Şimdi Ara

-25 Yaş Kulübü -> Kapatıyoruuuuuuuuuzzz!!! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.020
Cevap
0
Favori
26.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki

-25 Yaş Kulübü -> Kapatıyoruuuuuuuuuzzz!!!

(En Son Oy Tarihi: 20.1.2015)
Giriş
  • ya arkdaşlar kız bulamıyorsanız halledelim dmeişsiniz benim bir sevdiğim var bir türlü açılamıyorum lütfen yardım edin kız hem benden 1 yaş büyük hemde boy sorunu var(ben kısayım) ayrıcada kızla hiç konuşmuşluğum yok kız benim onu sevdiğimi bilmiyor arkadaşla haber yolattım ız hem hoşlandığım yok hemde çıktığım yok bir görim beğeenirsem çıkarız demiş ben düşündüm kızın hoşlandığı yoksa benle niye çıksın çünkü daha önce okulda veya dershanede çok görüştük yani karşı dershanede ama olsun beyler bir yardım edin arkadaş demişki çozuk zamanı gelince ortaya çıkacak demiş yani şu anda belirli arkadaşlarım arsında kimse o kızı sevdğimi bilmiyor bilmiyor yani taş çatlasa 15 kiş ibiliyordur ama beyler ne yapmalıyım kız ayrıcada sbssye gireceği için fazla mı ders görüyorlar ne oluyorsa hiç dışardada karşılaşamıyorum yoksa hemen gidip derim yürüyelimm ifalan neyse arkadaşlar uzun olduğu için herkeseden özür diliyorum ne olur yardım edin özelliklede kızlar cevap yazsın beyler ve bayanlar ne olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: grinbol

ya arkdaşlar kız bulamıyorsanız halledelim dmeişsiniz benim bir sevdiğim var bir türlü açılamıyorum lütfen yardım edin kız hem benden 1 yaş büyük hemde boy sorunu var(ben kısayım) ayrıcada kızla hiç konuşmuşluğum yok kız benim onu sevdiğimi bilmiyor arkadaşla haber yolattım ız hem hoşlandığım yok hemde çıktığım yok bir görim beğeenirsem çıkarız demiş ben düşündüm kızın hoşlandığı yoksa benle niye çıksın çünkü daha önce okulda veya dershanede çok görüştük yani karşı dershanede ama olsun beyler bir yardım edin arkadaş demişki çozuk zamanı gelince ortaya çıkacak demiş yani şu anda belirli arkadaşlarım arsında kimse o kızı sevdğimi bilmiyor bilmiyor yani taş çatlasa 15 kiş ibiliyordur ama beyler ne yapmalıyım kız ayrıcada sbssye gireceği için fazla mı ders görüyorlar ne oluyorsa hiç dışardada karşılaşamıyorum yoksa hemen gidip derim yürüyelimm ifalan neyse arkadaşlar uzun olduğu için herkeseden özür diliyorum ne olur yardım edin özelliklede kızlar cevap yazsın beyler ve bayanlar ne olur.

Hocam bendede aynı durum var.Galiba sevgilisi var şuan bnim kzın yani öyle biliyordum dün yine gördüm.

Senin soruna gelince kızla arandaki boy farkı çok mu ? birde yaşın kaç ?

• en azından 15 cm boy farkı var 12 yaşındayım o 13 bu sen oksye girecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: grinbol

en azından 15 cm boy farkı var 12 yaşındayım o 13 bu sen oksye girecek

Senın boy kac onun kac ?
  • Millet bayadır görmüyorum bu konuyu yazın bişeyler yaa sohbet edelim,

bu konunun tutması lazım

17

Katılım Zamanı
    9 Eylül 2005
    FEDA!
    La Vittoria Sara Nostra ♔

• lise 4 e kim gidiyor nasıl lise 4 gidiyor merak ettim.

Orjinalden alıntı: the_virtue

lise 4 e kim gidiyor nasıl lise 4 gidiyor merak ettim.

hakkaten lise 4 nasıl oluyor ?? daha lise 4. sınıflar açılmadıki önümüzdeki yıl açılacak...
  • ben pm attım ama eklememişsin eklermisin yaş 14
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.