Bildirim
25 Ocak'ta Vatan Computer ANTALYA'da
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mağaza nerede açılıyor? -
antalyanın geniş arazili yada en haraketli yerlerinden birinde açılır nolacak başka :))) -
Mağaza Beyaz Dünya'nın arkasında.Aslında Lara tarafında açmak ne kadar akılllı bir iş bilmem ama.Lara'da zengin çok arkadaş.Fener Kavşağındaki Beyaz Dünya yada Tansaş'ı biliyorsanız Vatan ın yerini bulmanız zor olmayacaktır. -
Hııım yeri kötüymüş,Beyaz Dünya yıllardır sinek avlıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: Penryn
Mağaza Beyaz Dünya'nın arkasında.Aslında Lara tarafında açmak ne kadar akılllı bir iş bilmem ama.Lara'da zengin çok arkadaş.Fener Kavşağındaki Beyaz Dünya yada Tansaş'ı biliyorsanız Vatan ın yerini bulmanız zor olmayacaktır.
Evim oraya 5dkAnlamadığım dün Tansaş daydım. Hatta Beyaz Dünya' nın arkasında boş arazi vardır arabamı oraya parkettim. Beyaz Dünya' nın içinde filan olmasın sakın? Allah Allah
Gazete reklamı filan verdiler mi? Açılışta anababa günü olur. Sadece Card Finans' a %25 indirim filan derlerse zaten gitmemede gerek kalmaz.
-
quote:
Orjinalden alıntı: EuphoriA
quote:
Mağaza Beyaz Dünya'nın arkasında.Aslında Lara tarafında açmak ne kadar akılllı bir iş bilmem ama.Lara'da zengin çok arkadaş.Fener Kavşağındaki Beyaz Dünya yada Tansaş'ı biliyorsanız Vatan ın yerini bulmanız zor olmayacaktır.
Evim oraya 5dkAnlamadığım dün Tansaş daydım. Hatta Beyaz Dünya' nın arkasında boş arazi vardır arabamı oraya parkettim. Beyaz Dünya' nın içinde filan olmasın sakın? Allah Allah
Gazete reklamı filan verdiler mi? Açılışta anababa günü olur. Sadece Card Finans' a %25 indirim filan derlerse zaten gitmemede gerek kalmaz.
Kardeş gözlerinle iyi bak.Vatan yazısını örtmüşlerdi.Beyaz Dünya nın içinde değil.
-
oy oy bu iyi oldu...:) -
Kampanyalardan indirimlerden sadece Cardfinans kartı olanlar mı yararlanacak?Boşu boşuna gitmeyeyim oralara -
quote:
Orjinalden alıntı: uygarduran
Kampanyalardan indirimlerden sadece Cardfinans kartı olanlar mı yararlanacak?Boşu boşuna gitmeyeyim oralara
Eh tabiiki sende böyle bi soru sorulur mu ?Adamların taktik o deil mi zaten
-
yeri pekte iyi değilmiş bence!
ışıklar yada muratpaşa tarafı daha iyi olurdu... -
gold var, hibrit var,teknosa var....üçüde malum pahalı.tgar, mediamarkt gibi falan bişiy açılsaydı diyordum açıla açıla vatan açılıyo...ama vatan için iyi bir tercih antalya. ben vatanın sahibi olsam 4 tane mağaza açarım antalyada...kimsenin internetten araştırayım ucuzunu bulayım derdi yok.gördüğünü alır buradaki millet (aksekililer hariç) -
Cardfinans olayi bozar. Ya adam gibi herkeze indirim yapsinlar acilis hesabi yada hic yapmasinlar. Ayrimcilik kardesim bu. Yinede acilisa bir gitsek mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 22 Ocak 2008; 7:41:33 > -
indirimli ürün listesini bilen varmı?
boşuna yol parası vermeyelim
imza: Aksekili -
eheheh Cardfinans limitini zorlayalım biraz -
Vatan Bilgisayardan alısveris yapmamıs arkadaslara bazi bilgiler wereyim..
1-öncelikle Ankara Vatan computer den cok fazla miktarda alısveris yaptım...Card finans olmadan oranın pek bi kelepir tarafi kalmıo...Card Finans cıkarttırmanız problem deil..magazanın icinde CArd finans musteri hizmetleri war 30 dk icinde cıkarıyolar..we hemen alısveris yapabılıosunuz...
2-Her daim, card finansiniz warsa %8 indirim ve 12 taksit yapıyolar... bu ayın sonuna kadar tum urunlerde %18 kdv indirimi war , ayrıca bazı urunşere %25 indirimlerivs...bittigi zaman bile card finans a hep %8 indrim ve 12 taksit uygulaması kalıyor...zaten kampanyalar birlestirilemıor...antalya ve cevresindeyseniz mutlaka gidin :) -
ohh babamın cardfinansı da var yarın karne almadan gidiom vatana bi dvd rw hdd ve lcd monitör alcam...:D:D
kaçta açılıo ki acaba ona göre sabah pusuya yatalım:D -
10.00-21.45 arası açıkmış -
Bugün bizzat Vatan Computer'a gittim.Saat 10 civarı açmayı planlıyorlar.Hummalı bir çalışma var zaten şuanda.Her üründe Cardfinansa % 25 indirim ve çok taksit planları var.Özellikle Lcd lerde 24 ay gibi çok taksit seçeneği baya cazip olacak.yalnız neden halen Lara açıldı anlamak mümkün değil.Benim evimde Lara'da millet benim eve gelirken 2 kere düşünüyor.Ama tabi şöyle bir avantajda var ulaşım için çok sayıda araç var.Bakalım yarın nasıl olacak.Gelirken kask filan getirin biliyorsunuz ki Teknoloji mağazası açıldı diye millet hücum edecek.
Yarın a görüşürüz DH... -
quote:
Bugün bizzat Vatan Computer'a gittim.Saat 10 civarı açmayı planlıyorlar.Hummalı bir çalışma var zaten şuanda.Her üründe Cardfinansa % 25 indirim ve çok taksit planları var.Özellikle Lcd lerde 24 ay gibi çok taksit seçeneği baya cazip olacak.yalnız neden halen Lara açıldı anlamak mümkün değil.Benim evimde Lara'da millet benim eve gelirken 2 kere düşünüyor.Ama tabi şöyle bir avantajda var ulaşım için çok sayıda araç var.Bakalım yarın nasıl olacak.Gelirken kask filan getirin biliyorsunuz ki Teknoloji mağazası açıldı diye millet hücum edecek.
Yarın a görüşürüz DH...
yarın görüşürüz ben okul kıyafetiyle gitcem olaya bak 11 de karne alcam ama önce vatan:D
sizde yakanıza bir kırmızı gül takın da tanısalım mümkünse..
lara'da dediin gibi zengin dolu o yüzden sabah inş pek bi izdiham yaşanmazda bizde insan gibi alalım istediklerimizi..bu fırsat bir daha geçmez ele..
Benzer içerikler
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- popüler prime limitsiz sosyal
- tobi 3gb
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- tom pay hangi banka
- letgo güvenli ödeme
- zara indirim ne zaman 2025
- hepsiburada kaça satıldı
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X