Temmuz 2011; 1:32:26 >

Orijinalden alıntı: kadir2010
    Ya kendimizden 4-5 yaş büyük birisini sevsek?

+1
  • 23 yaşındayken 16 yaşında bi kız aşık oldu bana. mümkünatı yoktu asla olmaz deyip uzaklaştım. ki aklımı feci çelmişti. 19 una geldiğinde tekrar kaşılaştık, ki ben 25 olmuştum. 19 yaşında koca bir kadındı... tuttu beni de aşık etti.. 2 yıl deliler gibiydik.. "dik" "dik" "dik" yaş bazen problem olabiler.. çok olgun olursa belki iş değişebilir. demiştim "tim" "tim" "tim"

Orijinalden alıntı: Canhatti

quote:

+1

Vallahi ben sübyancı olduysam, siz arkeolog falan olursunuz.

Orijinalden alıntı: Eray89

25 yaşında 19 yaşındaki kıza aşık olmak :)

vaşşş o ne lan
  • Boş konuşmada üstüne yok maşallah herşeyi biliyorsun. Yok çevresindeki böyle tipler bilmem nasılmış bize ne senin çevrenden senin düşüncelerin ve çevrenmi belirleyecek insanların ilişkisini haddini bil. Komşum 10 yaş büyük birisiyle beraberdi ve 2 yıl önce evlendiler, arkadaşım benimle aynı yaşta onlarda da 8 yaş fark var ve 4 ay önce evlendiler, bende kısmetse önümüzdeki sene düşünüyorum. At gözlüklerini çıkar dünya sadece senin etrafında dönmüyor. İnsanların ne düşündüğünü bilmeden genelleme yapma. Kız genç diye kullanmak isteyenlerin aynısı kendi kızının başına gelsin ama doğru dürüst ciddi kişileri bu sınıfa ekleyemezsin.

Orijinalden alıntı: D_G_N

quote:

quote:

+1

Ne alaka arkadaşım, kendimizden büyüğe aşık olmayı neden böyle yorumluyorsun?

Kendimi berbat hissediyorum gençler fena çarptı beni...

Onunda aynı şeyleri hissetiğini düşünüyorum ama hiçbir şekilde adım atamıyorum 7 yaş nedir arkadaş?

25 yaşındayım 18 yaşında bir kızla çıkarım olgun tavırlı olması yeterli bence kafana çok takma gayet normal
  • Babamla annem de öyle.Bi sorun yok.8 yaş var aralarında severek evlenmişler.

Turkcell T20 &amp; Huawei Sonic U8650 Anakonu
    İşletim Sistemi: Android OS v2.3.5 Gingerbread || Uygulama Mağazası: Android Market || İşlemci: 600 Mhz. Qualcomm MSM7227 || Grafik İşlemci Ünitesi: Andreno 200 ||
    RAM: 256 MB || Ekran: 256K TFT || Dokunmatik: Kapasitif || Ekran Çözünürlüğü: 320x480 piksel || Ekran Boyutu: 3.5 inç (~165 ppi) || Hafıza: 512 MB ROM + 4 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: HSDPA 3.6 Mbps, HSUPA || Bluetooth: 2.1 || Kamera: 3 MP (2048x1536), 480p video kaydı. || Çoklu Medya: FM Radyo, NFC
  • bir insan hem 25 hemde nası 19 yasında oluo
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • Selam arkadaşlar,

Foruma girmeye fırsat bulamadım pek yeni bir gelişme olarak kıza hiçbir şekilde belli etmiyordum o asılma amaçlı cümleler sarfettiğinde duymamazlıktan geliyordum.Konuşayım mı konuşmayayım mı derken(Bizden olmaz falan gibi)zaten belli etmediğim için konuşmadan ve incitmeden bu şekilde muhabbeti azaltarak devam etme kararı aldım.Kızları incitme konusunda aslında bu kadar titiz değilimde bu çok tatlı bir kız o yüzden:)Zaten bu yaşlardaki bir kızla aynı ortamda normalde bulunmam ama ortada bir mecburiyet vardı ve bu mecburiyet kalkana kadar devam edicem normal muhabbete sonrasındada zaten aynı ortamda bulunma gibi bir imkanımız yok.

Konuya mesaj atan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim :)

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Ne alaka arkadaşım, kendimizden büyüğe aşık olmayı neden böyle yorumluyorsun?

Kötü niyetli değil sadece esipiri amaçlı yazdım :)

@sT.curSe

Kesinlikle bu konu ile yaşlanmış olduğumu anlamış bulunmaktayım kuşak çatışması çıkardım bilmeden

• Beklentiler aynı düşünceler uyuşuyorsa sorun yok..
  • Yukarıdaki bir beyinsiz şöyle diyor; arkadaşa sapık diyen şahıs verdiğim örnekte sen hep kaşarlardan bahsediyorsun ama diyor yani diyor ki; 19 yaşında bir kız kaşarsa onla beraber olmak normaldir, ancak 19 yaşınca bir kızla ciddi düşünmek belki evlenmek sapıklıktır, ben bunların ruhlarını biliyorum hocam hayatlarında bir kere 19 yaşında 10 numara bir nişantaşı kızı gelmişmi bunlara gelse geri çevirirlerdi eminim canım, daima böyle der bu tipler zaten eşleride çirkindir istersen araştır...insanlar iki yüzlü kardeşim iki yüzlü, iki yüzlü asla kendi öz düşüncelerini yansıtmıyorlar başkasına sapık diyorlar kendileri taşlanacak kadar adi sapık çıkıyor, çoğumuzun babası sapık öyle diyor, özünde kendisi sapık hayallerinde ama yapamıyor..
    yazmayacaktım gene yazdım çünkü sana şöyle böyle yapma diyenler fırsatını bulsalar sana bile danışmazlar bunu bil, ben olsam adam yerine koyup soru sormam, sen genede senin hayatınla ilgili başkalarının seni yönlendirmesine izin veriyorsun ,bu yanlış anlama ama karaktersizlik olur, bizim istediğimiz gibi mi yaşamak istiyorsun..iyi akşamşar..

• quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

SEVMENİN AŞIK OLMANIN YAŞI YOKTUR..AMA ŞUNUDA UNUTMAKİ 18 YAŞINDAKİ BİR KIZLA EVLENDİGİN ZAMAN..KIZIN YAŞI 24-25 LERE GELDİGİNDE AKLIDA BAŞINA YENİ YENİ GELMİŞ OLUYOR..VE SENDE GÖREMEDİĞİ ŞEYLERİ GÖRMEYE BAŞLIYOR VE SENİN DEĞİŞTİGİNİ ONA GÖRE FARKLI DAVRANDIGINI DÜŞÜNMEYE BAŞLIYOR..HALBUKİ SENDE OLANLAR O 18 YAŞINDAYKENDE VARDI..AMA KIZ ONLARI İLERLEYEN YILLARDA ANCAK GÖREBİLİYOR..ODA SANIYORKİ ERKEK DEĞİŞTİ..HALBUKİ ERKEK DEĞİŞMEDİ..KIZ BÜYÜDÜ..BUNU MUHAKKAK AKLININ BİR KÖŞESİNE YAZ..

aynen bu arkadaşa katılıyorum. o yüzden ben karımdan boşanmak için dilekçe verdim...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.