Şimdi Ara

25 saniyede topkek yiyebilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru gayet açık ve net 25 saniyede bildiğimiz topkek yiyebilirmisiniz.

• Tamam.
  • hayır.
  • Evet
  • yerim
  • 25 saniyede 5 tane yerim.
  • vallahı bu olayı bır arkadasta denedık.ıddaya gırmıstık 30 adımda topkek yıyebılırmısın dıye.oda evet demıstı.2 karton sıgara bır sıse vıskı kaybettı
    tabı ben sıgara ve ıckı kullanmadıgımdan banada 2.5 lt kola
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seni bile yerim süper mario
  • quote:

Orijinalden alıntı: E@gle_1903

vallahı bu olayı bır arkadasta denedık.ıddaya gırmıstık 30 adımda topkek yıyebılırmısın dıye.oda evet demıstı.2 karton sıgara bır sıse vıskı kaybettı

Nasıl yiyemiyo ya ? Ufak ufak ısır yut . Anlamıyorum vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger70

quote:

vallahı bu olayı bır arkadasta denedık.ıddaya gırmıstık 30 adımda topkek yıyebılırmısın dıye.oda evet demıstı.2 karton sıgara bır sıse vıskı kaybettı

vallahı yıyemedı.30 adım atacaksın dedık tamam dedı ama durmadan.su ıcmeden.zatenn gulmekten azındakını yutamadı.bu top kek cok nankor bısey

bogazına takılıverıyor ınsanın

• şirkette denedik 2-3 sene önce 16 saniyede yiyen çıktı.
  • tek atan çıkar abi 25 sn ne
  • quote:

quote:

öyle değil.. topkek'i bir bütün olarak komple ağzına atacaksın ve 40 adım yürüyeceksin.. 40. adımın sonunda topkek'i yutmuş olacaksın.. biz çok denedik arkadaşlarla ama hiçbirimiz yiyemedik.. öyle birşey ki, çiğnedikçe ağzında büyüyor..

• Bu ilk çıktığında 1 dk idi sanırım.
    Sonra insanlar yaptıkça süreyi kısalttılar 30sn 25 sn 30 adım vs.
    Ben 23 yada 27 sn de yemiştim yanlış hatırlamıyorsam.
    30 adım işini yarışma şeklinde yapmıştık 3 arkadaş, biri 5. yada 6. adımda bitirdi topkeki.
  • küçük ısırıp yutulursa yenebiliyor ama büyük ısırırsan hiç şansın yok. ağzını kurutuyor yutamıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amen-Ra

quote:

quote:

öyle değil.. topkek'i bir bütün olarak komple ağzına atacaksın ve 40 adım yürüyeceksin.. 40. adımın sonunda topkek'i yutmuş olacaksın.. biz çok denedik arkadaşlarla ama hiçbirimiz yiyemedik.. öyle birşey ki, çiğnedikçe ağzında büyüyor..

aynen oyle.tamamını azına atacaksın

• 25.1 olsaydı olurdu ama 25 olsa yapamam.
  • ben ilk arkadaşa söyledim bunu o dediki sıehh yaptı 2 tane yerim hemde 10 saniyede dedi sonra iddaasına girdik daha 1 .sini saniye 45 oldu bitiremedi küçümsemeyin arkadaşlar yenmiyor 6. adımda yiyen arkadaş 7 saniyede bir adaım atıyorsa onu bilemem. ayrıca yiyebilmenin cüsse ile yada boğazına düşkünlükle alakası yok.
  • la ben bi ısırıyom yarısı gidio zaten topkekin, 10 snde çiğnemek yutmak desek 25 sn de bitirmek mümkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

la ben bi ısırıyom yarısı gidio zaten topkekin, 10 snde çiğnemek yutmak desek 25 sn de bitirmek mümkün

mesele yarısını ısırıp yemek te değil hepsini 25 saniyede tamamen yiyebilmek ona bakarsan çoğu insan hepsini birden atıyo ama gel görki yutamıyorlar bile hatta bi sivri zekalı arkadaşım topkeki aldı avucunda sıktı simit hamuru gibi yaptı ağzına attı yine yiyemedi adamın gözünden yaş geldi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.